Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، «اختتامیه یازدهمین جشنواره کارآفرینی و توسعه کسب و کار شریف» امروز ۲۷ بهمن ۹۸ با حضور مجید دهبیدی پور، رئیس پارک و فناوری دانشگاه شریف و جمعی دیگر از مسئولان در دانشگاه شریف برگزار شد.

دهبیدی پور درباره کارآفرینی و توسعه کسب و کار گفت:  جشنواره کارآفرینی و توسعه کسب و کار اولین بار در سال ۸۶ برگزار شد و هر سال این جشنواره در حال برگزاری است، اما نمیدانم بعد از این همه سال چرا یازدهمین جشنواره آن باید در سال ۹۸ برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او ادامه داد: جشنواره کارآفرینی و توسعه کسب و کار شریف دو ماموریت مهم در دانشگاه‌ها دارد و از آن جایی که رویدادی‌های سال ۸۶ با الان متفاوت بود و لازم بود تا تغییراتی ایجاد شود. همچنین بحث آموزش و توانمند سازی و رفع آسیب و چالش است که تاکنون این تغییرات به خوبی انجام شده است.

رئیس پارک و فناوری دانشگاه شریف افزود: همیشه کارآفرینی جایی برای دیده شدن و حضور سرمایه گذاران، بازیگران اکوسیستم و فعالان این عرصه هستند.

دهبیدی پور درباره خروجی‌های استارت آپ‌ها گفت: خروجی‌های همه تبدیل به کسب و کار‌ها شده اند و این راهی است برای دیده شدن.

او تصریح کرد: سرمایه گذاران از استارت آپ‌ها انتظار توسعه دارند و امیدوارم دوازدهمین جشنواره کارآفرینی و توسعه کسب و کار در خصوص این موضوع راه اندازی شود.

اکوسیستم در کشور ضعف دارد

دهبیدی پور تصریح کرد: از بخش خصوصی خواستیم تا به ایده‌های جشنواره‌های کارآفرینی در دانشگاه‌ها جهت دهد چرا که اکوسیستم در کشور ضعف دارد، قدرت نوآوری پایین است و موتور متحرک در بخش خصوصی بیرون دانشگاه یعنی در جایی که پول است، باید پیشرفت کند. ما نیازمند کمک دهی در شناسایی مسئله ها، ایده‌ها و چالش‌ها به منظور پیشرفت و کارکرد بهتر هستیم.

او افزود: تیم‌های فعال در جشنواره کارآفرینی و توسعه کسب و کار در دانشگاه‌ها نیازمند خدمات توانمند سازی و راهنمایی بخش خصوصی است؛ باید بدانیم که هدف ما کمک به افرادی است که در این خصوص ایده دارند.

رئیس پارک و فناوری دانشگاه شریف گفت: دانشگاه شریف با ۵۰۰ فرصت شغلی در زمینه‌های مختلف مانند استارت آپ، مدیریت و بازاریابی و... مشغول به فعالیت است. ما در پارک، پذیرای فناوران فعال در این حوزه هستیم. هدف اصلی ما تسهیل گری، راهنمایی و مشورت با اعضای کارآفرینی و توسعه کسب و کار است.

دهبیدی پور در پایان گفت: بخش خصوصی با ایجاد مراکز نوآوری خصوصی در توسعه این فناوری نقش مهمی ایفا می‌کند. چرا که وظیفه ما ترویج بحث فرهنگ سازی و ایجاد زیر ساخت‌های متناسب جهت کمک به اعضای این استارت آپ است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فناوری مرکز نوآوری پارک و فناوری جشنواره کارآفرینی و توسعه کسب و کار دانشگاه ها استارت آپ بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۰۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم اندیشی پژوهشگران علوم شناختی با حضور سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی و مدیران و مسئولان دانشگاه خلیج فارس در بوشهر برگزار شد. در این نشست راه‌های توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی درحوزه علوم شناختی مورد بررسی قرار گرفت.

مهدوی، با اشاره به اهداف و سیاست‌های این ستاد برای حمایت از اجرای طرح‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی درحوزه‌های مختلف علوم شناختی گفت: با تلاش‌های این ستاد و به منظور تربیت نیروی کارآمد و متخصص تاکنون ۲۲ هسته پژوهشی در حوزه‌های علوم و فناوری‌های شناختی در مراکز علمی و دانشگاهی کشور تشکیل و فعال شده است.  

وی با اشاره به اینکه توسعه فعالیت‌های پژوهشی به همکاری‌های مشترک میان محققان و اساتید نیاز دارد، گفت: ستاد یکی از حلقه‌های رابط در توسعه علوم و فناوری‌های شناختی محسوب می‌شود و برای تحقق این هدف حمایت‌های لازم را ارائه می‌کند.

وی توجه به حوزه‌های سلامت و سرمایه شناختی، آموزش و پرورش شناختی و شناخت اجتماعی را از جمله اولویت‌های ستاد بر شمرد و گفت: رویکرد ستاد بهره گیری و بهره‌مندی ازدستاورد‌های علوم و فناوری‌های شناختی برای ارتقاء و افزایش توانمندی مهارت‌های شناختی درسطح جامعه و نیز کمک به امر یادگیری و یاددهی با شیوه‌های شناختی در نظام آموزشی است و ستاد آماده است با حمایت همه جانبه از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی بستر‌های لازم را برای تحقق این اهداف مهم فراهم آورد.

وی اضافه کرد: پژوهشگران و فناوران می‌توانند از طریق سایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و همچنین سامانه خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از اطلاعیه‌ها آگاه شده و برای دریافت حمایت اقدام کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی از طنزپردازان و رسانه‌های فعال این حوزه
  • تجمع دانشجویان شریف در حمایت از خیزش دانشجویان در جهان
  • ادامه حمایت دانشجویان ایرانی از خیزش دانشجویان در جهان/ دانشجویان شریف تجمع کردند+ فیلم
  • همدان نیازمند کارگر و کارمند در بخش خصوصی
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • اعتراض دانشجویان شریف به روند کند تعمیر مسجد دانشگاه
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم