Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید ناجی دوشنبه در نشست کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده هرمزگان اظهار داشت: باید بتوان از ظرفیت بخش خصوصی، قانون بودجه و اعتبارهای متمرکز ملی در بر طرف سازی نیازهای مردم در حوزه های مختلف اجتماعی و فرهنگی استفاده کرد.

وی تاکید کرد: طرح های حوزه اجتماعی و فرهنگی باید موجب کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه شود که این امر برعهده دستگاه های متولی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناجی بیان داشت: دستگاه های متولی حوزه های فرهنگی و اجتماعی باید در طرح های مجموعه خود علاوه بر در نظر گرفتن نیازهای مناطق مختلف استان، زمینه کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه را نیز فراهم سازند.

وی بر هماهنگی و همسازی دستگاه های اجتماعی و فرهنگی زیر مجموعه این کارگروه تاکید و گفت: باید تمامی دستگاه های متولی در ارائه طرح و برنامه متناسب با نیازهای مردم استان هماهنگ باشند و با ارائه طرح مشترک بتوانند  نیاز مناطق مختلف هرمزگان را برطرف سازند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان تصریح کرد: در این کارگروه ارائه طرح و برنامه از سوی دستگاه های زیر مجموعه ضروری است اما باید دقت کرد این طرح و برنامه ها متناسب با نیاز مردم استان باشد.

ناجی تاکید کرد: هر دستگاه با توجه به حوزه اختیار و وظایف خود می تواند در جهت رفع مشکلات مردم و بسیاری از مسائل اجتماعی، فرهنگی و حتی سیاسی در جامعه موثر واقع شود.

این مقام مسوول ابراز داشت:  رشد و بهبود وضعیت اجتماعی و فرهنگی جامعه نیازمند ایده های خلاقانه و قابل اجرا از سوی کارشناسان و نخبگان است و باید دستگاه های متولی به این موضوع توجه ویژه داشته باشند.

برچسب‌ها سلامت استانداری هرمزگان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلامت استانداری هرمزگان سلامت استانداری هرمزگان دستگاه های متولی اجتماعی و فرهنگی طرح و برنامه ارائه طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۱۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مانوین؛ حل مسائل جامعه با فناوری‌های فرهنگی و نوآور

دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم گفت: با اتکا به ظرفیت‌های فناوری‌های نرم و فرهنگی، می‌توان در زمینه‌هایی همچون زبان فارسی، وفاق اجتماعی، محیط‌زیست، سلامت عمومی و عدالت اجتماعی، گام‌های مؤثری برداشت. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در نشست خبری رویداد مانوین که امروز در مدرسه تاریخی دارالفنون برگزار شد، مسعود حسنلو؛ دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ضمن تأکید بر ضرورت هویت‌بخشی به صنایع خلاق و بومی کشور، اظهار کرد: انتخاب دارالفنون به عنوان مکان برگزاری این رویداد، نمادی از پیوند میان سنت و نوآوری در مسیر توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم است. هویت اصیل این مرز و بوم، ریشه در فرهنگ، تاریخ و دین ما دارد و باید در بستر نوآوری و فناوری، تجلی یابد.

حسنلو با اشاره به نقش‌آفرینی فرهنگ در حل مسائل جامعه، افزود: یکی از کارکردهای اصلی فناوری، حل چالش‌های موجود در کشور است. با اتکا به ظرفیت‌های فناوری‌های نرم و فرهنگی، می‌توان در زمینه‌هایی همچون زبان فارسی، وفاق اجتماعی، محیط‌زیست، سلامت عمومی و عدالت اجتماعی، گام‌های مؤثری برداشت.

وی در ادامه با بیان اینکه توسعه اکوسیستم فناوری‌های نرم، زمینه‌ساز حل مسائل اجتماعی خواهد بود، خاطرنشان کرد: رویداد مانوین با هدف توسعه فناوری‌ها با رویکرد بومی و هویت‌ساز برنامه‌ریزی شده است. این رویداد بستری مناسب برای فعال‌سازی جریان‌های نوظهور در حوزه فناوری‌های نرم فراهم می‌کند.

مانوین؛ رویداد ملی صنایع خلاق در اینوتکس 1403

دبیر ستاد برگزاری نمایشگاه، رونمایی از دستاوردها و برگزاری نشست‌های تخصصی را از جمله برنامه‌های جانبی این رویداد برشمرد و گفت: صنایع خلاق، رکن اصلی اقتصاد خلاق و فرهنگی به شمار می‌روند. حمایت از این صنایع، نقشی کلیدی در رونق اقتصادی و فرهنگی کشور ایفا می‌کند.

حسنلو در توضیح دسته‌بندی پروژه‌های پیشران در حوزه فناوری‌های نرم و فرهنگی، گفت: پروژه‌های پیشران، طرح‌هایی هستند که از نظر اقتصادی و صنعتی، قابلیت ارتقای سطح سایر پروژه‌ها را دارند. این پروژه‌ها به دو دسته کلان و پیشران تقسیم می‌شوند.

وی با اشاره به تشکیل 17 کارگروه تخصصی ذیل سند این ستاد، خاطرنشان کرد: این کارگروه‌ها در سه سطح، پروژه‌هایی را تعریف کرده‌اند. برخی از این پروژه‌ها در سطح کلان ملی قرار دارند و نیازمند اعتبارات و زیرساخت‌های قابل‌توجهی هستند. دسته دیگر، پروژه‌هایی هستند که با وجود نیاز به سرمایه‌گذاری کمتر، به تجمیع ظرفیت‌ها و تشکیل کنسرسیوم‌ها نیاز دارند.

حسنلو در پایان، دسته سوم پروژه‌ها را طرح‌هایی دانست که نیازمند زیرساخت‌های قانونی و فیزیکی هستند و افزود: تاکنون 3 پروژه کنسرسیوم صادرات اسباب‌بازی، پلتفرم بهینه‌سازی آموزش و آزمایشگاه اثر اجتماعی، در این زمینه احصا شده است. همچنین 10 پروژه دیگر در دستور کار ستاد قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یکی از رسالت‌های «مهر» روایت الگوهای موفق حلقه‌های میانی است
  • پلیس؛ پیشگام بهره‌مندی از ظرفیت دانش‌آموزان در گسترش قانون‌مداری
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • پلیس پیشگام در بهره‌مندی از ظرفیت دانش‌آموزان در گسترش قانونمندی
  • ۳.۵ درصد از رشد اقتصادی ایلام مربوط به بهره وری است
  • لزوم استفاده از ظرفیت‌های استانی در ساخت موزه دفاع مقدس
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • مانوین؛ حل مسائل جامعه با فناوری‌های فرهنگی و نوآور
  • آغاز فرایند انتخاب واحد‌های نمونه صنعتی و معدنی استانی و ملی