Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از آسوشیتدپرس این خبر در هنگامی اعلام می‌شود که ارتش چین صدها نفر از کارکنان پزشکی‌اش و ملزومات اضافی را به شهر ووهان- کانون شیوع دوماهه ویروس کورونا- اعزام کرده است.

کمیته دائمی کنگره ملی خلق چین روز دوشنبه ۱۷ فوریه (۲۸ بهمن) اعلام کرد ممکن است لازم باشد اجلاس این کنگره به خاطر اولویت دادن به جان، ایمنی و سلامت مردم به تأخیر انداخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کمیته یادآور شد که یک‌سوم از ۳۰۰۰ نماینده کنگره کادرهای استانی و شهری دارای نقش‌های مهم رهبری هستند که در خط مقدم مبارزه با همه‌گیری کار می‌کنند.

کمیته دائمی اعلام کرد در ۲۴ فوریه تشکیل جلسه خواهد دارد تا درباره تأخیر برگزاری کنگره که زمان فعلی آن ۵ مارس (۱۵ اسفند) است، تصمیم بگیرد.

مقامات بهداشتی چین روز دوشنبه ۲۰۸۴ مورد جدید عفونت با ویروس کورونا و ۱۰۵ مورد مرگ ناشی از آن را گزارش کردند. به‌این‌ترتیب شمار موارد عفونت گزارش‌شده از چین از مرز ۷۰۰۰۰ مورد گذشت و شمار مرگ‌ها به ۱۷۷۰ مورد رسید. بر اساس آخرین آمار ۱۰۸۴۴ نفر از بیماران هم تابه‌حال بهبود پیدا کرده‌اند.

وحشت از گسترش شیوع بیماری باعث شده است که ساکنان چین و کشورها و قلمروهای مجاور شروع به ذخیره کردن هر چیزی از ماسک و سایر وسایل محافظت شخصی تا نودل، روغن پخت‌وپز و دستمال توالت کنند.

رسانه‌های محلی هنگ‌کنگ گزارش دادند که پلیس در یک حادثه دزدیدن ۶۰ بسته کاغذ توالت با چاقوکشی در صبح دوشنبه دو مرد را دستگیر کرده و به دنبال بازداشت سه نفر دیگر است. عرضه کالاهای اساسی به‌شدت کاهش یافته است و فقط کالاهای وارداتی کم کیفیت در فروشگاه‌ها وجود دارند.

ارتش چین که قصد دارد برای کمک به نظام مراقبت بهداشتی در شهر ووهان ۳۲۰۰۰ پرسنل پزشکی به آنجا اعزام کند، روز دوشنبه ۱۲۰۰ دکتر و پرستار دیگر را به این شهر فرستاد. تابه‌حال دو بیمارستان پیش‌ساخته در شهر ووهان برپا شده است و سالن‌های ورزشی و فضاهای دیگر به بخش‌های بیمارستانی برای بیماران به علائم خفیف‌تر بدل شده است، اما هنوز ساکنان شهر برای بستری شدن در بیمارستان و حتی دسترسی به آمبولانس باید در فهرست انتظار بمانند.

شهر ووهان، مرکز استان هوبی با ۷۰۵۴۸ مورد عفونت با ویروس کورونا اکثریت عمده موارد بیماری کورونا را به خود اختصاص داده است. حدود ۶۰ میلیون نفر در این منطقه چین و سایر بخش‌های چین در قرنطینه خانگی قرار دارند تا از انتشار بیشتر ویروس جلوگیری شود.

یک مقام کمیسیون ملی بهداشت چین نیز در گزارش روزانه دوشنبه‌اش گفت تلاش‌ها برای مهار انتشار ویروس نتیجه داده است و شمار روزانه موارد جدید بیماری در خارج از استان هوبی، برای سیزدهمین روز متوالی در حال کاهش است و شمار فزاینده‌ای از افراد بهبود یافته‌اند.

کد خبر 484923 برچسب‌ها كروناويروس چین

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس چین ویروس کورونا روز دوشنبه شهر ووهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۴۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: سال گذشته در کشور روزانه بیش از ۲۸ نفر مبتلا به مالاریا شناسایی شده‌اند که بیشترین موارد شناسایی شده در استان سیستان و بلوچستان بوده‌است که با توجه به بارش‌های سال‌های گذشته و امسال در مناطق جنوبی که منطقه آندمیک مالاریا محسوب می‌شود، احتمال افزایش موارد ابتلا مورد انتظار است.

