Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-01@12:33:27 GMT

آیا برس زدن خشک پوست سودمند است؟

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۳۸۴۰۳

آیا برس زدن خشک پوست سودمند است؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از همشهری آنلاین، اما برس زدن خشک دقیقا چیست و آیا باید آن را بخشی از شیوه‌های معمول مراقبت از پوستتان کنید یا نه.

برس زدن خشک همانطور که از اسمش برمی‌آید شامل کشیدن برس با شانه سفت روی پوست خشک برای مدت‌های کوتاه است که به تدریج از اندام‌های بیرونی (دست‌ها و پاها) به سمت قلب انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کار را ممکن است در حمام خانه انجام دهید یا بخشی از مراقبت‌های پوست در یک سالن زیبایی باشد.

طرفداران برس زدن خشک مدعی سودمندی‌های متعددی برای آن هستند، از جمله لایه‌برداری پوست، بهبود گردش خون و جریان لنف، کاهش موارد سلولیت پوست، سم زدایی از بدن و حتی بهبود گوارش.

منطقی است که انتظار داشته باشیم برس زدن خشک (مانند هر شکلی از ماساژ) باعث لایه‌برداری پوست و بهبود موقبت گردش خون شود، اما سایر سودمندی‌های ادعایی پشتوانه علمی ندارد. برای مثال سم‌زدایی (دفع مواد زائد) را در بدن کبد و کلیه انجام می‌دهند و برس زدن پوست نمی‌تواند ارتباطی با آن داشته باشد.

گرچه بسیاری از افراد از ممکن است از برس زدن خشک لذت ببرند و آن را به خوبی تحمل کنند، متخصصان پوست معمولا برس زدن خشک را توصیه نمی‌کنند یا آن را برای سلامت پوست یا سلامت کلی ضروری نمی‌دانند.

اما برس زدن خشک ممکن است برای برخی افراد عوارضی به دنبال داشته باشد. اگر زخم‌های باز پوستی، پوست حساس، آکنه کیستی یا دانه‌های پوستی قرمز پوسته‌ریز (مثلا در اگزما یا پسوریاز) دارید، از برس زدن خشک پرهیز کنید، چرا که ممکن است باعث بدتر شدن التهاب پوست شود، سد پوستی در مقابل عفونت را تخریب کند، باعث ایجاد بریدگی‌ها و گسیختگی‌های کوچک پوستی و حتی باقی گذاشتن جای زخم شود.

همچنین در موارد عفونت فعال پوستی باید از برس زدن خشک پوستی پرهیز کنید، در غیر این صورت در معرض انتشار عفونت قرار می‌گیرید.

برس زدن خشک ممکن است به لایه‌برداری پوست در کراتوز پیلاریس- عارضه‌ای که در آن برآمدگی‌های کوچک و زبری روی پوست به خصوص در بخش‌های بالای بازو ایجاد می‌شود- کمک کند، اما در عین حال ممکن است باعث از هم گسیختگی‌ ریز پوستی شود.

برای همین است که متخصصان پوست اغلب استفاده از کرم‌های لایه‌بردار را به عنوان جایگزین توصیه می‌کنند. این کرم‌های لایه‌بردار ممکن است حاوی اسید لاکتیک، اسید گلایکولیک  یا اسید سالیسیلیک باشند.

همچنین برس زدن خشک ممکن است برای پوست صورت بیش از حد خشن یا خراشنده باشد. در مورد پوست صورت هم استفاده از یک لایه‌بردار شیمیایی مانند محلول‌ یا کرم حاوی اسید گلایکولیک روشی‌ ایمن‌تر و قابل‌اعتمادتر برای روشن کردن پوست صورت است.

برس زدن خشک را هم مانند هر کاری دیگر باید در حد متعادل انجام داد. از برس زدن خشک با شدت زیاد یا به طور مکرر (بیش از یک تا دو بار در هفته خودداری کنیدّ). برای اغلب افراد انجام یک تا دوبار برس زدن در ماه برای اغلب افراد کافی است.

برس زدن خشک بیش از این حد معمولا باعث خشکی، تحریک، خراشیدگی پوست یا جراحات دیگر پوستی می‌شود.

