Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کاندیدای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با انتقاد از سیاست افزایش قیمت بنزین و ارائه کمک‌معیشت به خانواده‌ها، اظهار داشت: یکی از ایرادات جدی به این سیاست این است که سیاست کلی خانواده و جمعیت را مورد توجه قرار نداده است. ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۵ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، فاطمه قاسم‌پور عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در نشست خبری که بعدازظهر امروز(یکشنبه، 27 بهمن) در خبرگزاری تسنیم برگزار شد اظهار  داشت: در حوزه زنان نیازمند بازبینی و اصلاح قوانین هستیم، باید گفتمان رایج شناخت مسئله و حل موضوع در این حوزه مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از مسائل حوزه زنان و خانواده، شناخت مسائل زنان و خانواده است، دولت‌ها و مجلس‌ها برخی از مسائل را در این حوزه در اولویت قرار می‌دهند و برخی را نیز فراموش می‌کنند، اما شناخت نظام زنان و خانواده مسائل دقیق را در این حوزه برای ما روشن می‌کند.

زهره الهیان:طرح تحول سلامت شکست خورده استسوده نجفی:‌ احیای پزشک خانواده از اولویت مجلس یازدهم باشدرفیعی: نگاه مسکّنی به اقتصاد باید اصلاح شود

عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با تأکید بر اینکه باید در حوزه زنان و خانواده مسئله‌شناسی صورت گیرد، افزود: باید پنل‌های تخصصی در زمینه مسائل زنان و خانواده تهیه و اجرا شود تا اولویت‌ها در این حوزه شناسایی شده و قانون‌گذاری صحیح در این زمینه صورت گیرد.

قاسم‌پور اضافه کرد: باید در حوزه زنان و خانواده قانون‌گذاری و سیاست‌گذاری مشارکتی باشد تا شناخت دقیق از ذی‌نفعان قانون نداشته باشیم قوانین ضمانت اجرایی نخواهد داشت.

وی همچنین یکی دیگر از موضوعات مورد توجه در حوزه زنان و خانواده را انباشت قوانین و مقررات در این حوزه دانست و گفت: ما در حوزه زنان و خانواده نیازمند اصلاح قوانین هستیم، بسیاری از قوانین باید با توجه به مسائل روزِ زنان اصلاح شود.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات مجلس تأکید کرد: اگر مسئله ازدواج را در اولویت قرار دهیم، مسائل اقتصادی نیز به دنبال آن رونق می‌گیرد. معتقدم از طریق حل مسئله ازدواج خدماتی که در قبال‌ آن از قبیل لوازم خانگی، مسکن و بازارهای دیگر نیز رونق می‌گیرد، با افزایش بهره‌وری روبرو خواهد شد.

قاسم‌پور، یکی دیگر از موضوعات مورد توجه در مسئله زنان و خانواده را اصلاح گفتمان حاکم بر ارائه راهبردها دانست و گفت: یکی از مسائل مورد توجه این است که در حوزه زنان و خانواده تعامل خوبی بین زنان برای حل مسائل‌شان صورت نمی‌گیرد، اشتغال خانواده‌محور باید مدنظر قرار گیرد.

وی با انتقاد از سیاست افزایش قیمت بنزین و ارائه کمک‌معیشت به خانواده‌ها، اظهار داشت: یکی از ایرادات جدی به این سیاست این است که سیاست کلی خانواده و جمعیت را مورد توجه قرار نداده، به طوری که یارانه‌ کمک‌معیشت نهایتاً برای سه فرزند خانواده است که در مجلس انشاء‌الله پیگیر اصلاح آن خواهیم بود.

عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب همچنین پیگیری و اصلاح قانون جامع حمایت از زنان سرپرست خانوار را یکی از برنامه‌هایش در مجلس یازدهم دانست و گفت: آمار زنان سرپرست خانوار از سال 90 که، 2.5 میلیون نفر بوده در سال جاری، به 3.5 میلیون نفر افزایش یافته که طبق قانون این رقم می‌بایست هر سال کاهش پیدا می‌کرد، اما متأسفانه اینطور نشده است؛ معتقدم تنها راه‌حل مسئله زنان سرپرست خانوار پیگیری قانون جامع زنان سرپرست خانوار است.

قاسم‌پور به تمهیدات قانونی برای تشکیل صندوق ذخیره ازدواج اشاره کرد و گفت: متأسفانه تشکیل این صندوق نیز از سوی دولت‌ها و مجلس‌ها پیگیری نشده است، در مجلس یازدهم این قانون را پیگیری خواهیم کرد.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات مجلس در پایان ضمن استقبال از شفافیت آراء نمایندگان، خاطرنشان کرد: معتقدم شفافیت آراء حق مردم است و مردم باید بدانند که نماینده‌شان نسبت به مسائل سیاسی و اجتماعی چه دیدگاهی دارد. شفافیت آراء و نظارت بر رفتار نمایندگان حق مردم است و بنده آمادگی دارم که کاملاً در این فضا گام بردارم.

انتهای پیام/

R1011202/P/S1,15,1412/CT11 واژه های کاربردی مرتبط انتخابات مجلس

منبع: تسنیم

کلیدواژه: انتخابات مجلس انتخابات مجلس سیاست افزایش قیمت بنزین حوزه زنان و خانواده زنان سرپرست خانوار مورد توجه قرار انتخابات مجلس مجلس یازدهم شفافیت آراء دانست و گفت کمک معیشت قاسم پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۹۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسعود پزشکیان: امروز در مجلس اولویت عده‌ای موضوع حجاب است/ بدسلیقگی‌‌ها در اجرای برخی سیاست‌ها از تمامیت‌خواهی یک عده خاص نشات می‌گیرد/ با زور و گشت ارشاد نتیجه‌ی عکس خواهد داد

پایگاه خبری جماران: «گشت ارشاد» دو کلمه‌ای است که امروز در فضای مجازی ترند بوده و بحث و نقد این بحث تنها در فضای مجازی گرم نیست بلکه در هر محفل و مکانی در این امر بسیار مورد صحبت قرار می‌گیرد.

 در خصوص مسعود پزشکیان نماینده فعلی تبریز و منتخب مجلس آینده به خبرنگار جماران، گفت: با زور و با این روشی که پیش می‌رویم نتیجه‌ی عکس خواهد داد. اینکه حجاب باید مراعات شود، یک اصل است؛ اما اینکه چگونه باید این پیام را رساند اصل دیگر است. این خانم‌ها و زنان در اختیار خود نظام بودند؛ صداوسیما، روحانیت، مدارس‌، معلم‌ها، صداوسیما و رادیو در اختیار سیستم بوده است و نتوانستیم آن‌‌ها را درست تربیت کنیم، حالا می‌خواهیم با زور درست کنیم؟! به نظر من امکان پذیر نیست. عده‌ای از خانم‌ها مشکلی با دین و مذهب ندارند، بلکه می‌خواهند به این شکل زندگی کنند. اما این کارها باعث می‌شود آنها با دین و مذهب مشکل پیدا کنند و با یک عناد نسبت به آن باوری که دارند برخورد کنند.
 

من به آقایان پیشنهاد می‌کنم بررسی کنند و قبل و بعد مداخله را ببیند  

وی ادامه داد: اگر ما اطلاع رسانی، هدایت و توجیه ‌کنیم، فرد می‌پذیرد راهی که می‌رود اشتباه است، اما زمانی که به زور می‌گوییم باید این کار را انجام دهی، این غیر از عناد و ایجاد عقده در دل فرد کار دیگری نمی کند. من به آقایان پیشنهاد می‌کنم بررسی کنند و قبل و بعد مداخله را ببیند؛ اگر وضع حجاب بهتر شده است ادامه دهند، اما اگر بدتر شد، این یعنی مردم را بدبین کرده‌اند و باید راه خود را تغییر دهند.
 

اگر مسیر درستی تعیین شود مملکت درست می‌شود  

وی در واکنش به اینکه می گویند روزی قرار بود ابراهیم رییسی گشت ارشاد مدیران راه‌اندازی کند نه گشت ارشاد، تصریح کرد: از زمان گشت ارشاد مدیران گذشته است. سیستم، سیستم نظارت است و خیلی از مسائل را می‌توان با نظارت اصلاح کرد. لازم به گشتن نیست؛ در آمریکا نیز می‌دانند ما در اینجا چه می‌کنیم! لزومی نداریم گشت ایجاد شود. اگر مسیر درستی تعیین شود مملکت درست می‌شود.

 

افرادی که فکر می‌کنند در مسیر قرار دارند و مسلمان واقعی هستند چرا حرف‌های مقام معظم رهبری را اجرا نمی‌کنند؟!

 

پزشکیان در پاسخ به این سوال که این بدسلیقگی‌ها از کجا نشات می‌گیرد؟ گفت: این بدسلیقگی‌‌ها از تمامیت‌خواهی یک عده خاص نشات می‌گیرد. انسان‌هایی به قدرت می‌رسند که سعی می‌کنند تمام قدرت را به دست بگیرند و دیگران را حذف کنند و وقتی این کار را می‌کنند باید توجیهی برای خود و جامعه ایجاد کنند که بتوانند رقیب خود را حذف کنند و به عده‌ای ضدانقلاب و ضد ولایت، مذهب گفته می‌شود که افراد را حذف کنند تا بتوانند خود این‌کار را انجام دهند.

وی یادآور شد: بارها گفتم که افرادی که فکر می‌کنند در مسیر درست قرار دارند و مسلمان واقعی هستند، چرا حرف‌های مقام معظم رهبری را اجرا نمی‌کنند؟! اگر علم و مهارت آن را دارند اجرا کنند، مردم مشکل نخواهند داشت. دیگران بد هستند اما شما که خوب هستید سیاست را اجرا کنید و بگذارید مشکل مردم حل شود، چرا حل نمی‌کنید؟! اما نه تنها حل نمی‌کنند بلکه کاری می‌کنند که مردم تصور کنند تمام این نقص‌ و نارسایی‌ها از طرف رهبری است و به رهبری بی‌احترامی می‌کنند.

عضو کمیسیون بهداشت تاکید کرد: سیاست‌های کلی به غیر از بحث حجاب، بحث‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، آموزشی است و اگر به درستی اتفاق بیافتد، مملکت به این روز نمیافتد.

 

افرادی که نمی‌توانند سیاست را اجرا کنند، ضد رهبر هستند نه کسانی که انتقاد می‌کنند  

وی در خصوص راهکار در این امر، افزود: راهکار اجرای سیاست است و افرادی که نمی‌توانند سیاست را اجرا کنند، ضد رهبر هستند نه کسانی که انتقاد می‌کنند و دانسته و ندانسته کاری را انجام می دهند. من به عنوان مسئول وظیفه دارم سیاست‌ها را اجرا کنم، قانون اجرا شود و بر اساس عدالت حکم کرده و مشکلات مملکت را حل شود.  
 

امروز در مجلس اولویت و نگاه عده‌ای موضوع حجاب است  

پزشکیان در واکنش به اینکه مردم تصور دارند امروز اولویت اول مجلس شورای اسلامی در بحث حجاب و عفاف است، گفت: امروز در مجلس اولویت و نگاه عده‌ای همین موضوع است، اما باید از همین عده سوال کرد؛ شما که تربیت همین افراد را به دست داشتید، چرا کاری کردید که به اینجا رسیده است؟! مگر تربیت دست ما نبود؟! مردم با چه آموزشی اینگونه شدند؟! ما به جای اینکه خود را نقد و ارزیابی کنیم و ببینیم اشکال کار کجا بوده است، با افرادی روبرو می‌شویم که محصول آموزش، مدرسه و صداوسیمای ما هستند.
 

مسئولان ما از اینکه سرمایه اجتماعی را از دست بدهند، بترسند  

نماینده مردم تبریز در پاسخ به سوال که آیا مسئولان ما باید از وجود دوقطبی بترسند، گفت: مسئولان ما از اینکه سرمایه اجتماعی را از دست بدهند، بترسند. یک یا دوقطبی مهم نیست، زیرا اگر زمانی سرمایه اجتماعی را نداشته باشیم این چند قطبی را نیز از دست خواهیم داد.

دیگر خبرها

  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • انتقاد فلاحت پیشه به ادعای کریمی قدوسی درباره بمب اتم/اسرائیل وارد جنگ تمام عیار با ایران نمی‌شود
  • نقوی حسینی: طیف پایداری، شریان و مصاف برای ریاست مجلس، روی ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند
  • لیست ۱۶ نفره انتخاباتی "شانا" هفته آتی منتشر می‌شود
  • اختصاصی|لیست ۱۶ نفره انتخاباتی شانا هفته آتی منتشر می‌شود
  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات
  • دور خیز احزاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس
  • مسعود پزشکیان: امروز در مجلس اولویت عده‌ای موضوع حجاب است/ بدسلیقگی‌‌ها در اجرای برخی سیاست‌ها از تمامیت‌خواهی یک عده خاص نشات می‌گیرد/ با زور و گشت ارشاد نتیجه‌ی عکس خواهد داد
  • شورای جوان سازی روستا‌ها تشکیل می‌شود