Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد با اشاره به فعالیت ۱۹۳ رسانه مکتوب و مجازی در این استان،گفت: رسانه‌ها باید به عنوان ابزاری قوی و فراگیر در خدمت چشم‌انداز استان باشند.

«مجید جوادیان زاده » شب گذشته ۲۶ بهمن در آئین اختتامیه  جشنواره فصلی رسانه‌های استان که با حضور استاندار و جمعی از اصحاب رسانه در حاشیه دوازدهمین نمایشگاه بزرگ کتاب یزد برگزار شد، با اشاره به نقش  رسانه‌ها در توسعه اجتماعی و فرهنگی، اظهار کرد: امروز رسانه‌ها نقش اساسی در زمینه فعالیت‌های فرهنگی دارند و می‌توانند در زمینه فعالیت‌های کتابخوانی نقش آفرینی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که یزد ادعا دارد که می‌تواند با ایجاد یک سری زیرساخت‌ها عناوین پایتختی کتاب ایران و جهان را کسب کند،افزود: رسانه‌ها باید به عنوان ابزاری قوی و فراگیر در خدمت این چشم‌انداز استان باشند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد با بیان این‌که در حال حاضر ۱۹۳ رسانه مکتوب و مجازی در سطح استان یزد فعالیت دارند، گفت: با توجه به برنامه‌های استان برای پایتختی کتاب یزد، انتظار داریم اصحاب رسانه با همراهی مستمر نسبت به اولویت استان حساس بوده و تا حصول نتیجه نهایی ما را همراهی کنند.

جوادیان‌زاده در ادامه رسانه‌ها را از جمله ظرفیت‌های مناسب برای معرفی کتب و نویسندگان مختلف دانست و بیان کرد:‌ ایجاد زمینه لازم برای ارتقا بیش از پیش تولیدات رسانه‌ای یکی از موارد جدی و در دستور کار اداره کل ارشاد یزد است.

این مسئول برگزاری جشنواره و کارگاه های تخصصی مختلف را از جمله راهکارهای حائز اهمیت برای ارتقاء فضای رسانه‌ای استان عنوان و تصریح کرد: امسال جایزه ویژه تحت عنوان اخلاق رسانه‌ای در این دوره جشنواره در نظر گرفته شده است.

وی در پایان با بیان این‌که‌ اخلاق مندی درونی باید در رسانه‌ها تقویت شود، گفت:رسانه‌ها باید هرجایی که لازم است یک سری محدودیت‌ها را بر خود اعمال کرده و اگر لازم نبود با جدیت مسائل را دنبال کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی يزد اداره کل ارشاد اسلامی نمايشگاه كتاب يزد جشنواره رسانه ها رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۳۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه واگن اسبی در دست‌انداز رضاشاه افتاد؟

«خط بازار» نخستین خط حمل و نقل عمومی تهران بود که سال ١٢٦٨ از بازار تا انتهای خیابان لاله‌زار با استفاده از واگن اسبی با گنجایش ۵٠ مسافر راه‌اندازی شد.

به گزارش همشهری آنلاین، علاوه بر خط بازار، ۴خط دیگر هم مسافران را جابه‌جا می‌کردند، از جمله «خط شاه‌عبدالعظیم» و «خط باغ‌شاه». خط شاه‌عبدالعظیم از مسیر ناصریه (خیابان ناصرخسرو فعلی)، چراغ برق (خیابان امیرکبیر) و خیابان ری می‌گذشت و به ایستگاه ماشین‌دودی ختم می‌شد.

خط باغ‌شاه هم از بازار شروع می‌شد و به دروازه باغ‌شاه و روبه‌روی ساختمان مجلس فعلی می‌رسید. نصرالله حدادی، تهران‌شناس، درباره چگونگی جمع‌شدن این خط که خیلی اتفاقی به‌نظر می‌آید، می‌گوید: «رضاشاه دستور برچیدن این خط را داد. او وقتی با ماشین اختصاصی از خیابان باغشاه می‌گذشت، چرخ ماشینی که او را می‌برد، در گودال مسیر واگن اسبی افتاد و ناراحتش کرد و برای همین فی‌الفور به بوذرجمهری، شهردار وقت، دستور داد تا این خط را جمع‌آوری کنند. فردای آن روز تراورس‌ها و ریل‌های آهنی از باغ‌شاه تا توپخانه را کندند و مسافران این خط را غافلگیر کردند.»

همچنین مسافرانی که از چهارراه حسن‌آباد به سمت دروازه قزوین سوار واگن اسبی می‌شدند از «خط دروازه قزوین» استفاده می‌کردند و میدان اعدام تا ماشین‌دودی هم خط بعدی بود. او در ادامه می‌گوید: «در سال ۱۳۰۸ واگن‌های اسبی جمع‌آوری شد و دولت تصمیم گرفت برای نخستین بار سرویس حمل و نقل عمومی برای شهر تهران ایجاد کند. به همین دلیل چند دستگاه اتوبوس از خارج خریداری شد. ولی تا حدود سال ۱۳۲۰ درشکه‌ها همچنان جزء وسایل نقلیه تهران محسوب می‌شدند. تعداد اتومبیل‌ها و موتورسیکلت‌های تهران در سال۱۳۰۰ فقط ۶۰۰ دستگاه بود که همچنان جزء وسایل نقلیه تهران محسوب می‌شدند. در این فاصله زمانی تا سال ۱۳۲۰ تعداد اتومبیل و موتورسیکلت به ۷۰۰ دستگاه رسید و ۱۳سال بعد از آن تعداد وسایل نقلیه از مرز ۸۰هزار دستگاه گذشت.»

دیگر خبرها

  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • فعالیت در نشریات دانشجویی تمرینی برای ورود به عرصه ملی و بین‌المللی رسانه است
  • فعالیت در نشریات دانشجویی تمرینی برای ورود به عرصه بین‌الملل رسانه است
  • فعالیت در زمینه گام دوم انقلاب؛ توقعی به جا از تهران تایمز است
  • کاظم نظری از اداره کل هنرهای نمایشی به دانشگاه رفت
  • تصویب ممنوعیت فعالیت شبکه «الجزیره» در کابینه رژیم صهیونیستی
  • چگونه واگن اسبی در دست‌انداز رضاشاه افتاد؟
  • تصویب ممنوعیت فعالیت شبکه الجزیره در کابینه رژیم صهیونیستی
  • کابینه رژیم صهیونیستی به تعطیلی شبکه الجزیره رأی داد
  • کابینه رژیم صهیونیستی با اجماع رای به تعطیلی الجزیره داد