Web Analytics Made Easy - Statcounter

«گودرز کریمی‌فر» مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا،‌ درباره رسیدگی به مطالبات دانش‌آموزان سابق مدرسه شهید رحیمی استان فارس شهرستان درودزن که در آتش سوزی آسیب شدیدی دیدند، گفت: وزارت آموزش و پرورش از زمان وقوع حادثه تاکنون سعی داشته پیگیر کارهای درمانی، آموزشی، ادامه تحصیل، بیمه، مستمری، امنیت شغلی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. آنها باشد. در سال ۹۱ مصوبه‌ای در این زمینه در هیات وزیران داریم که تکالیفی را برای آموزش و پرورش، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت بهداشت تعیین کرده است.

وی در ادامه اضافه کرد: طبق این مصوبه تمام وظایف درمانی این افراد به عهده وزارت بهداشت، درمان و آموزش و پزشکی، تمام موضوعات بیمه و مستمری بر عهده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تضمین امنیت شغلی آنها بعد از فارغ‌التحصیلی نیز به عهده آموزش و پرورش است.

مدیر کل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: در این خصوص مکاتبه‌ای با آقای انصاری معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداره امور استخدامی با امضای وزیر آموزش و پرورش داشتیم. در این مکاتبه که در تاریخ ۹۸/۲/۱۵ انجام شده است، عنوان کردیم؛ «همانطور که مستحضرید دانش‌آموزان مدرسه شهید رحیمی درودزن استان فارس در سال ۸۵ دچار حادثه آتش‌سوزی شدند. در خصوص تخصیص هشت ردیف استخدام برای این افراد مساعدت فرمایید.»

کریمی‌فر گفت: علاوه بر این رونوشت نامه به نماینده مردم درودزن، اداره کل آموزش و پرورش استان فارس و هیات دولت ارسال شد تا مورد پیگیری جدی‌تری قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان سابق مدرسه درودزن در حال حاضر دانشجوی دانشگاه آزاد هستند، گفت: زمانی که این افراد فارغ‌التحصیل شدند، طبق مصوبه هیات دولت امنیت شغلی‌شان مورد توجه و پیگیری بیشتر قرار خواهد گرفت. آموزش و پرورش و اداره امور استخدامی جزو مجموعه دولت هستند که این مساله را مورد توجه قرار می‌دهند، حال ما منتظریم سازمان اداری استخدامی ردیف مورد نظر برای این کار را در نظر بگیرد و دانش‌آموزان سابقه مدرسه شهید رحیمی درودزن نیز از دانشگاه فارغ‌التحصیل شوند.

مدیر کل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش توضیح داد: پیش‌بینی من این است به محض اینکه این افراد فارغ‌التحصیل شوند، طبق مصوبه هیات دولت همه آنها جذب خواهند شد.

وی در واکنش به این سوال که دانش‌آموزان درودزن هر سه ماه بیش از ۲۰ میلیون تومان برای درمان هزینه می‌کنند، از این رو بهتر نیست پیش از فارغ‌التحصیلی آنها را استخدام کنید تا کمکی برای تامین هزینه درمان آنها شود؟ گفت: به هر حال حداقل مدرک برای جذب و استخدام مدرک کارشناسی تعریف شده است. اصل کار ما مصوبه دولت بود که انجام شده و وزارت آموزش و پرورش نیز پشت این قضیه بوده و در این راستا با اداره امور استخدامی نیز مکاتبه شده است.

مدیر کل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در پایان اظهار داشت:‌ البته در این میان تلاش شده مساعدت‌هایی شود به عنوان مثال برای کمک هزینه آموزشی حدو ۲۰ میلیون تومان و برای کارهای درمانی در مجموع حدود ۱۶۰ میلیون تومان به آنها پرداخت شده است. ما همچنین کلاس‌های مشاوره‌ای رایگان برای این افراد به همراه خانواده‌هایشان، برنامه‌ریزی کرده‌ایم و اسکان برای دانش‌آموزان هر دو هفته یک بار در باشگاه فرهنگیان شیراز در راستای برگزاری کلاس تقویتی داشته‌ایم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آتش سوزی آموزش و پرورش دانش آموز وزارت بهداشت شغل استخدام درودزن اداره امور استخدامی فارغ التحصیلی میلیون تومان دانش آموزان امنیت شغلی استان فارس هیات دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۶۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمودزاده معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با حضور در هنرستان دخترانه فنی و حرفه‌ای روشنگران منطقه ۴ تهران از نزدیک از نمایشگاه آثار و دستاوردهای فرهنگی و هنری دانش آموزان بازدید کرد.

محمود زاده با اشاره به اهمیت بالای مهارت آموزی و فراگیری تخصص در دوران تحصیل گفت: توجه به هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و رشته‌های مهارتی شاید تا اندازه‌ای مورد غفلت قرار گرفته بوده که خوشبختانه در دولت سیزدهم عزم و اراده جدی بر تقویت آن وجود دارد و اقداماتی نیز صورت گرفته و در حال انجام است.

وی با اشاره به منویات و تأکیدات جدی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) پیرامون توجه به هنرستان‌ها و رشته‌های مهارتی گفت: ایشان در دیدار اخیر خود با کارگران نیز فرمودند که مدارس با آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به اشتغال صحیح و راحت جوانان کمک کنند و این نشان از اهتمام ویژه به این حوزه را نشان می‌دهد چرا که هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای می‌توانند آینده شغلی و تحصیلی دانش آموزان را نیز رقم بزنند.

محمودزاده با تاکید بر این سخن مهم که ما باید دالان کنکور را به دالان اشتغال تبدیل کنیم، اظهار کرد: دانش آموزان در محیط مدرسه با یادگیری حتی یک مهارت می‌توانند در آینده نقش بسیار موثرتری را ایفا کنند، با این رویکرد دانش آموزان با تخصص و مهارت افزایی به امنیت شغلی و درآمدزایی نیز نزدیک شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه نگرش به هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای امروز بسیار تغییر کرده است، تصریح کرد: اکنون اولیا و دانش آموزان انگیزه و علاقه جدی تری به رشته‌های مهارتی دارند و استعدادهای مهارتی بسیار زیادی در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای ما مشغول به تحصیل می‌باشند.

وی با اشاره به اینکه دستاوردهای فنی و آثار مهارتی دانش آموزان بهترین تبلیغ برای رشته‌های فنی و حرفه است، گفت: البته در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز مهارت آموزی مورد تاکید قرار گرفته و وزارت آموزش و پرورش در راستای توسعه و تجهیز رشته‌های هنرستانی گام‌های اساسی برداشته است.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: با برنامه ریزی های مستمر و پیگیری‌های عملیاتی، امیدواریم که در آینده بتوانیم ۵۰ درصد دانش آموزان متوسطه را تحت پوشش مهارت‌های فنی و حرفه‌ای قرار دهیم و آموزش‌های پایه را حتی در مقاطع تحصیلی دبستان در مدارس آغاز نمائیم.

محمودزاده با اشاره به اینکه در سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی نیز توجه به هنرستان‌ها و رشته‌های فنی و حرفه‌ای بسیار مورد تاکید است، گفت: هم در زمینه تأسیس هنرستان‌های ضمیمه اقدامات خوبی در حال انجام است و از موسسین علاقه مند به تأسیس هنرستان غیر دولتی در قالب وام‌های خوداشتغالی از محل تبصره ۱۸ حمایت خواهیم کرد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ظرفیت بالای هنرستان‌های با رشته‌های هنری، گفت: شما دانش آموزان هنرمند که بهترین مبلغ هنر اسلامی و انقلابی نظام مقدس جمهوری اسلامی هستید باید با خلق آثار ارزشمند خود در فضای رسانه‌ای نیز مؤثر باشید و با کنشگری‌های مؤثر پیرامون موضوعات مختلف جامعه نقشی جدی ایفا کنید.

کد خبر 6090359 علی قدمی

دیگر خبرها

  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • لغو مراسم فارغ‌التحصیلی در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی
  • اقدامات امنیتی جشن فارغ‌التحصیلی دانشگاه کالیفرنیا را به تعطیلی کشاند
  • تداوم اعتراضات و سرکوب دانشجویان در آمریکا؛ لغو مراسم فارغ التحصیلی دانشگاه کالیفرنیای جنوبی
  • تداوم اعتراضات در آمریکا | لغو مراسم فارغ التحصیلی دانشگاه کالیفرنیا؛ با وجود بازداشت‌ها، دانشجویان به تحصن ادامه می‌دهند
  • مرادصحرایی: امتیاز ویژه دانشجو معلمانی که زودتر از فارغ‌التحصیلی سرکلاس درس می‌روند
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد