Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده نیروی دریایی سپاه با تاکید بر این که شیلات مجوز صید ترال را می‌دهد، گفت: ما تحمل رنج مردم را نداریم و با سوء استفاده برخی کشورها در این زمینه برخورد می‌کنیم.

به گزارش تسنیم، علیرضا تنگسیری در حاشیه برگزاری همایش ارگان‌های دریایی، در پاسخ به تسنیم اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که در حوزه سواحل جنوب داشتیم صید ترال ماهی توسط کشورهای بیگانه بود، موضوعی که باعث می‌شد ماهیگیران عزیز بیکار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نیروی دریایی سپاه چند کشتی صید ترال که به صورت غیرقانونی اقدام به صید می‌کردند را متوقف و بازداشت کرد. ضمن این که تمام ماهی‌های صیدشده آنها را مصادره کردیم.

تنگسیری تاکید کرد: با توجه به این که خلیج فارس بسته است، صید ترال مرجان‌های کف زمین را از بین می‌بردو هیچ موجودی زنده نمی‌ماند. مرجان‌ها برای این که رشد کرده و بزرگ شوند، سال‌های طولانی زمان نیاز دارند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان این که حدود هزار و 375 کیلومتر ساحل در جنوب کشور داریم، اظهار کرد: اگر فرض را بر این بگذاریم که در هر 20 کیلومتر یک روستا وجود داشته باشد تعداد بسیار زیادی از مردم با صید ترال بیکار شده و زندگی آنها دچار مشکل می‌شود.

وی با تاکید بر این که هم اکنون هیچ گونه صید ترال غیرقانونی در کشور نداریم، تصریح کرد: شیلات مجوز صید ترال را می‌دهد و ما به صورت مستقیم با صید غیرقانونی برخورد نمی‌کنیم، چنانچه در آب‌های سرزمینی یا تحت نظارت ما که صید در عمق کمتر از 200 متر ممنوع است، شناورها اقدام به صید ترال کنند، نیروی دریایی سپاه و ارتش وظیفه برخورد با آنها را دارند.

تنگسیری ادامه داد: ما نمی‌توانیم رنج مردم را تحمل کنیم و اجازه سوء استفاده برخی کشورها در حوزه ماهیگیری را نمی‌دهیم.

فرمانده نیروی دریایی سپاه همچنین با اشاره به بسیج دریایی در سواحل مکران و خلیج فارس گفت: معتقدیم امنیت را باید مردمی کنیم، چرا که در این صورت امنیت پایدار می‌شود. در حال حاضر حدود 17 هزار شناور در بسیج دریایی نام‌نویسی کردند که مسلح نیستند، اما هر وقت نیاز باشد در مواقع عملیاتی آنها را برای دفاع از کشور مسلح خواهیم کرد.

لینک کوتاه: asriran.com/002zoX

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: فرمانده نیروی دریایی سپاه فرمانده نیروی دریایی سپاه صید ترال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۵۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس

معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر از انجام عملیات امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌فارس با تلاش امدادگران اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، مصطفی حاجی رضایی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر با اشاره به خدمات‌رسانی به خدمه و ملوانان شناورها و کشتی‌ها در خلیج‌ فارس در نوار ساحلی استان بوشهر اظهار داشت: اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در نوار ساحلی این استان 6 مرکز جستجو و نجات دریایی راه‌اندازی کرده که به‌صورت شبانه‌روزی امدادرسانی می‌کند.

وی با اشاره به فعال بودن مرکز جستجو و نجات دریایی در بنادر عسلویه، دیر، محمدعامری، بوشهر، خارگ و دیلم گفت: 7 شناور ناجی با تجهیزات پیشرفته و مدرن به همراه نیروهای امدادگر مجرب در مراکز جستجو و نجات دریایی فعالیت می‌کنند.

معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر از امدادرسانی به 42 فروند شناور در خلیج‌فارس در سال 1402 خبر داد و بیان کرد: در این عملیات‌ها 172 نفر از خطر غرق‌شدگی در خلیج‌فارس نجات یافتند.

حاجی‌رضایی فوت 2 نفر در حوادث یادشده را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: در سال گذشته با حضور به موقع شناور امدادی ناجی ضمن امدادرسانی به شناورها به 70 نیاز پزشکی خدمه شناورها در آب‌های استان بوشهر پاسخ داده شد.

وی از انجام عملیات امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس با تلاش امدادگران اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر خبر داد و اضافه کرد: پیرو اعلام اضطرار شناور یاد شده به مرکز هماهنگی جستجو و نجات دریایی بوشهر مبنی بر مصدومیت خدمه شناور ویژه حمل کالاهای عمومی پس از هماهنگی لازم شناور ناجی 23 به موقعیت اعزام شد.

معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر با بیان اینکه خدمه مصدوم به آمبولانس مستقر در اسکله تحویل شده گفت: در دومین عملیات نیز پس از تماس تلفنی شناور سفیر لیان با سامانه 1550 مبنی بر بیماری یک نفر از خدمه، شناور ناجی 9 به موقعیت اعلامی اعزام و فرد مصدوم در اسکله مروارید خارگ تحویل آمبولانس شد.

وی از دریانوردان خواست به محض مواجهه با شرایط اضطرار در خلیج فارس در اسرع وقت با سامانه تلفنی 1550 تماس حاصل کنند.

انتهای پیام/190

 

دیگر خبرها

  • مراسم سومین سالگرد شهادت سردار حجازی برگزار شد
  • توقیف ۳ شناور با ۱۱ میلیارد تومان قاچاق در بوشهر
  • وعده صادق جلوه زیبایی از وحدت ارتش، سپاه و وزارت دفاع بود
  • فرمانده کل ارتش: وعده صادق جلوه زیبایی از وحدت ارتش، سپاه و وزارت دفاع بود
  • نیروی دریایی ارتش به داد سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان رسید + فیلم
  • امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس
  • امدادرسانی به خدمه مصدوم شناور تانزانیایی در آب‌های بوشهر
  • امدادرسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • قتدار جمهوری اسلامی ایران ثمره اتحاد نیروهای مسلح است
  • جزئیات دیدار فرمانده سپاه تهران بزرگ با فرمانده نیروی زمینی ارتش +عکس