Web Analytics Made Easy - Statcounter

۴۵ خانوار دامدار در آبادی های بالادست و ۳۵ خانوار در حوزه دریاچه سد آیت الله بهجت(شهربیجار) در منطقه بلوکات زندگی می کنند که قایق تنها وسیله انتقال بالادستی ها از روی دریاچه سد است که هم اکنون به علت نبود قایق هیچ ارتباطی با پایین سد ندارند.

دهیاراین منطقه گفت: براثر نداشتن علوفه بسیاری از دام های سنگین و سبک این خانوارها تلف شده است و خطر تلف شدن بقیه دام های آنها نیز وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بختیار رنجبر افزود: یک روز قبل از بارش برف در هفته گذشته قایقی که از سوی آب منطقه ای برای سرویس دهی خانوارهای بالادست سد از چندین سال قبل در این محدوده فعال بود سوراخ شد و با بارش برف هفته گذشته درقهر آب دریاچه غرق و تاکنون نیز از سوی آب منطقه ای گیلان هیچ قایقی برای جابجایی ساکنان بالا دست تهیه نشده است.

وی تهیه و راه اندازی قایق مناسب را یک ضرورت فوری و حیاتی برای ساکنان بالادست سد ذکر کرد و از مسئولان استانی و شهرستان های سیاهکل و رودبار خواست تا در اسرع وقت نسبت به کمک رسانی دامداران بالا دست که از تولید کنندگان زحمتکش هستند شتاب کنند که اگر قایق طی چند روز آینده فراهم و علوفه برای دام های آنها تهیه نشود و بر اساس پیش بینی ها برف ببارد خطر تلف شدن بیشتر دام ها دور از انتظار نیست.

وی  میزان بارش برف در این مناطق را بیش از دو متر ذکر کرد و اظهارداشت:براساس اطلاعات دریافتی چند روز قبل طویله های برخی از این دامداران براثر سنگینی برف تخریب وشماری از دام های سنگین و سبک آنها تلف شده است اما به دلیل عدم دسترسی آمار دقیقی از این ساکنان وجود ندارد.

بخشدار رحمت آباد بلوکات نیز در این باره به خبرنگار ایرنا گفت:تا فردا قایقی با همکاری آب منطقه ای گیلان تهیه و در اختیار سد قرار می گیرد تا نسبت به جابجایی دامداران بالادست اقدام شود.

علیرضا جهانگرد افزود: طی چند روز آینده راه دسترسی روستای دولیه سرا که تنها روستای بالادست دارای جاده جنگلی است نیز بازگشایی می شود.

آبادی های دولیه سرا، الوکله، چانه سرا، تنگرود، دیلمده، لپه سرا و گندلابر در فاصله های ۱۰تا ۲۰کیلومتری بالای مخزن سد مخزنی شهربیجار قراردارند و تعدادی نیز در حاشیه حوزه دریاچه سد ساکن هستند که این آبادی ها در حوزه دو شهرستان رودبار و سیاهکل واقع شده و علاوه بر آن یک دامدار تک خانوار نیز در منطقه صعب العبور زیر قله درفک در منطقه ای بنام تنگرود زندگی می کند که کسی از او خبری ندارد.

سدمخزنی آیت الله بهجت (شهربیجار) با ذخیره ۱۶۵ میلیون مترمکعب آب مورد نیاز ۱۴شهر، تأمین‌کننده آب شرب بیش از۷۰ درصد مردم شهرهای مرکزی استان گیلان، در هشت کیلومتری امامزاده هاشم و در ۳۵ کیلومتری جنوب شهر رشت در منطقه‌ای به نام دوآبان احداث شده است.

کلنگ احداث این سد توسط معاون اول دولت خاتمی در سال ۱۳۸۳ به زمین زده شد و پس از یک دهه با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول دولت یازدهم به طور رسمی افتتاح و به بهره برداری می رسید.

در دهه ۸۰حدود ۹۰درصد اهالی مخزن و ساکنان بالادست سد مخزنی شهربیجار ساماندهی شدند و قرار بود که قبل از افتتاح و بهره برداری، تمامی ساکنان بالادست سد جابجا و بخاطر تامین آب شرب سالم  گیلان، این منطقه خالی از سکنه شود اما با افتتاح، خانوارهای باقیمانده بالادست همچنان سرگردان و بلاتکلیف هستند.

سال هاست که وعده مسئولان در جابجایی این خانوارهای گرفتار در حد وعده باقی مانده است و استاندار قبلی گیلان نیز در اوایل سال جاری در بازدیدی از حوزه این سد، قول انتقال ساکنان بالادست این سد با حفظ شغل و کسب و کار به مناطق پایین دست سد را داده بود.

برچسب‌ها بارش برف گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بارش برف گیلان اسحاق جهانگیری بارش برف گیلان آب منطقه ای دریاچه سد سد مخزنی بارش برف آبادی ها چند روز دام ها دست سد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۶۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد خوزستان با اشاره به راه‌اندازی مرکز ارتباطات مردمی مساجد کشور در اسفند سال گذشته گفت: این مرکز با هدف سهولت در ارتباط دوسویه با فعالان مسجدی، رسیدگی به درخواست‌ها، مدیریت یکپارچه تماس‌ها و ... راه اندازی شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، حجت‌الاسلام قاسم سمیری، امروز در جمع خبرنگاران، گفت: راه‌اندازی مرکز ارتباطات مردمی مساجد کشور با هدف سهولت در ارتباط دوسویه با فعالان مسجدی، رسیدگی به درخواست‌ها، مدیریت یکپارچه تماس‌ها و ارائه مشاوره‌های فرهنگی و هنری در حوزه مسجد با سرشماره 0218940 راه‌اندازی شده است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خوزستان، افزود: مرکز تماس یکی از روش‌های برقراری ارتباط توسط عموم مردم اعم از مجاورین و زائرین با متولیان و موثرین مساجد کشور است، لذا این مهم تنها در صورتی حاصل می‌شود که مخاطبان از خدمات ارائه شده از سوی سازمان ذیربط رضایت داشته و اطمینان حاصل کنند که بخش، سازمان یا حتی شخص ارائه‌کننده خدمات منطبق با نیاز آنها قابلیت سرویس‌دهی را دارا بوده و در صورت هرگونه سؤال، پیشنهاد و انتقاد می‌تواند در آسان‌ترین و سریع‌ترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کند.

وی اضافه کرد: دریافت انتقادات و پیشنهادات، پاسخگویی به موقع و در کمترین زمان ممکن و حل مسائل مطرح شده از سوی اقشار مختلف و اصحاب مسجد به همراه ارتقای سطح خدمات قابل ارائه از وضع موجود به وضع مطلوب بخشی از اهدافی است که در مرکز تماس اتفاق خواهد افتاد.

حجت‌الاسلام سمیری، تصریح کرد: هدف از راه‌اندازی این مرکز سهولت در ارتباط دو سویه و پاسخ دهی سریع به فعالان مسجدی و عموم مردم، پیگیری حل مسائل مطرح شده در کمترین زمان ممکن به صورت هدفمند، ارتقای سطح خدمات ارائه شده از وضع موجود به وضع مطلوب، راهنمایی مخاطبین جهت آشنایی بیشتر با ظرفیت‌های مساجد پیرامونی خود، نظارت دو سویه از مسجد تا مرکز و بالعکس و بهبود تجربه، اعتماد و افزایش رضایتمندی مخاطبین است.

وی از جمله مزیت‌های این مرکز را تقویت ارتباطات بین بخشی و ارتباط مستقیم و بدون واسطه با فعالان مسجدی، استانداردسازی نظام رسیدگی به انتقادات و شکایات، پیشنهادات و حل مشکالت مطرح شده از سوی مخاطبین، توجه مضاعف به پاسخگویی در مقابل مطالبات مخاطبین از طریق استقرار فرآیندهای آسان و غیرپیچیده (رعایت امانت، سرعت و دقت در پاسخگویی)  نظارت مستمر و چند بعدی و ضبط و ذخیره مکالمات انجام شده جهت تحلیل و بررسی دانست.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد خوزستان، رویکردهای این مرکز را آگاهی‌بخشی، امیدآفرینی، انگیزه‌بخشی، تحول‌آفرینی، اثربخشی و اعتمادسازی عنوان کرد و ادامه داد: از جمله خدمات مرکز می‌توان به پاسخگویی برخط، رسیدگی به درخواست‌ها و نیازها، ایجاد حس اعتماد و بهبود تجربه، مدیریت یکپارچه و هوشمند تماس‌های دریافتی، یکپارچه‌سازی با سامانه بچه‌های مسجد، ارائه مشاوره‌های فرهنگی، هنری، تربیتی و محتوایی، مدیریت و نظارت متمرکز و ارائه گزارش های متنوع است.

وی با بیان اینکه مخاطبان می‌توانند از طریق سامانه تلفنی، سامانه پیامکی و سامانه بچه‌های مسجد با این مرکز ارتباط بگیرند، گفت: سامانه تلفنی 8940-021 به عنوان شماره واحد برای مرکز ارتباطات مردمی مساجد کشور شناخته می‌شود، همچنین با این سرشماره پاسخگوی 30 تماس همزمان بوده و تماس‌های ورودی بی پاسخ نمی‌ماند.

حجت‌الاسلام سمیری اظهار داشت: همچنین از طریق سامانه پیامکی 50008940 می‌توان علاوه بر دریافت انتقادات و پیشنهادات، امکان ارسال کد پیگیری برای موضوع مطروحه جهت اطلاع مخاطب از میزان مرتفع شدن مسئله و سایر اطلاعات مورد نیاز در اختیار مخاطب قرار می‌گیرد و بر اساس این خدمت امکان ارتباط دو سویه به صورت پیامک با سر شماره 50008940 را برای مخاطبین فراهم می‌کند.

وی یاد آور شد: از طریق سامانه بچه‌های مسجد نیز امکان ارسال شکایات، انتقادها و پیشنهادها از طریق مرکز رسیدگی به شکایات که در کارتابل‌های اختصاصی اعضا و مدیران کانون‌های فرهنگی هنری فراهم بوده و می‌توانند با ثبت درخواست خود با مرکز تماس در ارتباط باشند؛ همچنین امکان ارسال فرم درخواست‌ها از طریق صفحه اصلی سامانه بچه های مسجد برای عموم مردم نیز فراهم است. 

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • وزیر دفاع روسیه: مسکو هرگز ناتو را تهدید نکرده است
  • شرط موفقیت شوراها، ارتباط مستقیم با مردم است
  • شرط موفقت شوراها، ارتباط مستقیم با مردم است
  • دیدار وزیر بهداشت با ساکنان منطقه ۱۸ تهران
  • آغاز مرحله دوم رهاسازی حقابه زیست محیطی دریاچه ارومیه از سد مخزنی سیلوه پیرانشهر
  • نصب سامانه ثبت تخلفات در جاده سلطانیه به همدان
  • تقویت ارتباط مدیران با مردم
  • مدیران ارتباط خود با مردم را تقویت کنند
  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • تامین نفت سفید ۱۱ هزار خانوار گیلانی فاقد گاز طبیعی