Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، جعفر ربیعی در نشست خبری حاشیه اولین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل اظهارداشت: همکاری هلدینگ خلیج فارس، معاونت علمی ریاست جمهوری و سازندگان داخل یکی از عوامل و تضمین برای خرید از سازندگان داخلی صنعت نفت است. استفاده از خدمات بخش‌خصوصی داخلی در کشور یک‌طرفه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو طرف عزم خود را جزم کردند این اتفاق بیفتد. بنابراین استفاده از ساخت داخل در مجموعه هلدینگ خلیج فارس جدی است و این اعتماد به تولید داخل وجود دارد و هیچ ربطی به صدور بخش‌نامه و آیین‌نامه ندارد.

وی افزود: بخش‌خصوصی هم در این ارتباط باید خود را توانمند کرده تا بتواند مشکلات صنعت را حل کند.

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس درباره لزوم وجود وندور لیست برای ممنوعیت ورود کالاهای خارجی در صنعت پتروشیمی گفت: این وندور در صنعت پتروشیمی وجود دارد و مربوط به سال‌های گذشته است و طبق آیین‌نامه همه خریدهای ما از لیست AVL است و شرکت‌های تابع ما نمی‌توانند خریدی خارج از AVL داشته باشند.

وی درباره ورود هلدینگ خلیج فارس به تولید محصولات پایین‌دستی تصریح کرد: تا وقتی لزوم تولید محصولات پایه باشد نمی‌توانیم به پایین‌دست ورود کنیم. البته اکنون پتروشیمی سالانه 5/5 میلیارد دلار (70 هزار میلیارد تومان ) خوراک به پایین‌دست تحویل می‌دهد و این نشان می‌دهد در بخش پایین‌دست هم فعال هستیم اما اینکه پتروشیمی در پایین‌دست سرمایه‌گذاری کند از این جهت مهم است که جای بخش‌خصوصی تنگ نشود. ما در جاهایی که نیاز به سرمایه‌گذاری و تکنولوژی بالا دارد به پایین‌دست هم ورود می‌کنیم طوری‌که در جهش سوم این هدف برنامه‌ریزی شده است.

ربیعی خاطرنشان کرد: در فهرست وزارت نفت بسیاری از صنایع پایین‌دست برای پروژه‌های جهش سوم دیده شده و هلدینگ نیز طی دو ماه آینده فهرستی از محصولات پایین‌دستی که مایل به اجرا با مشارکت بخش خصوصی است را اعلام می‌کند. در این زمینه ما فقط تامین سرمایه و هزینه خوراک خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه صنعت پتروشمیی نیاز به ریال و ارز برای احداث دارد، خاطرنشان کرد: 40 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری برای توسعه پتروشیمی تعریف شده که در مورد بخش ارزی فاینانس خارجی منتفی است. ما نمی‌توانیم مثل دهه 70 از ارز خارجی استفاده کنیم و برای تامین ارزی به صندوق توسعه ملی متکی هستیم و صندوق نیز بابت بازگشت سرمایه‌گذاری در بخش پتروشیمی صددرصد تضمین دارد. علاوه بر صندوق ما بخشی از منابع ریالی را نیز از بانک‌های داخل استفاده می‌کنیم و ضمن اینکه انتظار این است که از نقدینگی جامعه استفاده شود.

ربیعی تاکید کرد: ابزارهای بورس باید تسهیل شود تا بتوانیم جذب سرمایه و نقدینگی از مردم داشته باشیم.

وی با بیان اینکه تا آخر سال‌جاری هزار به‌اضافه دو هزار میلیارد تومان اوراق منتشر خواهیم کرد، گفت: در حال حاضر ارزش هلدینگ خلیج فارس در بازار سرمایه از 100 هزار میلیارد تومان فراتر رفته بنابراین با این مجموعه نباید مثل یک شرکت کوچک رفتار شود. بورس باید تسهیلات ویژه‌تری را همانند دیگر شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ برای مجموعه پتروشیمی خلیج فارس قائل شود چراکه میلیاردها تومان از مسیر پتروشیمی تبدیل به ثروت سرمایه در کشور می‌شود.

ربیعی خاطرنشان کرد: ما همچنان سیاست ورود به بورس را دنبال می‌کنیم و در این راستا ورود پتروشمی تندگویان، آریا ساسول، بوعلی و ارومیه به‌طور جدی پیگیری می‌شود که امیدواریم مجوزهای لازم صادر شود.

وی با اشاره به بحث استفاده از تولید داخل در صنعت پتروشیمی گفت: بخشی از مساله ما با سازندگان داخلی کیفیت و تعهد در زمان‌بندی خاص است اما اینکه همه تجهیزات پتروشیمی اجبار به استاندارد API داشته باشند، این‌گونه نیست. همین که بتوانند در لیست وندور ما یعنی AVL قرار گیرند کافی است تمام تجهیزات و فرآیند سابق آنها بررسی و بازدید می‌شود و مشاوره فنی نیز خواهند داشت.

ربیعی با اشاره به افزایش سرمایه هلدینگ خلیج فارس در مجمع مهرماه سال‌جاری گفت: ما قول دادیم سود انباشت هلدینگ به‌صورت جایزه و افزایش سرمایه به سهامداران داده شود. روز چهارشنبه هفته جاری یک مجمع برگزار خواهد شد و سرمایه هلدینگ از 9150 میلیارد تومان به 14400 میلیارد تومان افزایش می‌یابد. بنابراین به‌صورت سهام جایزه و سود انباشته به سهامداران ارائه می‌شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: هلدینگ خلیج فارس هزار میلیارد تومان هلدینگ خلیج فارس صنعت پتروشیمی افزایش سرمایه سازندگان داخل سرمایه هلدینگ میلیارد دلار سرمایه گذاری پایین دست خلیج فارس بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۶۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از صندوق توسعه ملی، رضا محمدی ‏گفت: این صندوق در ‏جهت توسعه زیرساخت‌های صنایع کشور و توسعه روزافزون ایران اهداف و پروژه‌های بزرگی را برای خود برنامه‌ریزی کرده است؛ ‏یکی از این پروژه‌ها، شیرین‌سازی و ‏انتقال آب از خلیج فارس به استانهای فارس و اصفهان و از دریای عمان به استان‌های سیستان بلوچستان، خراسان رضوی و جنوبی است که یکی از ابر پروژه‌های کشور در ‏حوزه آب ‏محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه این پروژه با هدف تأمین پایدار آب در جهت مصارف صنایع بزرگ و کوچک و ‏همچنین شرب در کشور هدف ‏گذاری و برنامه ریزی شده است، یادآورشد: به منظور رفع مشکلات آبی ‏صنایع در استان‌های فارس و سیستان و بلوچستان به زودی ۲ مگا ‏پروژه شیرین‌سازی و انتقال آب دریا ‏از خلیج فارس و دریای عمان با تأمین مالی صندوق توسعه ملی شروع به فعالیت خواهد کرد.

محمدی با اشاره به رسالت صندوق توسعه ملی در انجام این مهم افزود: برای انجام این پروژه، تأمین ‏مالی حدود ۲ میلیارد دلاری از ‏طرف صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: طرح‌های انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی ایران از وعده‌های ‏رییس جمهور در ابتدای فعالیت بود‎. لذا صندوق توسعه ملی برای به ثمر رسیدن این ‏وعده برای آینده‌ی روشن‌تر این سرزمین اقدام خواهد نمود‎. ‌‏

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • هلدینگ خلیج فارس اسیر فضای مجازی نمی‌شود
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • پشت پرده برکناری علی خطیر/ چه کسی مدیرعامل باشگاه استقلال می‌شود؟
  • بررسی یک اتفاق بزرگ؛ مصطفی آجورلو به مدیرعاملی استقلال نزدیک است؟
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