Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان،حجت‌الاسلام علی شکری صبح در همایش دختران فاطمی شاهرود به میزبانی دبیرستان دخترانه ولایت صدرای شاهرود با اشاره به حدیثی درباره حضرت فاطمه (س) بیان کرد: ایشان نوری بودند که به تعبیر پیامبر اکرم (ص) از تاریکی و زشتی‌ها جداشده است درواقع این بانوی گران‌قدر اسلام تمام زیبایی‌های خلقت هستند آن‌هم نه زیبایی که در ظاهر ما مشاهده می‌کنیم بلکه زیبایی که به‌نظام آفرینش هستی می‌بخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بابیان اینکه حضرت فاطمه (س) الگوی زنان مسلمان است، افزود: اگر ما حضرت فاطمه زهرا (س) را الگوی زنان در اندیشه اسلامی می‌دانیم به این دلیل است که به هستی روشنایی می‌بخشند همانند اینکه خورشید اگر بر این عامل نتابد، ظلمت و تاریکی همه‌جا را فرا می‌گیرد، لذا اگر حقیقت فاطمه (س) هم در عالم هستی خلق نمی‌شد عالم به دنبال تاریکی و ظلمت و جهالت می‌رفت کما اینکه قبل از خلقت حضرت فاطمه (س) زن در نظام اجتماعی یک مخلوق منفور بود وزنده‌اش را به گور می‌کردند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان گفت: حضرت فاطمه (س) به حقیقت زن روشنایی و تجلی بخشید و امروز اگر ما در نظام اجتماعی حتی در غرب و غیرمسلمان می‌بینیم که زن جایگاهی دارد شک نباید کرد که ناشی از تجلی فاطمه (س) است لذا ایشان یک الگو هستند.

شکری با اشاره به اینکه نظام آموزشی ما در بحث الگوسازی دچار مشکل شده است، بیان کرد: ما الگو‌های دینی بسیار و صراحتاً به آن اعتقادداریم، اما نتوانسته‌ایم آن الگو‌ها را جامعه‌پذیر کنیم، امروز مشکل ما در نظام فرهنگی و اجتماعی جامعه‌پذیر کردن الگوهایمان است.

او افزود: سازوکار‌های رسیدن به نقطه مشخص که تعریفی ساده از الگو محسوب می‌شود، در جامعه ما کمتر شناخته‌شده‌اند درنتیجه ما نیاز داریم تا ذهن‌هایی را پرورش دهیم که بتوانند الگوساز باشند، ما از حضرت اسماعیل (ع)، ابراهیم (ع)، حضرت فاطمه (س) و حضرت یوسف (ع) و غیره به‌عنوان الگوهایمان یاد می‌کنیم، اما چگونه می‌توانیم آنچه را از این بزرگواران به یادگار مانده را به‌کارگیریم تا جامعه‌مان را به سعادت برسانیم؟

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان بابیان اینکه در نظام فرهنگی و اجتماعی در کنار الگوپذیری، مشارکت‌پذیری و کار تیمی را نیز به‌خوبی مشاهده نمی‌کنیم، گفت: مشارکت‌پذیری ما ضعیف است و کاری که نظام آموزشی ما از مدت‌ها قبل کرده، تلاش برای مشارکت‌پذیری جوانان است، اگر نظام آموزشی ما می‌توانست نسل نوجوان و جوان جامعه را به سمت مشارکت‌پذیری سوق دهد، ما چالش‌های نظام اجتماعی را کمتر مشاهده می‌کردیم.

شکری بابیان اینکه امروز محیط خانواده‌ها قبل از جامعه دچار چالش است، تأکید کرد: نخستین گام سعادت ما این است که بتوانیم نسلی را تربیت کنیم که مشارکت پذیر باشد و سپس بتوانیم الگوهایمان را در جامعه ارائه و به جامعه‌پذیری آنان کمک کنیم، آن‌هم الگو‌هایی که مبتنی بر سیره اهل‌بیت (ع) و به‌خصوص در این روز مبارک، حضرت فاطمه (س) باشد و در این زمان است که می‌توانیم بسیاری از مشکلات‌مان را حل شده ببینیم.

انتهای پیام / م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نظام فرهنگی و اجتماعی زنان در اندیشه اسلامی نظام آموزشی ما مشارکت پذیری نظام اجتماعی مشارکت پذیر حضرت فاطمه جامعه پذیر الگو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۳۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است

️مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی گفت: جلوگیری از برداشت‌های غیر مجاز، اضافه برداشت‌ها و همچنین ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی در جامعه اهمیت فراوان دارد چرا که آب سرمایه ملی است که حفظ آن همت و همراهی جامعه و سایر دستگاه‌های مرتبط را در اجرای برنامه‌ها می طلبد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، مجید رستگاری امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در اولین جلسه کمیته راهبری طرح احیاء و تعادل بخشی شرکت آب منطقه ای آذربایجان‌غربی خواستار تحقق ۱۰۰ درصدی اهداف طرح تعادل بخشی شد.

وی خواستار تلاش مضاعف و پیگیری های لازم در جهت تحقق اهداف برنامه عملیاتی طرح احیا و تعادل بخشی سال جاری و حفظ آب در آبخوان با هدف به تعادل رسانیدن وضعیت آبهای زیر زمینی استان شد.

️مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی تحقق برنامه های طرح تعادل بخشی را در راستای نجات آب و منابع آبی بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: در این راستا جلوگیری از برداشت‌های غیر مجاز، اضافه برداشت‌ها و همچنین ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی در جامعه اهمیت فراوان دارد چرا که آب سرمایه ملی است که حفظ آن همت و همراهی جامعه و سایر دستگاه‌های مرتبط را در اجرای برنامه‌ها می طلبد.

️رستگاری افزود: با اجرای برنامه های عملیاتی و برش‌های استانی طرح احیا و تعادل بخشی، می‌توان آب بیشتری را به بخش صنعت استان تخصیص دهیم که به مراتب بازدهی و اشتغال بیشتری به همراه خواهد داشت.‌

وی همچنین از مدیران امور خواست با تجهیز چاه‌های مجاز به ابزار اندازه گیری، چاه‌هایی که بیشترین ضرر را به آبخوان‌های استان وارد می کنند را شناسایی و در اولویت قرار دهند.

️مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی در ادامه گفت: حفظ آبخوان‌ها مهم و برای استان حیاتی‌است و همه با هم باید در حفظ و نگهداری آبخوان‌ها تلاش کنیم و برخورد جدی‌تری با کسانی که برداشتهای بی‌رویه می کنند، انجام شود.

کد خبر 749480

دیگر خبرها

  • جنتی: «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند/ ضرورت الگوگیری از نظام آموزشی امام صادق(ع)
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است
  • آیت‌الله مرتضوی: «حفظ نظام» به معنای نظام عام اجتماعی است؛ نه نظام سیاسی
  • روز مادر سال ۱۴۰۳ چه روزی است؟
  • ضرورت حفظ کرامت جامعه‌ پزشکی/ رسیدگی به وضعیت دستیاران
  • «با شما سربلندیم» شعار دهه کرامت
  • شعار دهه کرامت ۱۴۰۳ «با شما سربلندیم» اعلام شد
  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه را در کنار اعضای خانواده تجربه کند/ ضرورت نهادینه شدن «فرهنگ کار» در جامعه
  • ضرورت مشارکت همه جانبه متولیان عفاف و حجاب در جامعه