Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریده روشن در حاشیه برگزاری نشست «زنان و چشم اندازهای توسعه» در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: توسعه یکی از بسترهای تعالی و رشد انسان است و زمانی این توسعه موفقیت آمیز است که مشارکت تمامی گروه های اجتماعی را به دنبال داشته باشد و بتواند همه گروه های اجتماعی را دربر گیرد؛ در این میان زنان که نیمی از جامعه را تشکیل می دهند از مهمترین گروه های اجتماعی هستند که بدون مشارکت آنها قطعاً جوامع نمی توانند به توسعه یافتگی دست پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اینکه زنان تربیت کننده فرزندان و حامی مردان هستند و با ارتباطی که با گروه های مختلف سنی دارند و تاثیری که می توانند بر روی آنها بگذارند، خودشان می توانند فعالان اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی باشند.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: جوامع در حال توسعه ای که از مشارکت زنان بهره مند نبودند نتوانستند به اهداف عالی خود دست یابند و امروز به این اجماع رسیدند که تا حضور و مشارکت زنان نباشد به طور قطع به اهداف عالی توسعه دست نمی یابند.

وی ادامه داد: وقتی جوامع، عوامل دیگر توسعه مانند مسکن، تغذیه، سواد و تندرستی را کیفیت ببخشند اما حضور زنان را که قشری تاثیرگذار هستند نادیده بگیرند هرگز به اهداف خود نخواهند رسید.

مقاومت های زیادی در برابر حضور و مشارکت زنان در توسعه وجود دارد

وی با بیان اینکه هنوز هم مقاومت های زیادی در برابر حضور و مشارکت زنان در توسعه وجود دارد، اظهار کرد: متاسفانه هنوز هم در جامعه شاهد نابرابری های جنسیتی هستیم و از فعالیت زنان فعال جلوگیری می شود؛ نابرابری های جنسیتی مشارکت زنان را در جامعه کم کرده که اینها نتیجه باورهای غلطی بوده که به صورت کلیشه ای و جنسیتی در اذهان شکل گرفته است.

روشن گفت: برای از بین بردن این کلیشه ها باید از خودِ زنان شروع کرد؛ همان زنانی که تربیت فرزندان به دست آنهاست؛ وقتی که ما از کودکی به دختران‌مان مدام محدودیت های‌شان را گوشزد می کنیم و می گوییم دختر نباید صدایش بلند شود نباید فلان کار را انجام دهد و فلان کار برای دختر زشت و قبیح است، دختران و زنانی را پرورش می دهیم که می گویند نمی توانیم؛ اعتقاد به حجب و حیا اصلی فراتر از اعتقادات باطلی است که در گوش فرزندان دخترمان زمزمه می کنیم و اعتماد به نفس را از آنها می گیریم. نباید اجازه دهیم کلیشه های غلط باعث سرکوب شدن دختران‌مان شود.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: استفاده از کلمه نتوانستن برای دختران و زنان باعث می شود که ظرفیت نیمه پنهان جامعه که همان زنان هستند مغفول بماند و قابل بهره برداری نباشد؛ این کلیشه های جنسیتی باعث شده است که اعتماد به نفس از آنها سلب شود.

ضرورت پرهیز از کلیشه های جنسیتی در تربیت فرزندان

وی با بیان اینکه دوران تربیت و پرورش کودکان را نباید دست کم گرفت، افزود: اگر امروز به عنوان یک زن شعار می دهیم که ما می‌خواهیم در جامعه، نقش خود را به عنوان یک زنِ فعال مشخص کنیم باید به نکته های تربیتی بیشتر دقت کنیم و در پرورش کودکان خود از کلیشه های جنسیتی پرهیز کنیم و حتی آنها را به عنوان شوخی و کنایه هم نپذیریم.

روشن تصریح کرد: امروز بهترین فرصت است که به سمت آموزش و توانمندسازی بانوان برویم چراکه اینها فاکتورهایی مهم برای رسیدن به توسعه است؛ این توانمندسازی نباید تنها با هدف مهارت افزایی زنان برای ورود به مشاغل خانگی باشد بلکه باید در راستای رشد شخصیت، افزایش اعتماد به نفس و افزایش انگیزه آنها باشد تا بتوانند از ظرفیت های خود بهتر استفاده کنند.

توانمندسازی و ارتقای بانوان درراستای دستیابی به توسعه

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: در جامعه امروز برای دستیابی به توسعه باید به توانمندسازی و ارتقای بانوان بیش از پیش توجه و تلاش کرد؛ وقتی زنان به قدرت برسند و بتوانند در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی ها شرکت کنند، می‌توانند حضور و مشارکت بیشتری در عرصه های مختلف داشته باشند.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا جامعه زنان عضو شورای اسلامی شهر گروه های مختلف مردان انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی عضو شورای اسلامی شهر اصفهان حضور و مشارکت زنان گروه های اجتماعی کلیشه های جنسیتی اعتماد به نفس کلیشه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۰۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشونت در چهاردیواری‌های بدون شاهد

روزنامه اعتماد با شیما قوشه، وکیل دادگستری و فعال حقوق زنان گفتگو کرده است. بخش‌های مهم این گفتگو را در ادامه می‌خوانید: 

خیلی از زنان که تحت خشونت قرار گرفته‌اند، می‌دانند که شرایط شکایت کردن برای آنها روی کاغذ فراهم است، اما با چند بررسی ساده متوجه می‌شوند که اثبات این خشونت، کار دشواری است و به‌طور ویژه حمایتی از آنها به عنوان زن نمی‌شود و قرار است در روندی فرسایشی قرار بگیرند.

در ادامه دچار این نگرانی می‌شوند که در صورت ناتوانی در اثبات قانونی، ممکن است شرایط زندگی با همسرشان سخت‌تر شده و همان امنیت جسمی و روانی حداقلی هم از آنها گرفته شود؛ بنابراین با آگاهی از قانون و اختیارات‌شان، ترجیح می‌دهند که پیگیر شکایت و مطالبه‌گری نباشند.

بزرگ‌ترین مساله سکوت زنان در خشونت خانگی، ناتوانی از اثبات خشونت است و وقتی نتوانند اثبات کنند، ممکن است با بحران‌های بیشتری مواجه شوند یا حتی خشونت از طرف مرد آزارگر چند برابر شود. این موضوع هم ناشی از نبود قانون حمایتی خاص درمورد خشونت خانگی است، درواقع مکانیزم‌های حمایتی ویژه از زنان در این موارد وجود ندارد.

tags # زنان سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذی‌ربط امکان‌پذیر است
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذیربط امکان‌پذیر است
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • خشونت در چهاردیواری‌های بدون شاهد
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • اندازه‌گیری قند خون با گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • اندازه‌گیری قند خون با ساعت گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت