Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، « شمیلا نیربدوله » در پیامی به سی‌وسومین جشنواره بین‌المللی خوارزمی که روز دوشنبه در آیین اختتامیه و معرفی برگزیدگان این جشنواره ارایه شد، اظهار داشت: موضوع محمد بن موسی خوارزمی یکی از موضوعات نوآورانه و تعاملی است. در قرون هشتم و نهم این دانشمندان فارسی زبان به واسطه مطالعه و ترجمه آثار مختلف از سراسر جهان، در توسعه حوزه‌های مختلف علوم از جمله مثلثات، نجوم، جغرافیا و نقشه کشی نقش مهمی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: خوارزمی با تلفیق ایده و هوش به مفهوم صفر پی برد و آن را برای اختراع جبر و هموار نمودن مسیر ریاضیات جدید و فیزیک به کار برد.

معاون مدیرکل یونسکو افزود: روایت اکتشاف و گفتگو در تاریخ علم و فناوری نقش محوری دارد، این موضوع نشان می‌دهد که علم ذاتا یک امر مشارکتی است. تمامی اکتشافات علمی، محصول مباحثه و گفتگوی منطقی و خرد ورزانه هستند، به همین دلیل نوآوری در حمایت از توسعه علم و ترویج تعامل بین علوم معنا پیدا می‌کند. یونسکو در این زمینه به ویژه در زمینه توسعه پایدار، نقش تعیین کننده‌ای را ایفا می‌کند. ما همچنین توسعه اکوسیستم نوآوری را در سطح ملی تسهیل می‌بخشیم.

وی ادامه داد: علاوه بر این به ایجاد زمینه‌های نوآوری مانند مراکز رشد فناوری، پارک‌های علم و شهرهای هوشمند کمک می‌کنیم و در نهایت از نوآوری مردمی در جوامع محلی حمایت می‌کنیم.

معاون مدیرکل یونسکو در بخش علوم طبیعی افزود: نوآوری همچنین موجب می‌شود تا علم بیشتر در دسترس قرار گیرد، در همین راستا یونسکو با همکاری مراکز علمی و موزه ها، نمایشگاه های علم، فناوری و نوآوری را توسعه می‌بخشد و از مطالعات و گفتمان ‌علمی در زمینه موضوعات مرتبط با ارتباطات علمی حمایت می‌کند و مشارکت زنان و دختران را در زمینه‌های علمی، فناوری، مهندسی و ریاضیات ارتقا می‌بخشد و از طریق اعطای جوایز بین‌المللی معتبر الگوها را شناسایی کرده و به رسمیت می‌شناسد.

وی یادآور شد: جشنواره بین‌المللی خوارزمی به تمامی اهداف یونسکو جامه عمل می‌پوشاند، هر ساله جوایز نقدی را به طرح‌های ارزشمند پژوهشی و نوآوری اعطا می‌کند و متخصصان در حرفه‌های مختلف را به قرار گرفتن در مسیر علم و توسعه دانش علمی ترغیب می‌کند.

معاون مدیرکل یونسکو گفت: علم به مثابه بهره گرفتن از دانش پیشینیان و ادامه مسیر آنان است. امیدواریم سی و سومین جشنواره بین المللی خوارزمی، الهام بخش  شما برای ادامه مسیر پیشرفت دانشمند پیشگام یعنی محمد بن موسی خوارزمی باشد.

به گزارش ایرنا، جشنواره بین‌المللی خوارزمی همه ساله به همت سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و به منظور شناسایی، معرفی و حمایت از مبتکران، فناوران و دانش پژوهان برجسته کشور در پژوهش های کاربردی، بنیادی، توسعه ای و نوآوری علمی برگزار می‌شود.

صبح امروز (دوشنبه) از ۱۵ طرح برگزیده سی و سومین جشنواره بین‌المللی خوارزمی با حضور رییس جمهوری، وزیر علوم و معاون علمی رییس جمهور تجلیل شد. از میان ٣٢٨ طرح که امسال به دبیرخانه جشنواره ارایه شده است،  ١٠ طرح داخلی و ۵ طرح خارجی به عنوان طرح برگزیده معرفی و تجلیل شدند.

برچسب‌ها جشنواره خوارزمی یونسکو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جشنواره خوارزمی یونسکو جشنواره خوارزمی یونسکو جشنواره بین المللی خوارزمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۳۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود

با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری، رویداد دیدار پایدار با موضوع «مالکیت فکری و اهداف توسعه پایدار: خلق آینده مشترک با نوآوری و خلاقیت» برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، برای ساختن آینده مشترک برای همه و دستیابی به اهداف توسعه پایدار (SDGs)، باید به دنبال راهکارهایی به نفع همه جامعه بود. روز جهانی مالکیت فکری ۲۰۲۴ با شعار محوری «برای استفاده از نوآوری و خلاقیت برای نیل به توسعه پایدار»، فرصتی است برای کشف اینکه چگونه مدیریت دارایی‌های فکری راه حل‌های خلاقانه، فناورانه و نوآورانه‌ای را که برای ساختن آینده جمعی همه ما و فایق آمدن بر چالش‌های چند وجهی بسیار حیاتی هستند، تشویق و می‌تواند تقویت کند و از همه ابزارهای موجود، به ویژه نوآوری و مالکیت فکری برای دستیابی به آینده‌ای پایدار برای همه و در همه جا استفاده شود.

از سال ۲۰۰۰ و با ابتکار عمل سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) ۲۶ آوریل، روز تاسیس این سازمان، به عنوان روز جهانی مالکیت فکری نامگذاری شد و هر ساله با توجه به اهمیت مسایل روز، شعاری محوری برای بزرگداشت آن از طرف این سازمان اعلام می‌شود. مدیریت دارایی‌های فکری در رسیدگی به مسائل جهانی و پیشبرد رشد و پیشرفت برای بهبود زندگی و حفاظت از محیط زیست بسیار مهم است. روز جهانی مالکیت فکری سال جاری، با شعار «مالکیت فکری و اهداف توسعه پایدار: خلق آینده مشترک با نوآوری و خلاقیت» نقش اساسی دارایی‌های فکری، نوآوری و خلاقیت در دستیابی به اهداف توسعه پایدار برای منافع فراگیر را برجسته می‌کند.

نهادهای سیاستگذار و مجری با همراهی ذینفعان کلیدی در سراسر کشور برآن شده‌اند تا در سالی که مزین به مفهوم پربرکت مشارکت است، با هم‌افزایی و مشارکت بخش خصوصی در تعاملی مثبت و به نفع عموم جامعه همکاری کنند تا یک سیستم مالکیت فکری متعادل، مؤثر و فراگیر ایجاد کنند که نوآوری و خلاقیت را به نفع همه و در همه جا تشویق می‌کند و به آن ارزش می‌بخشد.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جهاد دانشگاهی امسال گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری را با همکاری هم و به میزبانی دانشگاه علم و فرهنگ روز یکشنبه، ۹ اردیبهشت ساعت ۸:۳۰ – ۱۲:۳۰ برگزار می‌کنند و در این مسیر نهادهای دیگری مانند صدا و سیمای جمهوری اسلامی، پارک فناوری‌های نرم و خلاق، دانشگاه علوم پزشکی ایران، وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی و وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و پارک علم و فناوری البرز، ستاد توسعه فناوری‌های نرم و فرهنگی و صندوق پژوهش و فناوری خلاق و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور همراه خواهند بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه
  • برگزاری نخستین جشنواره "فیلم رضوان" نوآوری این دوره از جشنواره امام رضا (ع) است
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال آذربایجان ‌غربی برگزار می‌شود
  • رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود
  • هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو پکن: سکوی پرتاب نوآوری و تحول در صنعت خودرو (+گزارش تصویری)
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود