Web Analytics Made Easy - Statcounter

همچنان که داوطلبان کرسی های بهارستان با راه انداختن ماراتن تبلیغاتی در فضای مجازی، با یکدیگر به رقابت می پردازند، مردم وعده هایشان را در ذهن ثبت می کنند و تاکید دارند که حضوری پرشور در انتخابات خواهند داشت.

خبرگزاری شبستان- خراسان جنوبی؛ این روزها، در هر ساعتی از شبانه روز که پا در کوچه و خیابان شهر می گذاری، صحبت های انتخاباتی با رنگ و بوی تبلیغات همه جا را فراگرفته و حتی نُقل بحث های مجالس خانوادگی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی دغدغه شان انتخاب کاندیدای اصلح است و برخی جذب آرای مردمی به نفع یک کاندیدای خاص خودشان؛ در این بین نامزدهای انتخاباتی فضای پرشور و نفس گیری از تبلیغات انتخاباتی به راه انداخته اند و در برخی جاها هم بازار تخریب نامزدها هم داغ است.

 

 

چند روزی دیگر تا برگزاری انتخابات مجلس یازدهم فرصت باقی نمانده و هر روز نامزدها، با بازاری گرم تر از تبلیغات و گاهی تخریب ها به رقابت جانانه می پردازند، تا بتوانند از این رهگذر رای و نظر مردم را به نفع خودشان جلب کنند.

 

پر رنگ تر از تبلیغات شهر، فضای مجازی پر هیاهو به میدان آمده و هر کاندیدا با راه انداختن کانالی از حامیان و طرفدارانش وعده هایی می دهد، فضای اینستاگرام هم پر شده از لایوهای سخنرانی کاندیداها در مساجد، هر نامزدی این روزها با گذر از روستاهای استان حتی با دیدن چند نفری می ایستد تا هر چند کم نظرات روستائیان را به سمت خودش جلب  کند.

 

سری به میادین و معابر شهر که می زنیم، هر نامزد برای خودش ستاد تبلیغاتی به راه انداخته و با توزیع شیرینی و شربت و با دادن بروشورهایی از معرفی خودش به عنوان نامزد برتر، برای کسب آرای بیشتر تلاش می کند.

 

این روزها مساجد خراسان جنوبی برای تبلیغات نامزدها، مکانی شلوغ و پر رفت و آمد شده اند به نحوی که هر ظهر و شب بعد از اقامه نماز چند نفری از کاندیدا به ایراد سخنرانی می پردازند و وعده و وعید هایی می دهند که برخی از آنها آرمانی است و مردم عادی نیز می دانند به دست آوردن آن، از توان یک نماینده خارج است!

 

از روستایی گذر می کردم که دیدم یک کاندیدا با راه انداختن کاروانی از خودروها و چسباندن عکس‌هایی از خودش در سرتاسر ماشین، برای خود، پیروانی جمع می کند، با دیدن چند پیرمرد می ایستد و گرم و با اخلاق احوال می پرسد، اهالی روستا می گفتند حالا اگر رای هم بیاورد و با رای ما به بهارستان برسد، فکر نکنیم دیگر از این روستا حتی گذر کند، چه برسد که بایستند و احوال پرسی کند!

 

به عشق سردار دلها رای می هند

«طیبه مولایی» یک شهروند بیرجندی به خبرنگار خبرگزاری شبستان می گوید: به عنوان یک ایرانی، یک شهروند و یک عضوی از جامعه در انتخابات شرکت می کنم.

 

آن طرف تر مردی ایستاده و می پرسم در انتخابات شرکت خواهید کرد، می گوید: 100 درصد شرکت می کنم چون امسال به خاطر سردار شهید سلیمانی باید حضور بیشتری داشت تا مشتی بر دهان آمریکا باشد. با رای خودم می خواهم به دشمن بگوییم که مردم ایران همواره در تمامی صحنه های سیاسی حضور دارند و هر سال باشکوه و امسال به دلیل ترور سردار سلیمانی با شکوه تر برگزار می شود؛ من یک کارگر ساختمانی ام و خواهم آمد.

 

چهار دست و پا می آیند برای رای دادن!

 

 

پیرمردی با پشت خمیده و با عصا در دست بر دیواری تکیه زده بود و به خبرنگار ما می گوید: من با عصا می آیم، با چرخ می آیم، اگر نشد چهار دست و پا می آیم تا رای دهم، وظیفه من است که پشت ولایت فقیه باشم و رای دهم، 89 سال سن دارم و تازه هم ازدواج کردم و همانطور که خانمم را به خوبی انتخاب کرده ام، بهترین کاندیدا را انتخاب خواهم کرد.

 

«محمد فرهادی» شهروند کارگری است که به خبرنگار خبرگزاری شبستان می گوید: امیدوارم که همانطور که مردم در روز انتخابات رای می دهند، آنها هم برای جبران هر رای مردم، کاری انجام دهند، انتظار من از نمایندهای مجلس به عنوان یک کشاورز این است که برای جوانان اشتغال ایجاد کنند، این وعده هایی که هر روز پشت تریبون های مختلف بر زبان می آورند را فراموش نکنند و به آن عمل کنند، وعده ها در حد شعار نباشد، به محض اینکه بر روی صندلی مجلس نشستند، قول هایشان را پشت گوش نینداخته و خود را مدیون مردم و خون شهدا نکنند.

 

«حسین قاسمی» یک بازاری است که به خبرنگار خبرگزاری شبستان بیان می کند: رای می دهم چون وظیفه شرعی من است، مردم هم باید تبلیغات نامزدها را در مطبوعات، فضای مجازی و غیره را دنبال کنند تا به شناخت کافی برسند و فرد مناسب را انتخاب کنند، انتظار داریم، هر فردی که پا به مجلس بگذارد به فکر مردم باشد نه فکر منافع خودش.

 

«سید محمد اسلامی» از کارافتاده ای است که می گوید: به قصد و نیت اینکه نمایندگان مجلس کاری برای مردم انجام دهند، رای می دهم امیدوارم که نماینده منتخب هم زیر قول ها و وعده هایش نزند؛ به دفاع از انقلاب در روز انتخابات حضور خواهم داشت، تا کنون تبلیغات غیر قانونی از نامزدها در استان ندیده ام ولی هنوز به شناخت کافی از امزدها نرسیده ام.

 

من از کارافتاده ام ولی از حقوق و مزایای ازکارافتادگی راضی نیستم، من یک میلیون و 500 هزار تومان حقوق از کارافتادگی می گیرم و چهار فرزند دارم که بیکارند و از همین تریبون به جناب روحانی می گویم: لطفا حقوق از کارافتادگان را زیاد کنید و بد قولی نکنند، شفاف حرف بزنند، فقط به عشق رهبر رای می دهم.

 

«علی رحمانی» جوانی بود که در گوشه ای از خیابان دست فروشی می کند و با دو دلی و با تکان دادن سرش می گوید: رای می دهم، با تمام مشکلات و بدبختی ها خواهم آمد. 23 سال سن دارم ولی مجبورم دست فروشی کنم، از نماینده ها انتظار دارم که مشکل جوانان و اقتصاد جامعه را رو به راه کنند، به جوانان تسهیلات بدهند، من تحصیل کرده ام و ازدواج هم کرده ام و برای گذراندن امورات زندگی دست فروشی می کنم و حقوقم 700 تا یک میلیون تومان است، تبلیغات نامزدها خوب و پرشور است و امیدواریم که نماینده منتخب برای مردم خوب کار کند، نماینده های قبلی مجلس هم چیزی که مدنظرمان بود، نبودند ولی برای خوشحالی رهبر رای می دهم.

 

«فریدی راد» جوانی است به خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهار می کند: من سال دوم است که می خواهم رای بدهم، ولی امسال رای نمی دهم چون به بیشتر مسئولان نمی توان اعتماد کرد، جوان 22 ساله ام که بخواهم شروع هم کنم 100 سال دیگر نمی توانم ماشین بخرم! با رای ندادن هم درست نمی شود ولی رای هم نمی دهم. حالا به عشق رهبر شاید بیام و رای بدهم.

 

«ناصر خوش خبر» معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی خراسان جنوبی هم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهار می کند: دستگاه های نظارتی استان تبلیغات و فعالیت های نامزدها را رصد، خلاف ها را شناسایی و برای آن ها تشکیل پرونده خواهند داد؛ ولی در مجموع داوطلبان انتخابیه تا کنون به سمت تمکین قانون حرکت کرده اند و امیدواریم تا پایان انتخابات مشکلی پیش نیاید و انتخاب اصلح به همت مردم منتخب شود.

 

 

وی با بیان اینکه از زمان انتشار اسامی نامزدها و همزمان با شروع تبلیغات ۶ کاندیدای انتخاباتی از عرصه رقابت کناره گیره کرده اند، گفت: 677 شعبه اخذ رای در سطح استان در نظر گرفته شده که 341 شعبه ثابت و 336 شعبه سیار است.

 

خوش خبر بیان می کند: تبلیغات نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی در چارچوب قانون است و داوطلبان قانون را می دانند و این قانون نیز برای آن ها تشریح و تذکر داده شده و هم اکنون این نامزدها پرشور در حال فعالیت هستند.

 

 

 

 

پایان پیام/575

منبع: شبستان

کلیدواژه: انتخابات در خراسان جنوبی حضور حداکثری درانتخابات تبلیغات انتخابات مجلس خراسان جنوبي بیرجند خبرنگار خبرگزاری شبستان تبلیغات نامزدها راه انداختن خراسان جنوبی فضای مجازی رای می دهم دست فروشی رای مردم وعده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۰۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی

فرمانده انتظامی استان اصفهان از اجرای هوشمندانه طرح نور فراجا در فضای مجازی با هدف شناسایی و برخورد قانونی با افراد، گروه‌ها و باندهایی که به صورت سازمان یافته اقدام به ترویج و تحریک بدپوششی، بی‌حجابی و بی‌بندوباری در جامعه می‌کنند، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار حمید علینقیان پور اظهار کرد: طرح نور با هدف حفاظت از حریم عفاف و حجاب و ارزش‌های اصیل نظام اسلامی و برخورد قانونی با هنجارشکنانی که به حریم و حرمت ارزش‌های ایرانی و اسلامی مردم ایران تعدی می‌کنند در سه حوزه اماکن عمومی، خودروها و فضای مجازی به صورت رسمی از بیست‌وپنجم فروردین اجرا شده است.

وی افزود: از همان ابتدای اجرای طرح رسانه‌های معاند و ضدانقلاب و برخی از رسانه‌ها، افراد و گروه‌های داخلی هجمه‌های وسیعی را علیه فراجا انجام دادند، اما در این میان دولت، دستگاه قضائی، علما و روحانیون، مردم عزیز و نخبگان فهیم با ادراکی قابل ستایش در کنار پلیس قرار گرفتند تا شأن حریم، حرمت و کرامت بانوی ایرانی بیش از پیش حفظ شود که لازم می‌دانم از حمایت‌های همه جانبه و همراهی همگان در اجرای این طرح تقدیر و تشکر کنم.

فرمانده انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه طرح نور بر اساس قانون و وظایف محوله به فراجا و در راستای پاسخگویی به مطالبه اصلی و به حق مردم و مسئولان برای ایجاد امنیت اخلاقی و روانی در جامعه اجرا شده است، اظهار داشت: پلیس در هیچ حالتی به دنبال پرونده‌سازی برای موضوعات هنجاری و ارزشی نیست و در قالب اقدامات ایجابی سعی دارد تا با تذکر، ارشاد، مشاوره و راهنمایی افراد بدپوشش آنها را نسبت به عواقب عمل خود آگاه کند و زمینه اصلاح رفتارشان را فراهم آورد.

سردار علینقیان پور به اجرای هوشمند طرح نور در فضای مجازی اشاره و تصریح کرد: شناسایی و برخورد قانونی با افراد، گروه‌ها و باندهایی که به صورت سازمان یافته در فضای مجازی اقدام به ترویج و تحریک بدپوششی، بی حجابی و بی‌بندوباری در جامعه می‌کنند در دستور کار قرار گرفته است و به زودی اخبار آن منتشر خواهد شد.

وی اضافه کرد: بررسی‌های میدانی و مشاهدات عینی روزانه در شهرهای استان نشان دهنده حرکت مطلوب جامعه به سمت حفظ حریم و حرمت زنان و بانوان است، اما با این وجود معتقدیم زمانی موضوع عفاف و حجاب در جامعه اسلامی ما بهتر و عملیاتی‌تر خواهد شد که همه نهادهای متولی که به صورت مستقیم وظیفه انجام اقدامات فرهنگی و ایجابی در حوزه عفاف و حجاب را دارند، عملکرد قابل قبولی داشته باشند.

فرمانده انتظامی استان اصفهان خاطرنشان کرد: امیدواریم با همت مسئولان و انجام به موقع وظایف از سوی دستگاه‌های مسئول وضعیت حجاب و عفاف در جامعه و حرمت نهادن به ارزش‌های دینی و اسلامی روز به روز مطلوب‌تر شده و این اقدامات رضایت و خوشنودی پروردگار، شادی قلب حضرت ولی عصر (عج)، نایب بر حقش حضرت آیت الله امام خامنه‌ای، خانواده‌های معظم شهدا و ملت شریف و ولایتمدار کشور را فراهم آورد.

کد خبر 747589

دیگر خبرها

  • سوژه جدید فضای مجازی؛ اشک‌های سردار رادان در قم بعد از یک شعار! | فیلم
  • مناظرات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در مشهد کلید خورد
  • انتظارات ایلام از سازمان مدیریت بحران
  • معرفی متخلفان فضای مجازی در قم به مراجع قضایی
  • ۱۲۰۰ شعبه اخذ رای در مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات فعال می‌شوند
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • کنکوری‌ها مراقب شگردهای کلاهبرداران باشند
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • انتقام از بلاگر معروف به خاطر اختلاف بر سر تبلیغات