Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@19:36:14 GMT

تشکیل دولت مستقل فلسطین در معامله قرن اصلاً مطرح نیست

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۲۵۸۷۷

تشکیل دولت مستقل فلسطین در معامله قرن اصلاً مطرح نیست

«روبن سوآرس» عضو کوناکوپ (CONAICOP) شورای ملی و بین المللی ارتباط مردمی اروگوئه در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: تلاش امریکا به شکلی به اصطلاح قانونی برای به سرانجام رساندن امری کاملا غیرقانونی با تایید رژیم صهیونیستی است، تا تمامی امید و آمال ملت فلسطین برای دستیابی به آزادی و استقلال برای همیشه نابود شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راه حلی که امریکا تحت عنوان «معامله قرن» ارائه داده است، اساساً مشروعیت بخشیدن به اشغالگری اسرائیل است. مشروعیت بخشیدن به تسلطی است که رژیم صهیونیسی بر ملت فلسطین دارد.

وی در ادامه افزود: طرح مذکور نه تنها هیچ گونه حق حاکمیتی برای فلسطینیان قائل نیست، بلکه تمامی قطعنامه های سازمان ملل را نیز در این رابطه زیر پا می گذارد.

وی یادآور شد: در طرح معامله قرن هیچ حرفی از مذاکره میان طرفین و یا حتی تشکیل دولت مستقل فلسطین به میان نیامده است. تنها چیزی که اسرائیل می خواهد، ادامه الحاق سرزمین های فلسطینی به قلمرو تحت سلطه خود است.

این تحلیلگر و کارشناس رادیو اسپانیایی معاونت برون مرزی صداوسیما ادامه داد: این رژیم می خواهد همچنان به اشغالگری های خود ادامه دهد، شهرک های صهیونیستی خود را همچنان گسترش دهد و امکان بازگشت ملت فلسطین را به سرزمین شان برای همیشه غیر ممکن سازد تا در نهایت با کمال آرامش و اطمینان، قدس اشغالی را به طور رسمی به عنوان پایتخت خود معرفی کند.

وی گفت: در شرایطی ترامپ طرح معامله قرن را مطرح که وی انتخابات ریاست جمهوری امریکا را در پیش رو دارد. در اسرائیل نیز قرار است انتخابات برگزار شود.

«روبن سوآرس» در پایان یادآور شد: دولت نتانیاهو متهم به فساد است. در چنین شرایطی به نظر می رسد طرح معامله قرن با هدف انحراف اذهان عمومی بابت شکست های پی در پی نتانیاهو و ترامپ در سطح ملی و نیز بین الملل است.

کد خبر 4854720

منبع: مهر

کلیدواژه: معامله قرن فلسطین اسرائیل ایالات متحده آمریکا سوریه عراق رژیم صهیونیستی ایران ادلب ترکیه معامله قرن دونالد ترامپ فلسطین ارتش سوریه ویروس کرونا روسیه لیبی طرح معامله قرن ملت فلسطین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۵۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفاع عجیب از عملکرد اقتصادی دولت: کسی اعتراضی ندارد!

به گزارش «تابناک» به نقل از خانه ملت، در هفته‌های اخیر و پس از افزایش قیمت ارز و سکه در بازار، بحث بر سر تغییر یا عدم تغییر تیم اقتصادی دولت در میان موافقان و مخالفان دولت افزایش یافته است. بحثی که دامنه آن حتی به مجلس و نمایندگان حامی ابراهیم رئیسی نیز کشیده است و چه در نطق‌های میان دستور خود و چه در تذکرها از تغییر تیم اقتصادی می‌گویند، گاهی حتی کار به تهدید نیز کشیده و برخی از نمایندگان خواهان اخراج رئیس کل بانک مرکزی و وزیر اقتصاد شدند.

در این میان، حسین انواری، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، درباره انتقادات و درخواست‌ها چهره‌های سیاسی برای تغییر تیم اقتصادی گفت: «اینکه دولت تصمیم به تغییر تیم اقتصادی دارد یا خیر، یک بحث جدا است اما باید دید انگیزه افرادی که این مسئله را مطرح می‌کنند چیست؛ آیا به دنبال تضعیف دولت هستند یا به دنبال تقویت آن. گاهی اوقات دلسوزی‌ها به گونه‌ای است که در پشت ماجرا شیطنت‌هایی برای تضعیف و کاسته شدن توامندی‌های دولت وجود دارد.»

پشت زمزمه‌ها برای تغییر تیم اقتصادی یک شیطنتی وجود دارد
وی با بیان اینکه در حال حاضر دولت مشغول به کار است، گفت: «اگر چه دولت با فراز و نشیب‌ها و یک‌سری مشکلاتی دست به گریبان است اما اعضای مدت در طی این مدت گذشته، سوار بر کار شده و تجربیات جدیدی به دست آوردند؛ اینکه الآن می‌گویند باید تیم اقتصادی تغییر کند باید دید انگیزه‌شان چیست؟ باور من این است که پشت این زمزمه‌ها، یک شیطنتی وجود دارد.»
این چهره سیاسی اصولگرا، با اشاره به اظهارات برخی از اعضای دولت درپی گرانی ارز و دلار، خاطر نشان کرد: «دیگر دولت قبل، دولت قبل مطرح نیست؛ دولت می‌گوید در مواردی که نیاز به ارز هست، من با نرخ خودم تامین می‌کنم و هر کسی اگر مسئله‌ای دارد مطرح کند. یک‌سری بحث‌ها مانند قاچاق یا جوسازی روانی نیز مطرح است که ربطی به دولت ندارد.»

کسی اعتراضی ندارد

وی افزود: «در حال حاضر، دولت کار خود را دارد انجام می‌دهد و خزانه ارزی آن بد نیست. آن چیزی هم که به صورت قانونی و رسمی به مردم مربوط می‌شود را تامین کرده و کسی هم اعتراضی ندارد. برخی می‌خواهند خارج از این قواعد عمل کرده و اقداماتی مانند قاچاق و اختلال در نظام اقتصادی کشور به وجود بیاورند. دولت دارد کار خود را انجام می‌دهد و اینکه دولت قوی یا ضعیف است، به شیطنت‌هایی که مبنی بر جو روانی است، باز می‌گردد.»

انواری درباره سکوت دولت سیزدهم درباره پرونده‌های فساد به خصوص چای دبش گفت: «چه کسی گفته است که دولت این پرونده را بایکوت کرده است؟ پرونده در دستگاه قضایی در حال پیگیری است. خیلی مباحث مطرح می‌شود اما باید آگاهانه‌تر برخورد کرد و یک عده که ناآگاه هستند شروع به تکثیر آن کرده و غافل هستند.»

وی گفت: «باید در انگیزه افرادی که این موارد را تولید کرده و به میان افکار عمومی می‌فرستند، تردید کرد. می‌خواهند به هر بهانه‌ای مانند مسکن، ارز یا بنزین امنیت روانی و اجتماعی را بر هم بزنند و زمانی که موضوعی را پیدا نکردند کی‌گویند چرا اسامی مفسدان را اعلام نمی‌کنید. مگر همه کارهایی که دستگاه قضایی انجام می‌دهد باید اعلام کرد؟ وقتی روی آن کار کردند نتایج مشخص می‌شود.»

دیگر خبرها

  • حکم سینماگر مطرح لغو شد؛ دادگاه مجدد تشکیل می‌شود
  • خروش مردم انگلیس در حمایت از فلسطین
  • روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • دلارهای خانگی روانه بازار شدند | روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • دفاع از عملکرد اقتصادی دولت: کسی اعتراضی ندارد!
  • دفاع عجیب از عملکرد اقتصادی دولت: کسی اعتراضی ندارد!
  • مقام ارشد حماس : انحلال شاخه نظامی به شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین / مرزهای 67 را قبول می کنیم
  • طرح حماس برای تشکیل دولت اضطراری بر اساس قاعده توقف جنگ
  • خلیل الحیه، از رهبران حماس: آماده آتش‌بسی 5 ساله با اسرائیل هستیم/ حماس در صورتی که کشور مستقل فلسطین در مرزهای سال ۱۹۶۷ میلادی تشکیل شود، آماده زمین گذاشتن سلاح و تبدیل به حزبی سیاسی است
  • سازمان همکاری اسلامی ادامه همکاری کشورها با آنروا را خواستار شد