Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@02:26:17 GMT

یک محصول دانش‌بنیان به کمک معلولان آمد

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۰۶۳۳۰

یک محصول دانش‌بنیان به کمک معلولان آمد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، حمیدرضا مقاره عابد مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان درباره محصول «پنجه کربنی پارس فلکس اورجینال» این شرکت گفت: پنجه‌های پیشرفته کربنی از کامپوزیت الیاف‌کربن با استفاده از متد روز دنیا و نیز از مرغوب‌ترین مواد اولیه طراحی و تولید شده است. این پنجه‌ها بسیار سبک بوده و فرم ظریف آن باعث شده است تا به سادگی در داخل پوشش مخصوص خود قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فعال فناور ادامه داد: این پنجه‌ها با توجه به گیت طبیعی یک پای ایده آل برای انواع فعالیت‌های روزمره فرد طراحی و تولید شده است. مدت زمان و طول مسیری که یک فرد می‌تواند به راحتی پیاده روی کند همواره به میزان انرژی که صرف می‌کند وابسته است. همچنین این پنجه‌ها با خواص ویژه‌ای که دارند منجر به افزایش بازده انرژی همراه با کمترین میزان فشار و خستگی می‌شود.

وی به دیگر ویژگی‌های پنجه کربنی پارس فلکس اشاره کرد و گفت: این پنجه برای درجه‌های فعالیت مختلف و وزن‌های متفاوت طراحی و ساخته شده است. به عنوان مثال پنجه‌ای که برای یک شخص ۷۰ کیلو گرمی استفاده می‌شود با پنجه‌ای که برای یک فرد ۸۰ کیلو گرمی متفاوت است و متناسب با وزن فرد دچار پا از خود انعطاف نشان می‌هد.

مقاره عابد افزود: طراحی خاص پنجه و پاشنه فنری کربنی پارس فلکس، باعث می‌شود راه رفتن بدون کفش نیز بسیار آسان شود و همچنین تغییرات اندک در ارتفاع پاشنه کفش نیز کاربر را آزار ندهد.

به گفته مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان، پارس فلکس از قطعه اصلی پنجه، پاشنه فنری کربنی و کاور تشکیل شده است و به نحوی طراحی شده است که  باعث رسیدن به حد مطلوب انرژی و کمک به افزایش کنترل فرد در مقابل نیروی عکس‌العمل زمین در سر تا سر مدت گام بر داشتن می‌شود.

این فعال فناور  بیان کرد: این محصول نسبت به پنجه‌های نسل قدیمی بسیار مقاوم‌تر و سبک‌تر است.

وی گفت: نمونه مشابه این محصول از خارج همچنان وارد کشور می‌شود به همین دلیل پیگیری‌های انجام پذیرفته که از ورود این قبیل تجهیزات جلوگیری شود.

مقاره عابد ادامه داد: براساس آمارها حدود ۸۰ هزار نفر در کشور دچار قطع پا هستند که از این میزان درصد بسیار پایینی که شاید حدود ۵ تا ۱۰ درصد باشند از پنجه‌های کربنی استفاده می‌کنند.

به گفته این فعال فناور علاوه بر محصول «پنجه کربنی پارس فلکس اورجینال» محصولات دیگری با نام‌های « پنجه کربنی پارس فلکس ال پی»، «پنجه کربنی پارس فلکس سایم»، « پنجه کربنی پارس فلکس داینا» و« پنجه کربنی پارس فلکس اسپرت» تولید می‌شود.

کد خبر 4853103 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان تولید ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری نانو موبایل تحقیقات علمی نوآوری فناوری فضایی شرکت دانش بنیان هوش مصنوعی ماهواره ظفر سامسونگ زیست فناوری گوگل اینترنت فعال فناور پنجه ها دانش بنیان مقاره عابد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۶۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، ذبیح‌الله اعظمی ساردوئی عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در خصوص فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی، گفت: یکی از قوانین خوبی که مجلس یازدهم به تصویب رساند قانون جهش تولید دانش‌بنیان بود. از سه سال گذشته یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان روی پروژه کاهش مصرف آب و کشاورزی هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی، داده‌های هواشناسی، اطلاعات خاک مزرعه و نوع کشت فعالیت می‌کند.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امیدواریم طی سال‌های آینده در زمینه کشت گیاهان زراعی و درختان میوه توسط شرکت‌های دانش بنیان اتفاقات خوبی رخ دهد،  ادامه داد: بیش از یک دهه است که در دنیا موضوع پایش سلامت باغات و مزارع آغاز شده و با استفاده از هوش مصنوعی و تصویر برداری هوایی مزارع را پایش می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه در برنامه هفتم توسعه استفاده از بازچرخانی آب و پساب‌ در بخش صنعت و کشاورزی مصوب شده است و با توجه به قانون جهش تولید شرکت‌های دانش بنیان، این شرکت‌ها امیدوار شده و در این حوزه سرمایه گذاری کرده اند،عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی ریل‌ گذاری خوبی را انجام داده و اثرات آن را در فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در تمامی بخش‌ها خصوصا بخش کشاورزی شاهد هستیم و اکنون دولت باید از شرکت‌ها حمایت کند و با آنها قرارداد ببندد.

اعظمی با بیان اینکه یکی از مشکلات وزارت جهاد کشاورزی پهنه بندی‌ها بوده تا بر اساس آن مشخص شود چه میزان از اراضی هر منطقه زیرکشت چه محصولی رفته است، گفت: درحال حاضر پهنه‌بندی‌ها توسط کارشناسان انجام می‌شود که علی رغم زمان‌بری به صورت کامل دقیق نیست، در این حوزه نیز شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از تصویربرداری هوایی ورود کرده‌اند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش کشاورزی می‌توانیم طی سال‌های آینده خبرهای خوشی را از بومی سازی تکنولوژی و خلاقیت توسط شرکت‌های دانش‌بنیان را شاهد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان جز سه استان برتر کشوراست
  • ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود
  • رئیس سازمان اوقاف: فناوری منزلت می‌آورد
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان