Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان گفت: از ۲۷ بهمن ماه شاهد برگزاری سیزدهمین نمایشگاه ملی رسانه‌های دیجیتال و دومین نمایشگاه ملی کسب و کارهای فرهنگی با رویکرد کودک و نوجوان در اصفهان به مدت چهار روز و با حضور ۶۰ غرفه در سیتی‌سنتر اصفهان خواهیم بود.

حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی انصاری امروز (شنبه-۲۶ بهمن ماه) در نشست خبری دومین نمایشگاه ملی توسعه کسب و کارهای فرهنگی در فضای مجازی که با رویکرود کودک و نوجوان برگزار شد، با تاکید بر ضرورت توجه به فضای مجازی، اظهار کرد: امروز سرعت فضای مجازی و وسعت تاثیرگذاری آن باعث اهمیت این حوزه شده است، به واسطه فضای مجازی، امروز قادر هستیم از یک جای دنیا، با ضربه بر روی یک شاسی و با هزینه اندک، پیغام خود را به نقاط دوردست دنیا ارسال کنیم و این باعث شده که از این تکنولوژی هم به عنوان یک پدیده مثبت و هم به عنوان یک خطر و پدیده منفی یاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان اضافه کرد: اگر با نگاه مثبت به این پدیده نگاه کنیم، فضای مجازی می تواند در خدمت بشر باشد، اما از جهت دیگر اگر این ابزار به دست کسانی بیفتد که به فکر منافع خود هستند و ظلم و تهدید دیگران مد نظرشان است، این حوزه خطرناک است، همچون اتفاقاتی که در دنیای استکباری رخ می‌دهد و شاهد آن هستیم.

وی افزود: فضای مجازی و دنیای دیجیتال، امروز به حوزه وسیعی از کسب و کار تبدیل شده و یکی از وسیع ترین و پردرآمدترین حوزه‌های کسب و کار موجود، کسب و کار دیجیتال است.

انصاری ادامه داد: با این نگاه، فضای مجازی زمینه اشتغال بخش زیادی از جامعه، به خصوص اهل اندیشه و علم را فراهم کرده و همچنین کسانی که به قصد ارائه یا گرفتن خدمات وارد این فضا می شوند نیز امکان فعالیت پیدا کرده‌اند.

مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با اشاره به اینکه حوزه مجازی در دنیا نوپا است، اظهار کرد: کشور ما سن و سال کمتری از باب حضور در این حوزه دارد، بنابراین نیاز به فرهنگ‌سازی وجود دارد و اگر بخواهیم مرزهای بین استفاده مثبت و منفی را متوجه شویم و از آن به درستی استفاده کنیم، نیاز به تبادل تجربه و افکار وجود دارد.

وی ادامه داد: سال هاست که سازمان ها، نهادها و دستگاه‌های مختلف، در حوزه‌هایی همچون تولید محتوا و ارائه خدمات مجازی تلاش می‌کنند و یکی از اتفاقاتی که برای بهتر شدن و رونق این کار مثمرثمر خواهد بود، نمایشگاه‌هایی است که در این حوزه شکل می‌گیرد.

انصاری با اعلام اینکه امسال قرار است سیزدهمین دوره نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال در اصفهان به شکلی جدید برگزار شود، گفت: تا دوره یازدهم، این نمایشگاه‌ها شکل نمایشگاهی معمولی و متداول داشتند و کسانی که دستی در کار داشتند، می‌آمدند و دستاوردهای خود را در معرض نمایش قرار می‌دادند.

مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: امسال قرار است تغییر رویکردی در برگزاری نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انجام شود و فعالان این حوزه، در فضای ایجاد شده تبادل اطلاعات و تولید را با یکدیگر انجام دهند و در واقع به روایت امروزی‌ها B to B و به تعبیر ما تبادل کسب و کار با کسب و کار انجام شود.

وی همچنین با بیان اینکه نمایشگاه امسال، براساس موضوع برگزار خواهد شد، افزود: نمایشگاه دوازدهم با موضوع دین و کسب و کار دیجیتال در حوزه اسلام در قم برگزار شد و وصف خوبی از آن شنیده‌ایم و دوره سیزدهم این نمایشگاه، امسال با موضوع کودک و نوجوان در اصفهان برگزار خواهد شد، البته شاید موارد جنبی دیگری هم در کنارش برگزار شود، اما رویکرد اصلی این نمایشگاه، موضوع کودک و نوجوان است.