اگر برس زدن خشک برایتان خوشایند و انرژی‌زا است و عارضه‌ای پوستی برایتان ایجاد نمی‌کند، با رعایت احتیاطاتی که ذکر شد، می‌توانید آن را انجام دهید.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خشکی پوست برس کشیدن لایه برداری پوست لایه برداری پوست لایه بردار پوست صورت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۸۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواص شگفت‌انگیز پوست موز

همه ما از خاصیت میوه‌ها و سبزیجات برای جسم و جان آگاه هستیم. اما آیا می‌دانستید پوست میوه‌ها و سبزیجات حتی از گوشت آن‌ها سالم ترند. پوست موز نیز دارای خاصیت بسیار برای سلامت بدن و پوست است.

به گزارش همشهری آنلاین؛ به گفته متخصصان، پوست موز بسیار مغذی و سرشار از فواید است. در این مطلب به برخی از فواید پوست موز نگاهی انداخته‌ایم.

خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد: مشخص شده که پوست موز سرشار از پلی فنول‌ها، کاروتنوئید‌ها و سایر آنتی اکسیدان‌ها است که از بدن در برابر رادیکال‌های آزاد سرطان زا محافظت می‌کند. مصرف بیشتر پوست موز می‌تواند سطح آنتی اکسیدان را افزایش داده و احتمال ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

افسردگی را کاهش می‌دهد: ویتامین B ۶ و محتوای بالای تریپتوفان موز می‌تواند به بهبود برخی از علائم افسردگی و سایر اختلالات خلقی کمک کند.

کلسترول را کاهش می‌دهد: پوست موز دارای فیبر‌های محلول و نامحلول است که باعث کاهش کلسترول و جلوگیری از چسبیدن کلسترول به دیواره رگ‌ها می‌شود. این خاصیت پوست موز به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی کمک می‌کند.

برای چشمان خوب است: پوست موز برای چشم مفید است و احتمال ابتلا به آب مروارید را کاهش می‌دهد. گفته می‌شود قرار دادن آن روی چشم به کاهش پف کردگی کمک می‌کند. همچنین، لایه برداری با موز به روشن شدن حلقه‌های تیره زیر چشم و کاهش ظاهر خطوط ریز کمک می‌کند.

یبوست را برطرف می‌کند: موز سرشار از فیبر است و به حرکات منظم روده کمک می‌کند. فیبر به رشد باکتری‌های خوب در روده کمک کرده که باعث تقویت هضم می‌شود و روده را سالم نگه می‌دارد.

دندان‌ها را درخشان می‌کند: به گفته متخصصان، مالیدن پوست موز به دندان‌ها یک دقیقه در روز به مدت یک هفته می‌تواند به درخشندگی دندان کمک کند. موز سرشار از پتاسیم و منیزیم است و در صورت تماس با دندان مواد معدنی آن جذب مینا شده و دندان‌ها را سفید می‌کند.

جوش‌ها را درمان می‌کند: اگر از جوش‌های روی صورت‌تان خسته شده‌اید و این جوش‌ها شما را اذیت می‌کنند، به سادگی شروع به مالیدن پوست موز روی صورت خود کنید و در عرض یک هفته تفاوت را مشاهده کنید. پوست موزبه کاهش التهاب در پوست کمک می‌کنند و همچنین سرشار از فنولیک است که مملو مواد ضد میکروبی برای درمان جوش و آکنه است.

درد را کاهش می‌دهد: بر اساس نتایج مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۱ انجام شد، پوست موز سرشار از ترکیبات فعال زیستی مانند کاروتنوئید‌ها و پلی فنول‌ها است. پوست موز همچنین سرشار از خواص ضد التهابی است و به کاهش درد بدن کمک می‌کند.

از پوست در برابر اشعه فرا بنفش محافظت می‌کند: پوست موز سرشار از ترکیبات زیست فعال مانند فنولیک‌ها، فلاونوئیدها، تانن‌ها، کاروتنوئید‌ها و آلکالوئید‌ها است که به جلوگیری از رادیکال‌های آزاد و همچنین محافظت از پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش کمک می‌کند.

دیگر خبرها

  • کبد چرب و دردسرهایش
  • معرفی ۴ ماسک معجزه آسا برای مو با تخم مرغ + طرز تهیه
  • تقویت کننده موی مردانه
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو
  • چگونه گوشت و پوست میلیون‌ها کروکودیل در کارخانه فرآوری می‌شود؟ (فیلم)
  • زیر پوست بازار «رحم اجاره‌ای» در ایران
  • چطور هم وزن کم کنیم و هم از افتادگی پوست جلوگیری کنیم؟
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • کرم معجزه