Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی آشتاب صبح امروز یکشنبه در سیزدهمین جشنواره امتنان از کارآفرینان برتر لرستان با اشاره به اینکه موضوع کارآفرینی و تجلیل از کارآفرینان از مهم‌ترین سیاست‌های وزارت کار است چراکه بایستی الگوهای موفق را به جامعه معرفی کنیم، اظهار داشت: این امر ترویج کار و کارآفرینی را به دنبال دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های اصلی مجموعه مسئولین نظام مفهوم کارآفرینی است، تصریح کرد: لذا هر ساله با برگزاری جشنواره‌های مختلف افراد موفق در زمینه ابداعات، افزایش بهره وری، خلاقیت و … را شناسایی و معرفی می‌کنیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با تاکید بر اینکه برگزاری این جشنواره‌ها با هدف ایجاد نشاط و رقابت در بین فعالین کارآفرینی برگزار می‌شود، افزود: اعتقاد ما بر این است که اگر به دنبال کاهش فقر و بیکاری و آسیب‌های اجتماعی هستیم بایستی توجه به موضوع کارآفرینی شود.

آشتاب یادآور شد: گروه کور شرایط امروز استان با توجه به حوزه کارآفرینی باز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه توجه به جوانان و بانوان کارآفرین از موارد مورد توجه ما است، گفت: نوآوری، بهره مندی از دانش و فناوری، برند سازی، رشد گردش مالی و رشد ارزش افزوده ریالی و دلاری بنگاه‌های اقتصادی از شاخص‌های انتخاب کارآفرین برتر هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با بیان اینکه ۴۵ کارآفرین لرستانی به مرحله ارزیابی سیزدهمین جشنواره امتنان از کارآفرینان استان راه یافتند که از این تعداد ۷ نفر زن و ۳۸ نفر مرد بودند، تصریح کرد: ۲۵ کارآفرین در حوزه صنعت، ۴ کارآفرین در حوزه کشاورزی، ۱۶ کارآفرین در حوزه خدمات فعال هستند.

آشتاب خاطرنشان کرد: در نهایت با ارزیابی داوران، ۴ نفر به عنوان کارآفرین برتر و ۵ نفر هم به عنوان شایسته تقدیر انتخاب شدند.

وی با تاکید بر اینکه طرح اشتغال روستایی و حمایتی و کارورزی فارغ التحصیلان دانشگاهی در استان به جد دنبال می‌شود، افزود: امسال یک هزار و ۱۰۵ نفر در لرستان توانستند از طرح کارورزی استفاده کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان از اجرای طرح یارانه دستمزد در این استان خبر داد و گفت: ۹۵۰ نفر در قالب این طرح تعهد ما بود اما امروز ۱۸۰۰ نفر از نیروی کار شغل اولی ما تأمین شغل شده اند که یک سوم حقوق آنها را وزارت کار پرداخت می‌کند.

آشتاب با اشاره به اینکه امروز بالغ بر ۲۱۳ میلیارد اعتبار به بیش از هزار و ۲۱۷ طرح تسهیلات اشتغال روستایی پرداخت شده است، اظهار داشت: با پرداخت این تسهیلات برای ۵ هزار نفر اشتغال ایجاد می‌شود.

کد خبر 4854049

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان خرم آباد دهه فجر انتخابات 98 راهپیمایی 22 بهمن بارش برف بوشهر ایلام انتخابات مجلس شورای اسلامی قزوین شهرکرد انقلاب اسلامی ایران تعطیلی مدارس گرگان بیرجند شیراز کار و رفاه اجتماعی لرستان کارآفرین در حوزه مدیرکل تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۵۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستمزد نجومی سعید آقاخانی ؛ شایعه یا واقعیت

به گزارش پارس نیوز ، اخیراً بحث درباره ساختِ گران سریال در شبکه نمایش‌خانگی به سمتِ تلویزیون هم آمده است. یکی از تهیه‌کنندگان این‌طور گفته که هر قسمت 2 میلیارد تومان آب می‌خورد.

او کف برآورد یک سریال رده الف تلویزیون را بین 2 و 2.5 میلیارد تومان می‌داند؛ با وجود اینکه ممکن است برخی از سریال‌ها حتی با برآورد اولیه یک یا 1.5 میلیارد تومانی به ازای هر قسمت آغاز شوند، اما سالانه بسیاری از مجموعه‌ها در میانه تصویربرداری به الحاقیه بودجه می‌رسند و در ادامه به ارقام 2 تا 2.5 میلیارد تومانی به ازای هر قسمت می‌رسند.

حتی یکی از تهیه‌کنندگان سیما پرده از نرخ پایه تولید سریال الف در سال 1402 دقیقه‌ای 30 میلیون تومان برداشت. این گمانه‌زنی‌ها به سمتِ‌سریال‌های زیرخاکی و نون‌خ آمد. حتی برخی این‌طور اعلام کردند که سعید آقاخانی با دستمزد نجومی دوباره به تلویزیون آمده و حواشی‌ای خاص را به جان خریده است.

مهدی فرجی در واکنش به این گمانه‌زنی‌ها، بودجه عجیب و غریب و دستمزد نجومی سعید آقاخانی به خبرنگار تسنیم گفت: واقعاً بودجه این سریال به مانند بودجه‌های دیگر سریال‌های معمولی تلویزیون است. حتی یک ریال از میراث فرهنگی دریافت نکردیم. با بودجه صداوسیما که بسیار بودجه معمولی بود مثل دیگر سریال‌هایش این کار را ساختیم.

وی افزود: می‌گویند سعید آقاخانی دستمزد نجومی گرفته؟ این نکته را از همان «نون‌خ» اول هم می‌گفتند او در تیم نویسندگان، کارگردانی و بازیگری است برای هرکدام یک دستمزد می‌گیرد. اما آن موقع گفتم و الان هم می‌گویم دستمزد سعید آقاخانی مثل دستمزدهایی است که صداوسیما به همه پرداخت می‌کند. او برای «نون‌خ» که از نویسندگی تا مونتاژ حدوداً یک سریال درگیر کار بود رقمی که دریافت کرد حتی به مراتب از سریال «راز بقا» نمایش‌خانگی به مراتب کمتر بود. شاید برخی بپرسند چرا؟ چون آقاخانی به شاد کردن مردم علاقه‌مند است و این باور را دارد صداوسیما همچنان رسانه فراگیری است و مردم آن را می‌بینند.

فرجی همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا سعید آقاخانی نسبت به اظهارنظر مجازی که داشته، «نون‌خ‌5» پایان مجموعه‌های «نون‌خ» است تجدیدنظری خواهد داشت، گفت:‌ نمی‌دانم واقعاً؛ یک مقدار باید جلو برویم و ببینیم ظرفیت‌های داستانی برای «نون‌خ6» پیدا می‌شود.

فرجی همچنین در خصوص احیای نهضت ساخت سریال‌های دنباله‌دار تلویزیون توسط سیمافیلم، خاطرنشان کرد: مهمترین موضوع در سریال‌هایی که چند فصله‌اند و به صورت سری ساخته می‌شوند، قصه است. حتماً باید به قصه به طور خاص و ویژه توجه کنیم، زیرا توجه به قصه و فیلمنامه، این ظرفیت را ایجاد می‌کند که مردم آن سریال را دوباره ببینند و دنبالش کنند. به هر حال این نوع سریال‌ها برای مردم یک نوع وابستگی ایجاد کرده که قصه و فیلمنامه خوب می‌تواند این خاطرات خوش و نوستالژی زیبا را برایشان تکرار کند.

او در پاسخ به این سؤال که نظرسنجی‌های تلویزیون را باور دارد که 70 درصدِ مردم تلویزیون می‌بینند، افزود: من گاهی احساس می‌کنم بینندگان ما بیشتر از این آمارها و ارقام‌اند. صداوسیما شاید در این خصوص خیلی سختگیرانه اظهارنظر می‌کند. در ارتباطاتی که با مردم داریم می‌بینیم مخاطبان ما را به واسطه «نون‌خ» می‌شناسند و چقدر این سریال را دنبال کرده‌اند؛ به این باور می‌رسیم شاید بیش از این درصدها مردم مخاطب تلویزیون و سریال‌هایش هستند.

فرجی که گفته می‌شود قرار است یک سریال در نمایش‌خانگی را پیگیری کند به «کندو» احمدرضا درویش اشاره کرد که خیلی جدّی امسال این سریال را دنبال می‌کند که به جایی برسد.

دیگر خبرها

  • تعیین دستمزد کارگران به مجلس واگذار می‌شود؟
  • نظارت و کنترل بیش از ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • دستمزد راهنمایان گردشگری برای ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستمزد راهنمایان گردشگری برای ۱۴۰۳ مشخص شد
  • دستمزد راهنمایان گردشگری مشخص شد
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی ؛ شایعه یا واقعیت
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • ساخت ۱۸۰۰ مسکن محرومین در استان مرکزی
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • ساخت ۱۸۰۰ واحد مسکونی برای محرومان استان مرکزی