انصاری گفت: از ۲۷بهمن ماه شاهد برگزاری سیزدهمین نمایشگاه ملی رسانه‌های دیجیتال و دومین نمایشگاه ملی کسب و کارهای فرهنگی با رویکرد کودک و نوجوان در اصفهان به مدت چهار روز و با حضور ۶۰ غرفه در سیتی‌سنتر اصفهان خواهیم بود.

مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان اضافه کرد: مهمانان دعوت شده علاوه بر بازدید از غرفه‌ها تبادل تجربه و معامله نیز خواهد داشت، همچنین این نمایشگاه، یک نمایشگاه تخصصی است و اهداف آن رونق کسب و کار رسانه‌های دیجیتال و نگاه فرهنگی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری رسانه های دیجیتال مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان کودک و نوجوان در اصفهان رسانه های دیجیتال کسب و کارهای فرهنگی دومین نمایشگاه ملی فضای مجازی کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۵۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق عدالت فرهنگی با فروش هم‌زمان حضوری و مجازی در نمایشگاه کتاب

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: برخی مطرح کردند نمایشگاه کتاب مجازی و حضوری در زمان‌های مختلف برگزار شود اما تحقق عدالت فرهنگی با هم‌زمان بودن نمایشگاه حضوری و مجازی کتاب ملموس می‌شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی در جلسه شورای سیاست‌گذاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ضمن تشکر از دست‌اندرکاران برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران اظهار کرد: اصحاب فرهنگ و ادب دوره کم نظیری به لحاظ آمار، کمیت و کیفیت را تجربه خواهند کرد.

وی افزود: خوشحال هستیم بخش مهمی از کار در اختیار تشکل‌های صنفی و فعالان با سابقه این حوزه قرار گرفته است؛ این کار متعلق به جریان فرهنگ و ادب کشور است و وظیفه ما حمایت از این فرایند است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: ایران به لحاظ حوزه فرهنگی قابل مقایسه با بسیاری از کشورهای دنیا نیست، تقریباً روزی در وزارت فرهنگ نداریم که رویدادی را در حال برگزاری نداشته باشیم و جشنواره‌های مختلف محلی استانی ملی و منطقه‌ای رخ می‌دهد.

اسماعیلی با بیان اینکه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران صحنه پرشوری از دوره رونق و شکوفایی حوزه فرهنگی کشور خواهد بود، گفت: در طول یک‌سال اخیر (از نمایشگاه قبلی تا الان) تلاش کردیم بخش مهمی از نیازها را مورد توجه قرار دهیم و به همه ضعف‌ها اذعان می‌کنم اما در عین حال دوستانمان تلاش کردند وضعیت را به شکلی قابل اتکا و افتخار درآورند.

وی با اشاره به تولید کاغذ در کشور افزود: در حوزه تولید کاغذ جشن خود کفایی کاغذ کتب درسی را داشتیم و در آستانه تکمیل کارخانه پیشرفته در حوزه کاغذ هستیم که در ماه‌های آینده به بهره‌برداری خواهد رسید و ظرفیت تولید کاغذ تحریر را به بیش از صد و ۳۰ هزار تن خواهیم رساند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: حوزه کودک و نوجوان برای ما کلیدی است و بر همین اساس آماده حمایت جدی از ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان هستیم و این کار را ادامه خواهیم داد.

اسماعیلی ادامه داد: ترجمه آثار فاخر فارسی به زبان‌های خارجی با استفاده از کسانی که به زبان اصلی تسلط دارند مورد تاکید رهبری قرار گرفته بود که برنامه ویژه‌ای برای این مهم تدارک دیده شده است.

تلاش کردیم فضای حمایتی را افزایش دهیم

وزیر فرهنگ گفت: امسال تلاش کردیم فضای حمایتی را افزایش دهیم؛ منتظر هستیم تأمین اعتبار لازم صورت گیرد تا حمایت‌ها علاوه بر اعضای هیئت علمی، طلاب و دانشجویان به سایر بخش‌های جامعه از جمله دانش آموزان دوره دوم دبیرستان نیز داده شود.

اسماعیلی عنوان کرد: امسال عدد قابل توجهی را به این کار اختصاص می‌دهیم و حمایت جدی اتفاق می‌افتد، دولت و مجلس کار بسیار مهمی را انجام دادند و برای اولین بار تبصره ۱۳ در حال عملی شدن است.

وی با تاکید بر اینکه اعضای ستاد برای اصحاب کتاب، فرهنگ، ادب هر نوع گشایشی را که لازم باشد پیشنهاد دهند و ما نیز تلاش می‌کنیم بخش عمده آن را انجام دهیم، گفت: شبکه کتاب فروشی‌ها باید گسترش یابد. با وزیر صمت صحبت کردم و آقای علی آبادی تعدادی از شرکت‌های خودروسازی را مکلف کردند تا برای بهبود در امر کتابفروشی‌های سیار در این حوزه وارد شوند.

وزیر فرهنگ گفت: تقدیر از پیشکسوتان در برنامه امسال پیش بینی شده است؛ نمایشگاه کتاب صرفاً نباید برای فروش کتاب استفاده شود بلکه باید حال فرهنگی مردم را تغییر دهیم.

تحقق عدالت فرهنگی با هم‌زمان بودن نمایشگاه حضوری و مجازی کتاب ملموس می‌شود

وی افزود: برخی مطرح کردند نمایشگاه کتاب مجازی و حضوری در زمان‌های مختلف برگزار شود اما تحقق عدالت فرهنگی با هم‌زمان بودن نمایشگاه حضوری و مجازی کتاب ملموس می‌شد.

اسماعیلی با تاکید بر مهم بودن تبلیغات در رسانه‌ها و سطح شهر گفت: مردم باید احساس شور و نشاط فرهنگی کنند؛ مردم ایران در مورد نمایشگاه کتاب خاطره بسیار مثبت و متعالی دارند و بر همین اساس به مسائلی از قبیل حمل و نقل و مشکلات اینچنینی باید پرداخته شود.

وی افزود: هر سه نظرسنجی در مورد عملیات وعده صادق نشان دهنده احساس غرور مردم از این اتفاق بود، چه کسی فکر می‌کند در بالاترین سطح برخورد نظامی اینگونه غرور ایجاد کند؟ بازارهای اقتصادی در حال رسیدن به ثبات هستند و دولت هم با اهتمام در صحنه قرار دارد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: نمایشگاه سال گذشته الگویی در مدیریت فرهنگی مسئله پوشش بود. امسال نمایشگاه باید توانمندی حوزه فرهنگی برای حل مسائل پیش رو را نشان دهد.

وی ضمن اشاره به قدردانی رهبر انقلاب در مورد اقدامات انجام شده در نمایشگاه بین‌المللی کتاب پارسال، افزود: سال گذشته استقبال میلیونی مخاطبان را بدون کمترین حاشیه‌ای داشتیم؛ دشمن می‌خواهد مردم را در مقابل هم قرار دهد ولی بنا داریم در این فضا با روحیه جهادی و استفاده از ابزارهای اقناعی، تبلیغی و گفت‌وگو محور فضای مطلوبی را برای حوزه مسائل فرهنگی ایجاد کنیم و نسبت به این مسأله خیلی امیدوار هستیم.

اسماعیلی با تاکید بر اینکه برای مسئله فلسطین حتماً باید رویداد تعریف کرد، گفت: نظر سنجی‌ها از مراجعان به نمایشگاه اگر روزانه صورت گیرد مفیدتر است این رویکرد باعث می‌شود نواقص روز اول در روز سوم نباشد و فضای پذیرش انتقاد را باز کند.

وزیر فرهنگ با بیان اینکه در جشنواره‌های گذشته مسابقه نقد جشنواره‌ها را برگزار کردیم و به کسانی که دقیق‌تر اشکالات را بگویند جایزه می‌دهیم، گفت: آمادگی داریم جلسه کارگروه نشر و کاغذ با حضور معاون اول رئیس جمهور را اینجا برگزار کنیم.

کد خبر 750934

دیگر خبرها

  • خسرو غفوریان کیست؟ / عکس‌هایی که برای ژیلا صادقی داستان شد/ هنوز توماج صالحی ترند است/ هجمه جدید علیه کاظم صدیقی با نام لیلا
  • صداوسیما مکلف به رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر شد
  • رسیدگی به تخلفات در نمایش‌خانگی به ساترا واگذار شد
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • ابلاغ دستورالعمل رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر
  • پویش نقالی شاهنامه در نمایشگاه کتاب برگزار می‌شود
  • ماجرای استفاده بلاگر شیرازی از آمبولانس اورژانس در حال پیگیری است
  • تحقق عدالت فرهنگی با فروش هم‌زمان حضوری و مجازی در نمایشگاه کتاب
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند