Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره فنی جنگل‌داری و جنگل‌کاری چهارمحال و بختیاری از بیمه طرح‌های زراعت چوب و صنوبرکاری در این استان خبر داد.

علی‌حسین امینی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد گفت: با توجه به طرح تنفس جنگل‌های شمال و برنامه‌ریزی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور برای ممانعت و توقف طرح‌های بهره‌برداری و برداشتن چوب از این جنگل‌ها، نقش توسعه زراعت چوب به منظور تأمین چوب مورد نیاز  قابل توجه و از اهمیت بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره فنی جنگل‌داری و جنگل‌کاری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در این راستا و با توجه به اهمیت موضوع و سیاست‌های اجرایی و حمایت‌های صندوق بیمه کشاورزی در بخش منابع طبیعی و آبخیزداری، طرح "بیمه منابع طبیعی و زراعت چوب" در راستای اطمینان از تولید و حمایت از زارعان صنوبر در این استان اجرا می‌شود.

وی سایر موارد تحت پوشش این طرح را علاوه بر زراعت چوب در حوزه منابع طبیعی، شامل مرتع (قشلاقی و ییلاقی)، عملیات اصلاحی مراتع و عملیات بیولوژیک آبخیزداری بیان کرد و افزود: در این موارد عوامل خطر در بیمه عمومی شامل سرما و یخبندان، سیل، طوفان و در بیمه تکمیلی علاوه بر عوامل خطر عمومی عامل خطر خشکسالی نیز تحت پوشش است.

امینی گفت: مجریان طرح‌های جنگل‌کاری اقتصادی یک تا سه سال در قالب ماده 3 قانون حفاظت و بهره‌وری جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری و مجریان طرح‌های صنوبرکاری که قلمستان آن‌ها زیر ۳ سال سن دارد، می‌توانند نسبت به بیمه مزارع و طرح‌های جنگل‌کاری خود مبادرت کنند.

وی با بیان اینکه در این طرح حدود ۶۵ درصد از حق بیمه مربوطه از سوی دولت به صورت یارانه پرداخت می‌شود، افزود: مجریان می‌توانند با مراجعه به ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری در شهرستان‌های تابعه و ارائه طرح خود از مزایای این طرح بهره‌مند و نسبت به بیمه آن اقدام کنند.
 بدیهی است: طرح‌های بیشتر از سه سال مشمول این بیمه نمی‌شوند.

انتهای پیام/3339/م

منبع: فارس

کلیدواژه: منابع طبیعی صنوبر چهارمحال و بختیاری بیمه چهارمحال و بختیاری منابع طبیعی زراعت چوب جنگل کاری جنگل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۹۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی در پی بارندگی

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی، گفت: بارش باران های بهاری شب گذشته در بیشتر شهرستان باعث جاری شدن روان‌آب و تشکیل سیلاب شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علیرضا نصرآبادی با اشاره به وجود بیش از 2300  سازه آبخیزداری در سطح استان، اظهار داشت: تا ظهر پنجشنبه حدود 13 میلیون مترمکعب رواناب در این سازه‌ها مدیریت شده‌اند و با توجه به ادامه بارندگی‌ها این میزان افزایش خواهد داشت. 

وی افزود: وجود این سازه‌ها باعث شد، حجم زیادی از سیلاب مدیریت و میزان خسارت‌های کاهش یابد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی با اشاره به پیامدهای تغییر اقلیم، گفت: تغییر زمان بارندگی‌ها و نیز نوع آن که شکل رگباری به خود گرفته و همچنین خشکسالی‌ها که موجب از بین رفتن پوشش گیاهی و کاهش نفوذ پذیری خاک شده است، سیلابی شدن بارش‌ها را به دنبال دارد.

نصرآبادی تصریح کرد: در این بارندگی‌ها دو بندسار که متعلق که متعلق به این اداره کل نبوده شکسته است و خساراتی به بار آورده است. 

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی از شهروندان تقاضا کرد: قبل از ساخت بندسار با مراجعه به ادارات منابع طبیعی از مشاوره فنی رایگان همکاران این اداره کل برخوردار شوند تا در زمان وقوع سیلاب متحمل خسارت نشوند. 

وی ادامه داد: وجود سازه‌های آبخیزداری در کنار طرح‌های نهالکاری می‌تواند شرایط منطقه را برای کاهش پیامدهای خشکسالی و سیلاب بهینه کند. 

انتهای پیام/ 252/

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • مهار 17 میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • گیاهان خوراکی خودرو؛ گنجینه‌ای ارزشمند در چهارمحال و بخیاری
  • دستگیری قاچاقچیان چوب در لفور سوادکوه
  • آبگیری ۳ میلیون و ۹۵۰هزار متر مکعب در حوزه‌های منابع آبخیزداری طبس
  • ماجرای قطع ۴۰ درخت در نوشهر
  • آبگیری ۳ میلیون ۹۵۰هزار متر مکعب در حوزه‌های منابع آبخیزداری طبس
  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی در پی بارندگی
  • توسعه مزارع تولید چوب در کرمانشاه