Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- فرمانده دانشگاه علوم پزشکی ارتش: در حوزه بیوالکترومغناطیس به دنبال تشکیل هسته فکری با حضور متخصصان و پژوهشگران هستیم.
به گزارش خبرگزاری آریا، امیر سرتیپ دوم پزشک «رامین حمیدی فراهانی» فرمانده دانشگاه علوم پزشکی آجا امروز (سه‌شنبه) در دومین کنگره ملی بیوالکترومغناطیس فرصت‌ها و چالش‌ها که در دانشگاه علوم پزشکی آجا برگزار شد، اظهار داشت: این دانشگاه از سال 1372 با تأیید رهبر معظم انقلاب اسلامی شروع به فعالیت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی ارتش در حوزه‌های پزشکی، پیراپزشکی، طب هوافضا، پرستاری و همچنین دیگر رشته‌های مرتبط با علوم پزشکی، نیروی انسانی متخصص تربیت می‌کند.
فرمانده دانشگاه علوم پزشکی ارتش با اشاره به پیشرفت مستمر فناوری گفت: ما به‌عنوان یک مجموعه پزشکی با تلاش، مواردی را که با سلامت نیروی انسانی و ارتقای سلامت جمعی ارتباط دارد، در حوزه فناوری شناسایی کرده‌ایم و حرکت در این مسیر را جزء وظایف خود می‌دانیم.
امیر حمیدی فراهانی با بیان اینکه امروز مسئله بیوالکترومغناطیس به نوعی با زندگی روزمره انسان‌ها عجین شده است، عنوان کرد: همه ما در معرض این جریان و امواج آن هستیم؛ مثلا موبایل و امواج آن، دستگاه ماکرویو و امواج آن همگی بر ساختار ایمنی بدن انسان تأثیرگذار هستند.
وی همچنین گفت: البته همین پیشرفت‌های فناوری امروز به کمک علم پزشکی آمده و سبب شده است تا روند‌های تشخیص بیماری یا حتی مراحل درمانی با سرعت شایانی پیش رود.
فرمانده دانشگاه علوم پزشکی آجا اظهار داشت: از جذابیت‌های حوزه بیوالکترومغناطیس ورود به حوزه دفاعی است که در این رابطه می‌توان به جنگ‌های شناختی و تغییرات الگو‌های خواب در نیرو‌های نظامی اشاره کرد.
حمیدی فراهانی با تأکید بر اینکه تلاش می‌کنیم تا آگاهی نیرو‌های مسلح را در این رابطه افزایش دهیم، بیان کرد: در حوزه بیوالکترومغناطیس به دنبال تشکیل هسته فکری با حضور متخصصان و پژوهشگران هستیم تا یک کار مستمر در این حوزه، تا رسیدن به نتیجه ایجاد شود؛ لذا در این رابطه تحقیقات بسیار وسیعی را پیش رو داریم تا نیازمندی‌هایی که در این حوزه داریم را بتوانیم با قدرت پوشش دهیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تشکیل هسته بیوالکترومغناطیس فرمانده دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارتش دانشگاه علوم پزشکی آجا حوزه بیوالکترومغناطیس امواج آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۷۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • برگزاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند