Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور امور بانوان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: در حال حاضر از بین کل شرکت‌های دانش بنیان کشور ۵۰۰ شرکت دانش بنیان با مدیریت زنان اداره می‌شود.

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، زینب حمیدزاده، مشاور امور بانوان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مراسم اولین رویداد (از نو) اشتراک گذاری تجربیات بانوان فعال شرکت‌های دانش بنیان و نوپا که امروز در حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد، گفت: زنان در زیست بومی که در کشور شکل گرفته نقش خوبی داشته اند و شاهدیم که هر روز نیز رشد بیشتری پیدا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در حال حاضر از بین کل شرکت‌های دانش بنیان کشور ۵۰۰ شرکت دانش بنیان با مدیریت زنان اداره می‌شود همچنین از بین شرکت‌های خلاق که با رویکرد‌های جدید شکل گرفته است ۱۵۰ شرکت خلاق توسط زنان راه اندازی شده است.

حمیدزاده افزود: در حال حاضر تعداد زیادی از استارتاپ‌ها توسط زنان ایجاد شده، اما همه ظرفیت‌ها به طور کامل شکل نگرفته است.

مشاور امور بانوان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه نرخ فارغ التحصیلی و دانش آموختگی برای زنان در کشور با مردان برابر است، گفت: سال گذشته در تمام مقاطع تحصیلی دانشگاهی سهم زنان ۴۸ درصد بوده، اما شاهدیم که حضور زنان به دلیل نقش‌های مختلف اجتماعی و خانوادگی در حوزه‌های فناوری کم رنگ‌تر است.

وی خاطرنشان کرد: پلت فرم از نو کمک می‌کند تا زنان کارآفرین در کنار نقش مادری و همسری با اشتراک گذاری تجربیات خود بتوانند زیست بوم خلاق را براساس ایده‌های جدید توسعه دهند.

در پایان این مراسم تفاهم نامه‌ای بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و کانون زنان بازرگان ایران با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده به امضا رسید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری بانوان شرکت های دانش بنیان حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۸۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

 امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر، حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درخصوص گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: در حال حاضر به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

وی ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر در پایان گفت: درحال حاضر به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رسالت مالکیت فکری، شناسنامه‌دار کردن تولد نوآوری‌هاست
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است