Web Analytics Made Easy - Statcounter

نحوه رأی گیری درخصوص نامگذاری معابر امروز به محل مناقشه میان اعضای شورای شهر تهران تبدیل شد.

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس نوبت به بررسی نامگذاری ده معبر و خیابان رسید که در ابتدای آن از سوی حسن رسولی عضو شورای شهر تهران نکاتی درخصوص بررسی این لایحه رسید.

وی افزود: باید ابتدا بررسی شود که قرار است به لیست شش فقره ای نامگذاری ها یک باره رأی بدهیم یا اینکه هر مورد از نامگذاری را قرار است با رأی گیری مجزا بررسی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امینی نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران در پاسخ به رسولی گفت: رویه این است که باید هر مورد از از معابر را به صورت تک تک بررسی کرده و رأی گیری کنیم.

شهربانو امانی در این خصوص گفت: در ابتدای دوره رئیس شورای اسلامی شهر تهران رویه ای را قرار دادند که براساس آن قرار شد به صورت یکجا به تغییر اسامی معابر رأی بدهیم.

امینی در پاسخ به امانی گفت: باید ببینیم این رویه ای که از سوی رییس شورا در نظر گرفته شده است به آیین نامه نزدیک است یا خیر.

بهاره آروین گفت: چه طرح ها و چه لوایح باید به صورت تک تک به رأی گذاشته شود و هر کدام رای مجزایی بگیرد.

حجت نظری در پاسخ به این موضوعات گفت: جنس هر طرح و لایحه با جداول نامگذاری معابر شهری متفاوت است.

وی ادامه داد: اینجا تصریحی برای نحوه نامگذاری نداریم و باید خودمان به یک وحدت رویه برسیم.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: رویه تا امروز اینگونه بود که ردیف های دارای مخالف جدا می شدند و به سایر ردیف های جدول نامگذاری رأی می دادند.

نظری افزود: امروز هم به نظرم بهترین روش این است که ردیف های دارای مخالف کنار گذاشته شود و سایر ردیف ها به صورت یکجا به رأی گذاشته شود.

میرلوحی در این خصوص گفت: یک مطلبی که دیروز در ستاد شورایاری ها مطرح شد این بود که امروز نامگذاری ردیف های مختلف معابر دارای حساسیت هایی شده است.

وی ادامه داد: بهتر است شورایاری ها را در این حوزه بیشتر دخالت بدهیم تا نظرات آنها هم اخذ شده و کمتر به مخالفت و مشکل بر بخوریم تا طرح ها بعد از تصویب درست اجرا شود.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران خطاب به حق شناس گفت: من از شما می خواهم برای هر کدام از معابری که قرار است نامگذاری شود یک صفحه پرونده تشکیل شود تا بدانیم از کجا آمده و چه شده است.

احمد مسجد جامعی نیز گفت: من گفته ام که بحث نامگذاری نباید سر سری و خیلی دک دستی باشد و باید یک مبنای منطقی داشته باشد.

وی افزود: باید ذی نفعان هر محله و هر معبر و هر خیابان در نامگذاری معابر نقش ایفا کنند زیرا آنها هستند که نسبت به هویت منطقه خود حساس هستند.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: مگر می شود بدون توجه به اهالی یک محله نام معبری را عوض کنیم؟ خب چه اشکالی دارد از شورایاران هم دعوت کنیم و از آنها هم نظرخواهی کنیم.

وی گفت: نامگذاری یک محل و یک معبر بسیار مهم است و وقتی ما یک جایی را اسمش را عوض می کنیم به آن هویت جدید داده ایم و باید حواسمان به هویت شهری باشد.

مسجد جامعی گفت: از سوی دیگر ما با این پدیده مواجهیم که برخی از بزرگان شهر وجود داشته اند که به خاطر برخی لجبازی ها نامشان مغفول مانده و باید ما به آنها اهمیت بدهیم.

