Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی پیشنهاد کرد کشور‌های منطقه‌ای عضو اکو همکاری‌های خود را در اکتشافات و باستان شناسی به منظور کشف بخش مهمی از فرهنگ و تمدن بشری گسترش دهند.
به گزارش خبرگزاری آریا، آقای علی اصغر مونسان در هفدهمین گردهمایی سالانه باستان شناسی که با حضور مسوولان و کارشناسان علم باستان شناسی در موزه اسلامی برگزار شد با اشاره به اینکه گسترش پژوهش و اکتشاف در حوزه تاریخی منطقه اکو از اولویت‌های بخش باستانشناسی در پژوهشگاه میراث فرهنگی است افزود: ایران برای همکاری در زمینه اکتشافات باستان شناسی در حوزه ایران فرهنگی و خارج از مرز‌های رسمی کشور آمادگی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: باستان شناسی بخش مهمی از پیکره فرهنگی و تاریخی است که نماد‌های تمدن بشری را احیا می‌کند و در معرض نمایش زندگی روزمره می‌گذارد.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: اکتشاف در سایت تاریخی جیرفت در اولویت برنامه‌های اکتشافی پژوهشگاه وزارتخانه در سال آینده است.
آقای مونسان گفت: سایت تاریخی جیرفت از بخش‌های مهم تاریخ تمدن بین النهرین است که سال آینده باید توجه ویژه‌ای به این منطقه شود.
وی افزود: میراث فرهنگی مربوط به یک اثر تاریخی و یا یک شییء تاریخی نیست بلکه موضوعی فراتر است و هرکدام سندی از هویت یک ملت و از تاریخ نیاکان آن است.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: میراث تاریخی تشکیل دهنده تجربیات بشر در طول تاریخ است تلاش‌هایی که بشر برای بقای خود و ایجاد تمدن داشته و گرچه در محدود جغرفیایی هر کشور است، اما مجموع آن تمدن جهانی بشر را در بر می‌گیرد و متعلق به تمام مردم جهان است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، گفتنی است در این مراسم از کتاب گزارش سالانه باستان شناسی رونمایی شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تاکید همکاری کشف میراث گردشگری و صنایع دستی وزیر میراث فرهنگی خبرگزاری آریا باستان شناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۵۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رایگان از موزه‌ها و اماکن تاریخی به مناسبت روز سنندج

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان اظهار کرد: گرامیداشت ٦ اردیبهشت، به‌عنوان سال‌روز نام‌گذاری سنندج در تقویم سالانه کردستان با یادآوری شکوه گذشته، میراثی ماندگار برای آیندگان است.

منصور مهرزاد افزود: در این روز فرهنگی، موزه مردم‌شناسی خانه کُرد (عمارت آصف)، موزه باستان‌شناسی سنندج (عمارت ملالطف الله) و کاخ‌موزه خسروآباد از ساعت ۹ صبح تا ۸ شب به‌صورت رایگان میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه برنامه‌های متنوعی به‌مناسبت این روز در سنندج برگزار می‌شود، عنوان کرد: برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی در عمارت خسروآباد سنندج از جمله برنامه‌هایی است که با همکاری شهرداری سنندج در این روز اجرا می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز با میراث فرهنگی
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا با میراث فرهنگی در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز
  • بازدید رایگان از موزه‌ها و اماکن تاریخی به مناسبت روز سنندج
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد+فیلم
  • سازه جدید در عمارت منسوب به «فخرالدوله» برچیده شد
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد
  • مرمت طرح‌های مشترک میراث فرهنگی و شهرداری در میبد
  • ضرورت تامین اعتبار برای کاوش‌های باستان شناسی حیله ور
  • نمای عمارت منصوب به فخرالدوله به حالت اولیه برگشت
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر_ ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد