Web Analytics Made Easy - Statcounter

دوره‌های آموزشی اهمیت بهداشت و سلامت محیط دام، مشکلات سقط جنین و معاینه عمومی کلیه دام‌های دهستان دستجرد انجام شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیرمحمد خطیبی در گفت‌وگو با  صبح‌قزوین؛ درباره‌ی دوره‌های آموزشی اهمیت بهداشت و سلامت محیط دام، مشکلات سقط جنین و معاینه عمومی کلیه دام‌های اظهار کرد: با آموزش‌های و اقدامات قرارگاه پیشرفت‌وآبادانی تمامی دام‌های مریض و مشکل دار روستای خسرود از توابع دهستان چوقور ویزیت و درمان شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به همت قرارگاه پیشرفت و آبادانی استان قزوین طی یک عملیات فراگیر و تخصصی تمامی دام‌های مریض روستا با هزینه نازل و مشارکت مردمی درمان شدند.

راهبر اشتغال قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه صاحب‌الامر(عج) قزوین اذعان کرد: بعد از بررسی‌های میدانی مشخص شد که تمامی دام‌های روستا مشکل انگل دارند که به صورت فراگیر و به واسطه شبکه دام روستا و تجویز دارو از جانب دامپزشک این مشکل نیز برطرف شد.

وی اذعان کرد: روستاییان بعد از انجام اقدامات بهداشتی قرارگاه از لحاظ ضریب تبدیل شاهد تغییرات اساسی می‌شود، از سوی دیگر درخواست معالجه به صورت گروهی علاوه بر اینکه هزینه‌های درمان را بسیار پایین می‌آورد باعث پیشگیری از بسیاری بیماری‌ها نیز می‌شود.

این مقام مسئول ابراز کرد: جلسه توجیهی توسعه دام قرارگاه پیشرفت و آبادانی در روستای کاکوهستان برگزار شد که در این جلسه ضمن تشریح اهداف و برنامه‌های قرارگاه پیشرفت و آبادانی، دام‌های مریض روستا مورد ویزیت قرار گرفتند و مشکل سقط جنین دام روستای کاکوهستان برطرف شد.

طرح ویزیت دام‌ها مورد استقبال اهالی روستا قرار گرفت

وی در ادامه بیان کرد: مشکل اصلی دام‌های منطقه‌ی کاکوهستان سقط بالای جنین بود که با بررسی چند گله، دلیل اصلی سقط جنین دام‌ها مشخص و در نهایت راهکار اصلی ارائه و داروهای موردنیاز دام‌ها نیز تجویز شد.

خطیبی تصریح کرد: مشکل سقط در این روستا تا به امروز حل نشده و این مسئله خسارت زیادی به روستاییان وارد کرده بود که به همت قرارگاه پیشرفت و آبادان این مشکل در روستا کاکوهستان برطرف شد.

این مقام مسئول درباره‌ی دام‌های مریض و مشکل‌دار روستای توته چال گفت: دام‌های مریض و مشکل‌دار روستای توته‌چال به همت قرارگاه پیشرفت و آبادانی و دامپزشک مراحل درمان این دام‌ها نیز انجام شد.

وی ابراز کرد: مشکل عمده‌ی دامداری در دهستان دستجرد مربوط به جایگاه دام روستاییان است که این مسئله با هزینه‌ی کم و برگزاری دوره آموزشی قابل حل می‌باشد.

راهبر اشتغال قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه صاحب‌الامر(عج) بیان کرد: متاسفانه خدمات مناسب بهداشتی از جانب دامپزشکی بخش رازمیان به مردم این منطقه ارائه نمی‌شود که نیاز هست این مسئله توسط مسئولین استانی پیگیری شود.

وی درباره‌ی برگزاری دوره آموزشی اهمیت بهداشت و سلامت محیط دام در روستای خسرود عنوان کرد: در جلسه‌ی آموزشی روستاییان بیان شد که قرارگاه هماهنگی‌های لازم جهت ویزیت دام‌های مریض و مشکل‌دار روستا را به ازای هر راس دام به مبلغ ١٥ هزار تومان و ۲۵ هزارتومان کمتر از ویزیت‌های شهری انجام دهد.

خطیبی در پایان گفت: طرح ویزیت دام‌ها مورد استقبال اهالی روستا قرار گرفت همچنین در این روستا علاوه بر تشکیل شبکه طرح خرید دسته جمعی نهاده‌های دامی و ویزیت دام‌ها توسط دامپزشک در بهار سال آتی انجام می‌شود.
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: قرارگاه پیشرفت و آبادانی همت قرارگاه پیشرفت ی دام های مریض تمامی دام ویزیت دام ها سقط جنین دام دام روستا درباره ی مشکل سقط برطرف شد ی آموزشی ی دوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۷۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز آبرسانی به هفت شهر و ۱۳۶ روستای هرمزگان


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خلیج فارس، عبدالحمید حمزه‌پور افزود: برای آبرسانی به این شهر‌ها و روستا‌ها ۳۰ هزار و ۳۴۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.
وی گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تا پایان سال گذشته، در هرمزگان ۲۰۱ روستا و ۶ شهر از تنش آبی خارج شد.
حمزه پور افزود: پارسال طرح آبرسانی به شش شهر و ۱۵۶ روستا با اجرای ۶۶ طرح و سرمایه گذاری ۲۹ هزار و ۷۸۷ میلیارد ریال اجرایی شد که ۲۲۵ هزار و ۹۷۲ تن از جمعیت استان به آب پایدار دست یافتند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان گفت: در دولت سیزدهم نیز لوله‌گذاری خط انتقال به طول ۵۸۰ کیلومتر، توسعه شبکه توزیع آب به طول ۵۴۴ کیلومتر و اصلاح شبکه آب به طول ۲۰۶ کیلومتر از محل طرح‌های عمرانی و محرومیت زدایی و جاری در استان اجرا شد.
وی افزود: جهاد آبرسانی به شهر‌ها و روستا‌های به‌ویژه مناطق کم برخوردار و دارای تنش آبی یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم و طرح‌های شاخص وزارت نیرو است.

بیشتربخوانید:ساخت مخزن هزار متر مکعبی آب در بشاگرد
حمزه پور گفت: سالانه ۲۵۰ میلیون مترمکعب از منابع مختلف برای تامین آب آشامیدنی مردم هرمزگان تولید، انتقال و توزیع می‌شود که از این حجم ۴۰ درصد از چاه‌ها، ۳۵ درصد از آب شیرین‌کن‌ها و ۲۵ درصد نیز از محل منابع سد‌ها و چشمه‌ها تامین می‌شود.

دیگر خبرها

  • ۳۲۰۰مترمربع از معابر روستای ابیانه سنگ‌فرش شد
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور درحال حل‌شدن هستند
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور در حال حل شدن هستند
  • تشکیل قرارگاه ارتقای کمک به کارآمدی نظام حکمرانی کشور در بسیج اساتید
  • مشکلات دهستان دستجرد سفلی در بازه زمانی معقول برطرف خواهد شد
  • پیگیری ،مشکلات تردد اهالی روستای رباط قره بیل
  • بهترین راه برای برطرف شدن معضلات اجتماعی استفاده از ظرفیت‌های مردمی است
  • زارعی: دغدغه ما برای مالکیت استقلال و پرسپولیس برطرف شد
  • آغاز آبرسانی به هفت شهر و ۱۳۶ روستای هرمزگان
  • بسته شدن ورودی روستای ماربین