حق شناس دیگر عضو شورا نیز گفت: دوستان قرار بود درباره روال رأی گیری سخن بگویند اما متاسفانه از بحث خارج شدند و حرفهای دیگری زدند.

وی ادامه داد: موضوع استفاده از نظر شورایاران امری بوده است که ما لایحه اش را به هیأت رئیسه ارایه کرده ایم و دلیل نداشت امروز دوستان بخواهند درباره آن حرف بزنند.

این عضو شورای شهر تهران گفت: اتفاقا برخلاف نظر برخی از اعضا ما به نظر شورایاران احترام گذاشته ایم اما باز هم اعضا نسبت به آن تذکر می دهند انگار که ما کم کاری کرده ایم.

حق شناس گفت: این شورا نسبت به دوره های گذشته کم کاری های قبلی را کنار گذاشته است و امروز که برخی صداها از گوشه و کنار بلند شده است دلیلش این است که ما به چیزی پرداخته ایم که به مذاق برخی خوش نیامده است.

الهام فخاری دیگر عضو شورای شهر تهران گفت: بنده هم نسبت به خلط مبحث توسط برخی از اعضا گلایه دارم زیرا اگر قرار است درباره رویه ها صحبت کنیم که نباید به اصل موضوع ورود کنیم.

وی ادامه داد: یک بار باید تصمیم بگیریم که رویه شورای شهر درباره تصمیم گیری درخصوص نامگذاری معابر چگونه باشد و قرار نیست حالا که ما کاری میکنیم این کار دیده نشود.

امینی گفت: همه این بحث ها درخصوص‌ شیوه و فرایند رای گیری است و برخلاف تصور آقای حق شناس کسی با اصل نامگذاری ها مشکلی ندارد.

وی افزود: شما جلسه قبل رای ندادید اما تمامی موارد پیشنهاد شده از سوی کمیته نامگذاری پذیرفته شده و رای آورد.

امینی گفت: من پیشنهادی این بود که مثل پرونده باغات بهتر است که فلسفه نام سابق معبر و فلسفه نام جدید قید شود تا بدانیم چه فرآیندی برای انتخاب آن نام طی شده است.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران افزود: به این ترتیب اعضایی که می خواهند رأی بدهند به طور دقیق مطلع می شوند که چرا یک نام انتخاب شده است.

وی خطاب به شهربانو امانی گفت: البته شما که پدر و مادر آیین نامه های شورای شهر هستید باید بیشتر از روح آیین نامه ها ما را مطلع کنیم.

حسن رسولی دیگر عضو شورای شهر تهران گفت: اداره جلسه در حوزه اختیارات شماست. در خصوص صورتجلسه های نامگذاری معابر متاسفانه رییس شورا و نایب رییس شورا با هم رویه مختلفی دارند.

وی افزود: من درخواستم از شما و آقای هاشمی این است که شما دو بزرگوار رویه خود را واحد کنید تا ما هم دچار سردرگمی نشویم.

پس از این اظهار نظرها حق شناس ده معبری که درخواست تغییر نام آن را داشت قرایت کرد و گفت: نام های جدید عبارتند از ورزشگاه، شهید پور باقرانی، شهید نوید صفری، ایستگاه اتوبوس دهخدا، آیت الله محمد رضا توسلی، استاد احمد اقتداری، قشم، استاد اکبر وادی، شهید آلفرد گبری و شهید وارطان اقاخانیان.

امینی گفت: من مورد به مورد اعلام می کنم که اگر مخالفتی از سوی اعضای شورای شهر نبود از آن رد شده و رأی گیری کنیم و به سراغ مورد بعدی برویم.

اعضا سپس درباره هر کدام از نامها نقطه نظرات خود را اعلام کردند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شورای شهر تهران شهر تهران تهران نامگذاری عضو شورای اسلامی شهر تهران رئیس شورای اسلامی شهر تهران عضو شورای شهر تهران گفت نامگذاری معابر دیگر عضو شورا گذاشته شود امینی گفت آیین نامه رییس شورا رأی گیری رویه ای حق شناس ردیف ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۵۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در یکصد و پنجاه و یکمین جلسه علنی شورای شیراز چه گذشت؟

در یکصد و پنجاه و یکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر شیراز شورای راهبردی مدیریت شهری شیراز با چند حوزه خدمات‌رسان تشکیل شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، یکصد و پنجاه و یکمین جلسه علنی شورای شهر شیراز به مناسبت نهم اردیبهشت ماه روز شوراها میزبان مدیریت ارشد استان و شهری بود. استاندار فارس در این جلسه ضمن تبریک به مناسبت روز شوراها، اظهار کرد: با اهل تقوا و پرهیزکار مشورت کنید و با متقین مشورت کنید که آنها کسانى هستند که آخرت را بر دنیا ترجیح می‌دهند و کارهاى شما را بر امور خویش مقدم می‌دارند.

محمدهادی ایمانیه خطاب به اعضای شورای اسلامی شهر شیراز تأکید کرد: مشورت کنید، اراده کنید و به نتیجه خوبی برسید.

وی با بیان اینکه کسانی که منتخب مردم هستند در شورای اسلامی شهر شیراز وظیفه سنگینی را بر عهده دارند، اضافه کرد: اعضای شورای اسلامی باید شکر این مسئولیت را با حل مشکلات مطالبات مردم بپردازند.

ایمانیه ابراز امیدواری کرد: اعضای شورای اسلامی شهر اولویت‌ها را در نظر بگیرند و تقسیم‌بندی وظایف را بر اساس حل مشکلات مردم در اولویت قرار دهند.

استاندار فارس با بیان اینکه اکثر مشکلات مردم موضوع معیشت است، تصریح کرد: رفع مشکلات معیشتی تنها وظیفه چند نهاد نیست و سایر نهاد‌ها از جمله شورا بر حسب توان در این موضوع مهم و مردمی وظیفه دارند. 

وی تأکید کرد: اختلاف سلیقه زیر چتر اصیل تفکرات انقلاب اسلامی باعث برکت می‌شود.

 ایمانیه از اعلام آمادگی خود برای کلیدزدن شورای راهبردی مدیریت شهری در شهر شیراز با چند حوزه خدمات‌رسان خبر داد. 

فرماندار شهرستان شیراز همچنین در این مراسم با تبریک روز شورا‌ها به اعضای شورای اسلامی شهر شیراز و قدردانی از تلاش و خدمات آنها در خدمت‌رسانی به مردم، تصریح کرد: طی مدت باقیمانده از عمر شورا باید خدمت رسانی صادقانه به مردم شهید پرور شهر شیراز سر لوحه کار باشد.

مدیریت واحد و یکپارچه شهری ایجاد شود 

در ادامه این مراسم همچنین شهردار کلان‌شهر شیراز ضمن عرض تبریک به رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر اظهار کرد: امروزه به دلیل حضور شورا‌ها در شهر و روستا شاهد پیشرفت مناطق هستیم.

محمدحسن اسدی افزود: شورای اسلامی شهر شیراز در جایگاهی قرار دارد که به دنبال مسائل سیاسی نیست، بلکه به دنبال رفع مسائل و مشکلات و خدمت رسانی مطلوب و شایسته به مردم هستند.

وی از 5 برابر شدن بودجه شهرداری شیراز با حمایت شورای اسلامی شهر خبر داد و گفت: اگر دولت می‌خواهد از تصدی‌گری به حاکمیت برسد باید مدیریت واحد و یکپارچه شهری را تشکیل بدهد.

شهردار شیراز تصریح کرد: نقش شورا‌ها در پیشبرد امور شهری بسیار با اهمیت است و هر چه به سمت تقویت شورا‌ها برویم رضایت مردم افزایش می‌یابد.

تجلیل از کارگران و پاکبانان شهرداری شیراز

به مناسبت هفته کار و کارگر در صحن شورای اسلامی شهر شیراز با حضور اعضای شورا و شهردار شیراز از 29 نفر از کارگران و پاکبانان شهرداری با اهدای لوح سپاسی تجلیل شد.

دیگر تجلیل این جلسه تقدیر از احمد رضا مداح چهره شاخص هنر انقلاب اسلامی درسال 1402 بود.

احمد رضا مداح، آزاده و جانباز سرافراز جنگ تحمیلی در حوزه‌های اجتماعی، ایثار و شهادت فعالیت داشته و به مسائل اجتماعی به خصوص آسیب‌های اجتماعی توجه ویژه‌ای نشان داده است.

وی با هنر عکاسی در راستای تحلیل و تبیین عمیق و دقیق مسائل روز قدم برداشته و هنر وی، ابزاری مهم و حیاتی در حوزه جهاد تبیین است.

در ادامه یکصد و پنجاه و یکمین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر شیراز، لایحه دوفوریتی شهرداری شیراز، درخصوص اصلاح مصوبه اولین اجلاسیه رسانه‌ای جبهه مقاومت با حضور 13 نفر از اعضای شورا بررسی و به تصویب رسید.

بر اساس ماده واحده این طرح به شهرداری شیراز اجازه داده می‌شود اولین اجلاسیه رسانه‌ای جبهه مقاومت را با اعتبار 50 میلیارد ریال برگزار کند. 

مصوبه دیگر شورای اسلامی شهر شیراز ارسالی از کمیسیون اقتصاد و سرمایه گذاری شورا بود و به تصویب رسید. 

در ماده واحده این مصوبه شهرداری شیراز مکلف شد موضوع استفاده از ظرفیت‌های مجتمع اقتصادی کمیته امداد امام خمینی(ره) در حوزه سرمایه گذاری را بررسی و گزارش اقدامات را هر شش ماه یکبار به شورای اسلامی شهر شیراز ارائه نماید.

 در این جلسه همچنین لایحه شهرداری شیراز درخصوص کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در راستای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، ارسالی از کمیسیون مشترک برنامه، بودجه، امورحقوقی و املاک و شهرسازی، معماری و هوشمندسازی شورا، بررسی شد و به تصویب رسید.

 بر اساس ماده واحده این طرح شهرداری مکلف شد هزینه صدور پروانه و عوارض ساختمانی را صرفا جهت کاربری مسکونی به میزان 10 درصد (10%) برای خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند زیر بیست سال تخفیف دهد.

 در تبصره 1 این طرح آمده است؛ معافیت‌های فوق فقط یک بار و تا متراژ 200 متر مربع زیر بنای مفید در شهر شیراز قابل اعمال است. در این جلسه همچنین طرح کمیسیون تلفیق شورا، در خصوص اساسنامه مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر شیراز بررسی و به تصویب رسید. 

بر اساس ماده واحده این طرح اساسنامه مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر شیراز شامل 18 ماده و 16 تبصره به شرح پیوست ممهور به مهر شورا به تصویب رسید.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌ها؛ پاشنه آشیل دولت آمریکا / عملیات وعده صادق نتیجه اقتدار علمی ایران است   
  • آغاز جلسه علنی عصر مجلس
  • پایان بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در صحن مجلس
  • رابطه دردسرساز سحر دولتشاهی و پیمان معادی خارج از اتاق درمان | این خانم روان درمانگر سریال است یا...؟ | پاشنه آشیل «افعی تهران» | ببینید
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • حواشی جلسه بودجه‌ای مجلس؛ مشکل سامانه‌ها بررسی را مختل کرد
  • جلسه علنی نوبت عصر مجلس پایان یافت
  • جلسه علنی نوبت صبح مجلس پایان یافت/ عصر امروز؛ ادامه بررسی بودجه
  • در یکصد و پنجاه و یکمین جلسه علنی شورای شیراز چه گذشت؟
  • پرسپولیس و پارادوکس مدافعان میانی؛ ستاره‌های منجی یا پاشنه آشیل؟