Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، سیدجواد حسینی درباره ارائه خدمات توانبخشی به دانش‌آموزان استثنایی اظهار داشت: حدود ۴۰ میلیارد ریال بودجه در قالب بسته حمایتی برای دانش‌آموزان با نیازهای ویژه درنظر گرفته شده است.

وی افزود: خدمات توانبخشی به طور کلی به دو بخش تقسیم می‌شود که بخشی از آن در قالب خدمات شنوایی‌سنجی و گفتار درمانی است که خدمات ارائه شده توسط سازمان در این حوزه ۶ برابر افزایش یافته و بخش دیگر خدمات توانبخشی در قالب بسته‌های حمایتی به دانش‌آموزان مانند تأمین کمک هزینه واکر، ویلچر، عینک و اندام مصنوعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور ادامه داد: پرداخت هزینه عینک با سقف ۳۰۰ هزار تومان، ذره‌بین با سقف ۲۰۰ هزار تومان، وسایل کمک‌بینایی با سقف ۸۰۰ هزار تومان و عصای سفید و واکر تا سقف ۲۰۰ هزار تومان برای دانش‌آموزان انجام می‌شود.

حسینی گفت: همچنین کمک‌ هزینه اندام مصنوعی تا سقف ۱۰ میلیون تومان، ویلچر تا سقف یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان، قطعات کاشت حلزون تا سقف ۲.۵ میلیون، کاشت حلزون تا سقف ۶ میلیون و خدمات دندانپزشکی با سقف یک میلیون و ۲۰۰ به دانش‌آموزان استثنایی پرداخت می‌شود.

وی اظهار داشت: همچنین برای تهیه پروتز مورد نیاز دانش‌آموزان استثنایی تا سقف ۷۰۰ هزار تومان،‌کفش طبی تا سقف ۳۰۰ هزار تومان و سمعک تا سقف ۸۰۰ هزار تومان کمک‌هزینه ارائه خواهد شد.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور خاطرنشان کرد: البته کمک هزینه خدمات بیمارستانی، پاراکلینیکی و داروهای مستمر دانش‌آموزان استثنایی بدون سقف و محدودیت ارائه می‌شود.

حسینی ادامه داد: در حوزه توانبخشی ۸۶۴ نیرو برای گفتاردرمانی و شنوایی‌سنجی استخدام شده اند و ۱۶ مورد ویژه برای حمایت از دانش‌آموزان استثنایی پیش‌بینی شده که در قالب بسته‌های حمایتی،‌ کمک هزینه‌های مورد نیاز دانش‌آموزان تأمین می‌شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آموزش و پرورش بودجه دانش آموزان دانش آموزان استثنایی دانش آموزان استثنایی خدمات توانبخشی دانش آموزان ۲۰۰ هزار تومان دانش آموزان قالب بسته کمک هزینه تا سقف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۶۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: سرانه فضای ورزشی مدارس استان اردبیل در دولت سیزدهم ۲.۵ برابر افزایش یافته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، کلام الله صفری پیش از خطبه های نماز جمعه شهر اردبیل اظهار داشت: سرانه فضاهای ورزشی مدارس استان اردبیل قبل از دولت سیزدهم کمتر از 20 سانتیمتر بوده که این رقم هم اکنون به 51 سانتیمتر افزایش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: در این سه سال عملکرد دولت سیزدهم در حوزه آموزش و پرورش بی نظیر بوده که شاخص ترین فعالیت ها در عرصه تکریم جایگاه معلمان به عنوان عنصر اصلی نظام تعلیم و تربیت مورد اهتمام بوده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل اجرای طرح رتبه بندی را در همین راستا یادآور شد و بیان کرد: بعد از گذشت 12 سال بلاتکلیفی با تامین اعتبار مورد نیاز مرحله نخست این طرح اجرایی و عملیاتی شد.

صفری نگاه تکریم آمیز به معلم را در دولت مردمی مهم ارزیابی کرد و گفت: با توجه به اینکه رفتار و کردار معلم الگوی نسل آینده است سعی ما بر این است تا از این ظرفیت انسانی در قالب نیروهای متفکر و تلاشگر به عنوان هدایتگر نسل های نوجوان و جوان بهره گرفته تا سالم ترین و شایسته ترین نیروها در آینده تربیت و تحویل جامعه داده شود.

وی ادامه داد: حل مشکلات زیربنایی آموزش و پرورش جزو دغدغه های اصلی بوده که ما سعی کردیم با اولویت کمبود  فضاهای آموزشی این دغدغه ها را رفع کنیم که در این دولت بالغ بر 78 مدرسه در قالب 313 کلاس درس افتتاح و به بهره برداری رسیده است.

دبیر شورای آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: 67 واحد آموزشی نیز در استان اردبیل در حال احداث است که بزرگترین مجتمع آموزشی با نام دارالفنون با 300 میلیارد تومان اعتبار در ماه های آینده به بهره برداری می رسد.

صفری ضرورت احداث 2 هزار کلاس درس را با همت خیرین و نوسازی مدارس یادآور شد و بیان کرد: بعد از گذشت 11 سال توزیع رایگان شیر در بین 120 هزار دانش آموز استان اردبیل آغاز شده است.

وی افزود: اصلاح الکترونیکی اوراق، اتصال تمامی مدارس اردبیل به سیستم اینترنت پرسرعت و خدمات واحد دولت، توزیع 24 هزار جلد کتاب راه موفقیت، برچیده شدن مدارس کانکسی، تولید محتواهای آموزشی راه دور و تاثیر 60 درصدی نمرات نهایی در کنکور از دیگر فعالیت های برجسته بوده است.

صفری گفت: 25 مرکز سنجش سلامت کودکان در استان فعالیت می کنند و تاکنون 88 درصد دانش آموزان بدو ورود به پایه اول ابتدایی مورد سنجش قرار گرفته و مابقی نیز تا پایان اردیبهشت ماه انجام می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد