Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، شرکت انرژی که در برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر مستقر است، در مطالعات خود موفق به تولید آزمایشگاهی افزایه‌ حفاری کنترل‌کننده فیلتراسیون سیال حفاری شدند که به گفته آنها این ماده علاوه بر صنعت نفت در سایر حوزه‌ها همچون صنایع غذایی و آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن ده‌ودار از محققان این طرح گفت: به دلیل نیاز فراوان بازار به این مواد افزودنی حفاری و عدم تولید نمونه باکیفیت و استاندارد در داخل کشور اقدام به اجرای طرحی با عنوان «دستیابی به روش تولید افزایه‌های حفاری صنعت نفت» کردیم.

وی، هدف از اجرای این تحقیق را دستیابی به روش ساخت این مواد در فاز نیمه‌صنعتی و صنعتی دانست و خاطرنشان کرد: نهایت موفق به تولید افزایه‌های حفاری با کیفیت مورد نظر در مقیاس آزمایشگاهی شدیم.

ده‌ودار، مشکل اصلی اجرای این طرح را عدم وجود تجهیزات دقیق آزمایشگاهی و وجود منبعی جامع برای راهنمایی و پیشبرد طرح ذکر کرد و یادآور شد: از این رو با استفاده از ساده‌ترین تجهیزات موجود، هزینه شخصی و استفاده از منابع مختلف در بخش‌های دانشگاهی و صنعتی و انجام آزمایش‌های متعدد، نتیجه مطلوب حاصل شد.

این دانش‌آموخته دانشگاه صنعتی امیر کبیر ادامه داد: با توجه به بررسی‌های انجام شده، ماده مورد مطالعه نه‌تنها در صنعت نفت ایران؛ بلکه در صنعت نفت کشورهای همسایه نیز تقاضای فراوانی دارد.

وی اضافه کرد: علاوه بر آن استفاده از این ماده در داخل کشور تنها به بخش حفاری مربوط نمی‌شود؛ بلکه در صنایع مهم و بزرگی از جمله صنعت خوراکی، صنعت آرایشی و بهداشتی، صنعت دارویی و صنعت نظامی نیز کاربرد دارد.

وی تولید این افزایه‌ در فاز نیمه‌صنعتی و صنعتی را فاز توسعه‌ای این طرح نام برد و افزود: وجود بازار گسترده در داخل و خارج از کشور، بومی‌سازی و رفع موانع تحریم، امکان صنعتی کردن طرح در مدت زمان کم، امکان استفاده از ظرفیت‌های خالی موجود در خطوط تولید مواد شیمیایی داخل کشور از جمله مزیت‌های تولیدی این ماده به شمار می‌رود.

ده‌ودار، استفاده از مواد اولیه داخلی، کیفیت بالاتر نسبت به نمونه‌های موجود، امکان اصلاح و بهبود خواص فعلی با توجه به تجربه کسب شده در این حوزه، استفاده از این ماده در بازارهای خوراکی، آرایشی و بهداشتی و دارویی از مزیت‌های رقابتی این محصول است.

این محقق دانشگاه صنعتی امیرکبیر کاربرد اصلی این ماده را در صنعت نفت دانست و یادآور شد: با تحقیقات بیشتر، بیش از 20 حوزه صنعتی از جمله تولید رنگ‌های صنعتی و ساخت سرامیک برای استفاده از این ماده شناسایی شد که با کمک خواص ایجاد شده توسط این ماده، می‌توان از آن در این صنایع استفاده کرد.

به گفته وی، مهم‌ترین صنایع غیر نفتی که بازار نسبتاً گسترده‌تری دارد، صنایع خوراکی، آرایشی و بهداشتی، دارویی و نظامی هستند. این طرح از سوی محسن ده‌ودار، مهران فقفوری، علی سلمانی سیاح و علیرضا کیانی از دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی امیرکبیر اجرایی شده است.

انتهای پیام/

168 / 320 دانشگاه امیرکبیر افزایه حفاری برج فناوری شرکت انرژی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه امیرکبیر برج فناوری شرکت انرژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر استفاده از این ماده آرایشی و بهداشتی صنعت نفت داخل کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۳۹۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در نشست امضای این تفاهم‌نامه رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: با توجه به ظرفیت بالقوه و بالفعلی که دانشگاه صنعتی شریف دارد امیدواریم بتوانیم با همکاری موثر در حوزه‌های مختلف فناورانه و دانش بنیان به موفقیت‌های چشمگیری دست یابیم و با بومی‌سازی ملزومات وارداتی، ارتقای کیفیت و ایجاد ارزش افزوده بالاتر از محصولات پالایشی، با تحولات آینده در روند جهانی هم‌مسیر شده و توسعه یابیم تا گامی اساسی در فراگیری خودرو‌های الکتریکی و پیشرفت این صنعت برداریم.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه صنعت روانکار صرفا اختصاص به خودرو ندارد و نقش اساسی در تمامی صنایع کشور ایفا می‌کند، امیدواریم با برنامه‌هایی که در زمینه داخلی‌سازی مواد اولیه و استفاده از فناوری‌های نوین در تولید محصولات شرکت نفت ایرانول داریم، بتوانیم با حداکثر توان موجود در این دانشگاه، در راستای ارتقای این شرکت در بازار‌های داخل و خارج از کشور همکاری کنیم.

در ادامه این جلسه اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول نیز ضمن معرفی توانمندی‌های شرکت نفت ایرانول گفت: شرکت نفت ایرانول با سابقه‌ترین شرکت در صنعت روانکار کشور است که با دارا بودن دو پالایشگاه تهران و آبادان، ظرفیت بالایی در حوزه پیشرفت‌های دانش بنیان دارد. ما به دنبال تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و اجرایی شدن پروژه‌هایی در زمینه توسعه و ارتقای کیفیت محصولات، ایجاد ارزش افزوده در محصولات جانبی، بهبود و تحول در فرایندها، بومی‌سازی مواد اولیه، به کارگیری فناوری‌های دیجیتال و هوش مصنوعی و توسعه سرمایه انسانی متخصص هستیم.

وی افزود: با توجه به آینده صنعت روانکار و ورود خودرو‌های برقی در سال‌های آینده باید تحقیقات و پژوهش در راستای محصولات این حوزه از جمله؛ انواع روغن‌های دارای عمر روانکاری بالا و گریس‌های خاص را آغاز کنیم.

در ادامه تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین طرفین توسط سید عباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و عیسی اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول به امضاء رسید.

گفتنی است در این پایان جلسه مقرر شد با تشکیل جلسات مشترک ماهانه روند توسعه و پیشرفت مفاد تفاهم‌نامه، بررسی شده و اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی در تجهیزات مخابراتی
  • تحویل واحد‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر در هشتگر طی دومرحله تا پایان شهریور
  • ۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی