Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-04@03:24:05 GMT

اقتصاد ژاپن به کما رفت!

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۳۱۰۰۰

خرداد: اقتصاد ژاپن در بدترین وضعیت خود از سال ۲۰۱۴ تاکنون قرار گرفت.

به گزارش خرداد از  ایسنا به نقل از بی بی سی، رشد اقتصادی سومین اقتصاد بزرگ جهان به طرز غیر منتظره ای کاهش داشته است. برخی از کارشناسان، لایحه افزایش مالیات بر فروش، طوفان های فصلی، جنگ تجاری و شیوع ویروس کرونا را عامل اصلی این عملکرد عجیب می دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اعلام دولت ژاپن در سه ماهه پایانی سال گذشته اقتصاد ژاپن ۶.۳ درصد کوچک تر شده است.

چین در حال حاضر بزرگ ترین شریک تجاری ژاپن محسوب می‌شود و در نتیجه شیوع کرونا، روابط تجاری دو طرف تا حد زیادی کاهش یافته است. هم‌چنین گردشگران چینی که بزرگ‌ترین بازدیدکنندگان خارجی از ژاپن هستند نیز فعلا از ورود به این کشور منع شده اند. دولت ژاپن در نخستین واکنش به این کاهش رشد غیرمنتظره یک بسته فوری ۹۶ میلیون دلاری را ابلاغ کرد. پیش‌تر نیز دولت در سال گذشته یک بسته ۱۲۰ میلیارد دلاری برای تقویت رشد اقتصادی در نظر گرفته بود.

شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن در همین رابطه گفت: شاهد اثرگذاری بالای کرونا بر بخش گردشگری و کسب و کارهای کوچک و متوسط بوده ایم.

در بین بخش های مختلف، مخارج مصرف کنندگان ۲.۹ درصد کاهش یافته است. صادرات نیز ۳.۷ درصد کمتر شده است.

پیش تر صندوق بین المللی پول برای اقتصاد ژاپن رشد ۰.۷ درصدی را در سال جاری و رشد ۰.۵ درصدی را برای سال‌آینده پیش بینی کرده بود. اقتصاد ژاپن سال قبل رشد یک درصدی را تجربه کرده بود. این نهاد بین‌المللی هم‌چنین با هشدار نسبت به کاهش سرمایه گذاری چین در ژاپن و اثرگذاری تداوم روند تعطیلی کسب و کارهای چین بر تجارت با ژاپن، اعلام کرده بود که اخلال در زنجیره تامین با توجه به سهم بالای چین از سبد تجاری ژاپن می‌تواند شرکت های ژاپنی را در هفته های پیش رو با مشکلات جدی مواجه کند. چین دومین واردکننده بزرگ کالا از ژاپن در جهان محسوب می‌شود.

برچسب ها: اقتصاد ، ژاپن

منبع: خرداد

کلیدواژه: اقتصاد ژاپن اقتصاد ژاپن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۱۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ بیکاری بزرگترین اقتصاد اروپا چه میزان است؟

نرخ بیکاری آلمان در ماه آوریل بدون تغییر به ۵.۹ درصد رسید.

به گزارش ایسنا، آژانس کار آلمان در گزارش خود اعلام کرد که نرخ بیکاری این کشور طی ماه آوریل در شرایط فصلی تعدیل شده به ۵.۹ درصد رسید که مشابه ماه مارس و مطابق با انتظارات است.

تعداد بیکاران به ۲ میلیون و ۷۵۰ نفر رسید که نسبت به ماه قبل ۲۰ هزار نفر کاهش داشت اما نسبت به سال قبل ۱۶۴ هزار نفر افزایش داشت. در شرایط فصلی تعدیل شده، این رقم ماهانه ۱۰ هزار نفر کاهش یافت.

بیکاری که هم به معنی بیکاری و هم افراد تحت تاثیر سیاست‌های بازار کار یا ناتوانی کوتاه‌مدت در کار است، با ۱۱ هزار نفر در سطح فصلی تعدیل شده به سه میلیون ۵۷۲ هزار نفر کاهش یافت و به نرخ ۷.۶ درصد رسید.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ادعای رژیم صهیونیستی درباره پاسخ به ترکیه برای قطع روابط تجاری
  • اسرائیل: در پاسخ به تصمیم ترکیه اقدامات «مهم و عملی» اتخاذ کرده‌ایم
  • ادعای تل‌آویو درباره پاسخ به ترکیه برای قطع روابط تجاری
  • ین ژاپن بالا رفت
  • نمایشگاه بزرگ قرآنی کابل و حمایت از غزه
  • صادرات ۴.۱ میلیارد دلاری نفت/ تراز تجاری مثبت شد
  • کشورهایی با ماهرترین نیروی کار
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • شگفتی بزرگ: سه قهرمان آسیا حذف شدند
  • نرخ بیکاری بزرگترین اقتصاد اروپا چه میزان است؟