حامد جز جلالیان در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه ۲۵ آوریل مصادف با ۶ اردیبهشت‌ماه به نام روز جهانی مالاریا نام‌گذاری شده است، افزود: سال ۲۰۲۲ در هر ثانیه ۷ مورد مبتلا به مالاریا در سطح جهان شناسایی و هر دقیقه یک نفر بر اثر بیماری مالاریا جان خود را از دست می‌دهد و همچنین طبق این آمار در ایران نیز ۱۰ هزار نفر در یک سال گذشته مبتلا به بیماری مالاریا شده‌اند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور خاطرنشان کرد: وظیفه سیستم بهداشت و درمان این است که با هوشیاری کامل در خصوص شناسایی و درمان مناسب افراد با ریسک خطر بالای مالاریا که شامل تب طول کشیده و سابقه سفر به مناطق مالاریا خیز از جمله استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان اقدام نمایند که در این راستا در سال گذشته نزدیک به ۳۰۰۰ نمونه از جمعیت تحت پوشش دانشگاه تهیه و یک مورد بیمار مبتلا به مالاریا شناسایی شد.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر اظهار امیدواری کرد: با اطلاع‌رسانی و آموزش هموطنان گرامی نسبت به علائم و مخاطرات بیماری مالاریا سطح اطلاعات عمومی جامعه نسبت به این بیماری و نشانه‌ها و علائم بیماری افزایش یابد.

وی با اشاره به ویژگی‌های مالاریا گفت: حملات بیماری از ویژگی‌های مالاریا است که سه مرحله لرز، تب و تعریق دارد و اگر بیمار در مراحل اولیه مراجعه کند و بیماری وی تشخیص داده و درمان شود، اغلب بهبود می‌یابد.

جز جلالیان، تشخیص سریع، درمان صحیح و کامل به همراه نظارت مستقیم، منجر به کاهش خطر انتقال مالاریا در جامعه، عدم پیشرفت بیماری و مقاومت دارویی و در نهایت کاهش مرگ و میر ناشی از آن می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: منطقه خراسان رضوی مالاریا خیز نیست و بیماران شناسایی شده اغلب یا سابقه مسافرت به مناطق مالاریا خیز را داشته‌اند یا وارده از مناطق مالاریاخیز هستند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: با توجه به اینکه در صورت عدم شناسایی و درمان به موقع مالاریا احتمال وقوع مرگ افزایش می‌یابد، توصیه می‌شود هر فردی که به اقتضاء شغل و یا مسافرت و... به خصوص سربازان، نیروهای نظامی و رانندگان با استان‌های جنوبی در ارتباط هستند در زمان مراجعه به محل سکونت، سریعاً به نزدیکترین مراکز خدمات جامع سلامت و خانه بهداشت به عنوان اولین سطح خدمات، مراجعه نماید.

وی افزود: با توجه به اینکه بیماری از طریق گزش پشه آنوفل انتقال می‌یابد در صورت حضور در مناطق با خطر مالاریا مانند استان سیستان و بلوچستان و هرمزگان حتماً از لباس پوشیده و آستین بلند استفاده نمایید همچنین بهتر است که از دور کننده‌ها و سایر اقداماتی که منجر به کاهش گزش می‌شود مانند استفاده از پشه بند در موقع خواب استفاده شود.

پوشش ۱۰۰ درصدی طرح تکمیلی فلج اطفال

جز جلالیان در ادامه به اقدامات صورت گرفته در خصوص فلج اطفال اشاره کرد و گفت: با تلاش و زحمات تیم‌های سیار واکسیناسیون معاونت بهداشت نیشابور، مرحله اول عملیات واکسیناسیون طرح تکمیلی فلج اطفال در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور با پوشش ۱۰۰ درصدی جمعیت هدف کودکان زیر ۵ سال در مناطق واجد شرایط که در زمان عملیات در محل حضور داشته‌اند پایان یافت.

وی افزود: با توجه به اینکه بیماری فلج اطفال در کشورهای همسایه به خصوص همسایگان شرقی، به صورت اپیدمی درآمده، اجرای این طرح کشوری در سطح دانشگاه علوم پزشکی نیشابور مورد نیاز است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور ادامه داد: در مرحله اول عملیات واکسیناسیون تکمیلی که از دوم لغایت چهارم اردیبهشت‌ماه سال جاری اجرا شد، ۱۱۸ کودک ایرانی و ۹۰ کودک غیر ایرانی زیر ۵ سال برعلیه این بیماری واکسینه شدند.

وی خاطرنشان کرد: اجرای عملیات تکمیلی واکسیناسیون خانه‌به‌خانه فلج اطفال را ۱۴ تیم عملیاتی در مناطق تیم سیار و بیش از ۳۰ مرکز خدمات جامع سلامت دارای جمعیت اتباع برعهده داشته‌اند.

جز جلالیان با اشاره به اینکه مرحله دوم طرح تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال از ۳۰ اردیبهشت‌ماه لغایت یک خرداد در نیشابور اجرا خواهد شد، بیان کرد: این پوشش با مشارکت خوب همشهریان عزیز شهرستان‌های نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه و زحمات و تلاش‌های تمامی تیم‌های اجرایی و تیم‌های نظارتی که اجرای این طرح کشوری را برعهده داشته‌اند میسر شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • دستاوردهای ایران در کنترل مالاریا باوجود تحریم‌ها
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