Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-02@22:46:54 GMT

دانشگاه باید محور نوآوری و پژوهش های کاربردی باشد

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۴۲۹۴۵

دانشگاه باید محور نوآوری و پژوهش های کاربردی باشد

عزیزی با اشاره به اهمیت توجه به تحقیق و پژوهش در دانشگاه ها، گفت: دانشگاه باید محور نوآوری و خلاقیت و مرکز تحقیقات و پژوهش های کاربردی باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، «خسروعزیر» امروز(29 بهمن) در شورای پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان با اشاره به اهمیت توسعه طرح های پژوهشی، افزود: تحقیق و پژوهش بستر رشد وتوسعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس دانشگاه لرستان تقویت مشارکت دستگاه های اجرایی و مراکز صنعتی با دانشگاه ها جهت تقویت فرهنگ تحقیق و پژوهش ضروری است.

 

وی افزود: تقویت ارتباط دانشگاه ها با بخش های صنعتی و اجرایی می تواند بستر تقویت پژوهش‌های کاربردی در راستای رشد و توسعه استان و رونق تولید باشد.

 

عزیزی اذعان داشت: بخش فناوری تقویت اقتصاد دانش بنیان ظرفیتی بزرگ است که در سایه حمایت بخش های صنعتی و اجرایی می تواند نقش محوری در رشد و توسعه استان و کشور داشته باشد.

 

رئیس دانشگاه لرستان خاطرنشان کرد: باید با حمایت ویژه از بخش تحقیقات و پژوهش این بخش هرچه بیشتر نسبت به گذشته، تقویت شود.

 

وی ادامه داد: برند سازی و تجاری شدن ایده‌ها و خلاقیت‌ها از دیگر اهداف مهمی است که باید  در زمینه حمایت از پژوهشگران و محققان مورد توجه قرار گیرد.

 

عزیزی حمایت از پژوهشگران را بستر تقویت خودباوری و اعتماد در محققان و پژوهشگران دانشگاهی استان دانست و اظهار کرد:  استفاده از تحقیقات و پژوهش های کاربردی می تواند بستر رفع مشکلات و چالش‌های استان لرستان باشد.

 

وی با اشاره به تلاش تیم مدیریتی دانشگاه لرستان جهت تقویت ارتباط بین دانشگاه با بخش‌های صنعت و اجرایی استان ادامه داد: امروز در دانشگاه ها لرستان طرح های پژوهشی در بخش های مختلف در دست اقدام است.

 

عزیزی با اشاره به زوال درختان بلوط در سال های اخیر، بیان کرد:  در دانشگاه لرستان مرکز نوآوری و مرکز تحقیقات بلوط ایجاد شده است.

 

وی ادامه داد: همچنین ایجاد پژوهشکده عسل در دانشگاه لرستان از جمله اقداماتی است که در راستای تقویت ارتباط بین دانشگاه و بخش‌های اقتصادی و تولیدی استان لرستان صورت گرفته است.

 

رئیس دانشگاه لرستان، بیان کرد: همچنین طرح «تاپ»، در راستای افزایش اعتمادسازی بین دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی با بخش‌های خصوصی و اجرایی است دردانشگاه لرستان دست اقدام است.

پایان پیام/599

منبع: شبستان

کلیدواژه: دانشگاه ها تحقیقات پژوهش رئیس دانشگاه لرستان پژوهش های کاربردی تحقیقات و پژوهش تحقیق و پژوهش تقویت ارتباط بین دانشگاه دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۲۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رصد بانک‌ اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی لرستان

مدیرکل دیوان محاسبات لرستان از رصد و نظارت بر سامانه‌ها و بانک‌های اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، مظفر جمالی‌نژاد، ظهر امروز، در دیدار  با استاندار لرستان گفت: تحقق  شعار سال برای امید و اعتمادآفرینی‌ هرچه بیشتر در جامعه نیازمند همراهی و اهتمام دستگاه‌های اجرایی است.

او با اشاره به اتخاذ سیاست پیشگیرانه و اقدام به‌موقع دیوان محاسبات لرستان در چارچوب اختیارات قانونی، اضافه کرد: استفاده از تهیه تفریغ زودهنگام، تهیه گزارش‌های تحلیلی و آسیب‌شناسی و راه‌اندازی سامانه 198 ازجمله اقدامات این اداره‌کل است.

توانمندسازی تسهیل‌گران اقتصاد مقاومتی در لرستان + فیلم

مدیرکل دیوان محاسبات لرستان عنوان کرد: رصد و نظارت بر سامانه‌ها و بانک‌های اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی، بازدید‌های میدانی، برگزاری نشست‌ها و دوره‌های  آموزشی و تخصصی از دیگر اقدامات این اداره‌کل بوده‌است.

جمالی‌نژاد با اشاره به کمک به پیشرفت و توسعه لرستان، بیان کرد: دستاوردهای خوبی را در تحقق منابع  و مصارف بودجه،  جذب به‌موقع و صحیح اعتبارات و تسهیلات تکلیفی به‌دست آورده‌ایم.

ابوطالب شفقت، استاندار لرستان، نیز در این نشست گفت: تصمیم‌گیری  مؤثر و اجرای برنامه‌های کلان و راهبردی نیازمند اصلاح و بازنگری در فرآیندها و نظام بودجه‌ریزی فعلی است.

او ورود دیوان محاسبات را به حوزه شرکت‌های دولتی و شبه‌دولتی بسیار مهم دانست و یادآور شد: از ارسال گزارش‌های  تحلیلی و نتایج نظارت برخط ماهانه برای کمک به تصمیم‌گیری بهتر استقبال می‌کنیم.

انتهتی پیام/645

دیگر خبرها

  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • این ویتامین چربی کبد را دفع می‌کند | روش‌های کاربردی برای تقویت سلامت کبد
  • تأکید استاندار لرستان بر تقویت رویکرد وحدت در استان
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • پایداری نظام به تقویت و در صحنه‌ بودن نیروی انسانی است
  • رصد بانک‌ اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی لرستان
  • پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال ‌مردم ندارد
  • راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی