Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرضا بازدار روز شنبه در آیین تجلیل از عوامل اجرایی طرح توانمندسازی زنان روستایی و عشایری در سالن همایش‌های جهاد کشاورزی لرستان اظهار داشت: در شرایط کنونی توجه به تولید در روستاها ضروری بوده و می توان گفت حتی اقتصاد شهرها تا حدودی  وابسته به امر تولید در مناطق روستایی است  باید به ظرفیت روستاها باید بیشتر توجه شود و با تکیه بر روستاها حوزه روستایی و عشایری را تقویت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازدار گفت: روستاها را به شهرک تبدیل کرده‌ایم و انتظار داریم که تولید افرایش یابد، باید در حوزه‌های روستایی و عشایری تفکر قالب را اصلاح کنیم و روستاها را از مصرف‌گرایی خارج کرده و به زمانی بازگردانیم که واحدهای تولیدی رونق داشتند.

وی افزود: امروز تولیدات محصولات از شهر به روستاها ارسال می‌شود و روستاییان مصرف کننده شده‌اند.

بازدار اضافه کرد: باید از ظرفیت بانوان کارآفرین روستایی برای توسعه و رونق تولید استفاده‌ کنیم.

وی تصریح کرد: انرژی های تجدید پذیر قابلیت بازیابی و تجدید دوباره در طبیعت را داشته و بدون محدودیت می توان از آن ها استفاده کرد، منابع طبیعی تجدید پذیر مانند آب و خاک بایدبصورت پایدار مصرف شود.

وی افزود: بارندگی در کشور مثبت ارزیابی نمی‌شود و وضعیت تبخیر در ایران سه برابر میانگین جهانی است.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 جشنواره فیلم فجر ۳۸ ویروس کرونا جهاد کشاورزی زنان سالن همایش طبیعت منابع طبیعی انتخابات 98 بودجه 99 جشنواره فیلم فجر ۳۸ ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی روستایی و عشایری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۴۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ روستای دشتستان میزبان جشنواره ملی رضوی + تصویر

اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در روستای سرکره دشتستان استان بوشهر با میزبانی اهالی شش روستای دشتستان برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از روستای سرکره دشتستان، آیین اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی شامگاه پنجشنبه در روستای سرکره استان بوشهر برگزار شد و ساکنین 6 روستای دشتستان ضمن پذیرایی از میهمانان، خانه‌هایشان را با تمام تجهیزات در اختیار این شرکت‌کنندگان در این رویداد قرار دادند.

آیین اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در روستای سرکره استان بوشهر در بخش‌های «چاووشی‌خوانی، منقبت خوانی»، «پرده‌خوانی، نقالی» و «عکس روستایی» در روستای سرکره دشتستان با معرفی برترین‌ها به کار خود پایان داد.

مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا علیه‌السلام در آیین اختتامیه این جشنواره با بیان اینکه رویکرد جشنواره فرهنگی هنری رضوی مردمی‌سازی و با مشارکت مردم دانست و اظهار داشت: آشنایی بیشتر جوانان و نوجوانان با فرهنگ رضوی از اهداف مهم برگزاری جشنواره‌های رضوی در روستاها است.

فرهاد قائمیان با قدردانی از مردم روستای سرکره دشتستان در میزبانی از هنرمندان این جشنواره گفت: سیره رضوی در استان بوشهر به ویژه در روستاهای این استان ترویج دارد به‌گونه‌ای که مردم روستای سرکره دشتستان به‌عنوان میزبان جشنواره روستایی و عشایری رضوی از میهمانان در بخش‌های مختلف اسکان، پذیرایی و خدمات‌رسانی استقبال کردند.

وی رشد کمی و کیفی تهیه و تولید آثار در ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: در این جشنواره در سه حوزه «چاووشی‌خوانی، منقبت خوانی»، «پرده‌خوانی، نقالی» و «عکس روستا از استان‌های، خراسان رضوی، اردبیل، مرکزی، لرستان، کرمانشاه، خراسان جنوبی، کهگیلویه و بویراحمد، مازندران، همدان، اصفهان و بوشهر 50 هنرمند با ارائه آثار خود شرکت کردند.

مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) اضافه کرد: 1500 اثر به این جشنواره عرضه شد که در بخش‌های مختلف با رای داوران برترین‌ها انتخاب و تجلیل شدند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر هم با قدردانی از مردم روستای سره دشتستان در میزبانی از برگزاری آیین اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی اضافه کرد: 6 روستای همجوار این روستا پذیرای میهمانان و شرکت‌کنندگان در این جشنواره بودند و با تلاش خود خدمات لازم را ارائه کردند.

عبدالرحیم افروغ با بیان اینکه ولایت‌مدار و عشق به ائمه طهارت علیه‌السلام در مردم استان بوشهر نهادینه است گفت: استان بوشهر توجه ویژه‌ای به فرهنگ و سیره ائمه طهارت علیه‌السلام دارند و خدمات کردن در این مسیر مایه افتخار خود می‌دانند.

وی ادامه داد: این شکوه و عظمت، این تجمع اصحاب حق که با پرچم برافراشته اسلام امروز در مقطع انقلاب اسلامی در سرزمین ایران به اهتزاز درآمده و امروز نشانه‌های آن را در سراسر عالم می‌بینیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر خاطر نشان ساخت: امروز فرهیختگان دنیا در دانشگاه‌های بزرگ آمریکا و دیگر کشورها، گوشه‌ای و ذره‌ای از تفکر و اندیشه متعالی شما را به رخ تمام بدخواهان اندیشه لیبرالیسم می‌کشند در این زمینه بر خودمان می‌بالیم و افتخار می‌کنیم که اگر وجودمان را بند بند بکنند، هر بند آن فریاد نام علی بن موسی الرضا (ع) خواهد بود.

در این آیین از برترین‌ها در بخش‌های عکاسان آزاد، عکاسان روستایی رضوی، پرده خوانی و نقالی روستایی و عشایری رضوی، مدیحه سرایی و چاووشی خوانی روستایی و عشایری رضوی، پیشکسوت نغمه خوان، مدیحه سرا و چاووشی خوان روستایی و عشایری تجلیل شد.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • جشنواره روستایی و عشایری در استان قزوین برگزار می‌شود
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • جشنواره روستایی و عشایری در قزوین برگزار می‌شود
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران
  • اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری -بوشهر
  • ۶ روستای دشتستان میزبان جشنواره ملی رضوی + تصویر
  • جشنواره ملی روستایی ـ عشایری در ۸ روستا برگزار می‌شود