Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور با قدردانی از صداوسیما تأکید کرد: رسانه ملی از مجموعه‌هایی است که به تنهایی بار همه دستگاه‌های کشور را برای ترویج فرهنگ انقلاب اسلامی‌ به دوش می‌کشد.
به گزارش خبرگزاری آریا از روابط عمومی رسانه ملی، دکتر علی عسکری، ر ئیس رسانه ملی امروز با رئیس و اعضای شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور دیدار و بر اهمیت تقویت نماز جمعه به‌عنوان یک رسانه اثرگذار و تأثیر آن بر رشد فرهنگی کشور تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس رسانه ملی در این دیدار با بیان اینکه نماز جمعه قدرت سازندگی فرهنگی بسیاری دارد، گفت: نماز جمعه یک رسانه است که اگر تقویت شود، بر رشد فرهنگی کشور اثر می‌گذارد.
وی با تبیین اهمیت نوآوری در جلب نظر مردم برای حضور در نماز جمعه و مبانی نوآوری در قرآن کریم، ابتکار عمل را لازمه جذب مخاطب در رسانه دانست و گفت: سختی کار ما در رسانه این است که باید روی مرزی حرکت کنیم که ضمن پرداختن به همه موضوعات کشور، از تعادل خارج نشود. اگر در این راه ابتکار نداشته باشیم، به جایی که باید نمی‌رسیم.
دکتر علی عسکری با تأکید بر اینکه امامان جمعه همیشه باید حرف تازه‌ای برای مردم داشته باشند، گفت: اگر حرف‌ها تکراری شود، مخاطبش را از دست خواهد داد.
وی سپس با اشاره اینکه توازن بین دو ساحت محلی و ملی در خطبه‌های امامان جمعه شهرهای مختلف و پوشش برنامه‌های آنان باید حفظ شود، گفت: امامان جمعه باید حرف‌هایشان بزنند و رسانه بخش‌هایی از خطبه‌هایشان را که در سطح استانی و ملی قابل‌طرح است، پوشش می‌دهد.
رئیس رسانه ملی همچنین از اهمیت به کار بردن دانش و هنر در ایجاد جذابیت بیشتر در برنامه‌های صداوسیما سخن گفت که به جلب نظر مردم و فرهنگ‌سازی برای حضور مردم در نماز جمعه کمک می‌کند و از شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه خواست دیدگاه‌های کارشناسی‌شان را در شوراهای اندیشه‌ورز شبکه‌های رسانه ملی برای تحقق این امر ارائه دهند.
تولید برنامه‌های گفت‌وگومحور با موضوع نماز جمعه و حضور اعضای شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور در برنامه‌های چالشی چون «بدون توقف» برای پاسخ به جوانان و تبیین اهمیت نماز جمعه، استفاده از فضای مجازی و پخش گزیده‌هایی از خطبه‌های نماز جمعه همه شهرهای کشور در این فضا، ازجمله پیشنهاد‌هایی بود که رئیس سازمان صداوسیما در این نشست ارائه داد.
وی همچنین با اعلام آمادگی کامل رسانه ملی برای کمک به این شورا و جذب حداکثری مردم به این فریضه الهی تأکید کرد: رسانه ملی از دیدگاه‌های کارشناسی و طرح‌هایی که برای کمک به این موضوع ارائه شود، به‌طور کامل حمایت می‌کند، چراکه نماز جمعه رسانه‌ای مهم و تأثیرگذار است.
قدردانی از عملکرد چشمگیر رسانه ملی
حجت‌الاسلام و المسلمین حاج علی‌اکبری، رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور نیز در این نشست، رسانه ملی را از مجموعه‌هایی دانست که به‌تنهایی بار همه دستگاه‌های کشور را برای ترویج فرهنگ انقلاب اسلامی‌به دوش می‌کشد.
وی با اشاره به عملکرد چشمگیر رسانه ملی در پوشش حضور میلیونی مردم در تشییع پیکر سردار شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: حضور فوق‌العاده صداوسیما در مراسم وداع با سردار و به تصویر کشیدن عظمت خضوع مردم ایران در برابر مقام این شهید بی‌نظیر بود.
رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور همچنین از رویکرد متفاوت برنامه‌های دهه فجر امسال رسانه ملی و پوشش خوب رویدادهای آن به نیکی یادکرد و گفت: رسانه ملی در انتخابات پیش رو نیز وظیفه خطیری دارد و شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه که متشکل از نمایندگان مقام معظم رهبری است، صمیمانه از ریاست، مدیران و کارکنان این رسانه قدردانی می‌کند.
حجت‌الاسلام و المسلمین حاج علی‌اکبری همچنین از ارتباط خوب صداوسیما با ستادهای برگزاری نماز جمعه در تهران و دیگر مراکز استانی سخن گفت و افزود: همه مدیران مراکز استانی عضوی از این ستادند و همکاری خوبی با این مجموعه دارند.
وی با تأکید بر اینکه در پخش ترکیبی خطبه‌های نماز جمعه و دیگر استان‌ها اتفاقات خوبی رخ می‌دهد، گفت: پوشش زنده رادیویی و پخش خطبه‌های نماز جمعه تهران کاری ثابت و پرسابقه است و شاهدیم این پوشش به‌خوبی انجام می‌شود.
امام‌جمعه موقت تهران با بیان اینکه نماز جمعه خدمت بزرگ انقلاب به کشور ما بود، گفت: حدود 888 نماز جمعه در کشور هر هفته در کشور برگزار می‌شود که به‌مثابه محفلی هفتگی، شبکه‌ای بزرگ در سراسر کشور ایجاد می‌کند و ظرفیت بزرگی برای کشور محسوب می‌شود. وی با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب برای ارتقای کیفی و شکوفایی نماز جمعه گفت: برای عمل به این فرمان ایشان همه با هم کار کنیم.
وی افزود: در بازنگری در عملکرد ما برای شکوفایی نماز جمعه باید همه دستگاه‌ها دست‌به‌کار شوند و همه تمرکز بر تقویت نماز جمعه قرار گیرد. رسانه ملی و دیگر دستگاه‌های فرهنگی باید به ما برای فرهنگ‌سازی در این زمینه کمک کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور خطبه های نماز جمعه بر رشد فرهنگی کشور همه دستگاه ها رسانه ملی امامان جمعه نماز جمعه رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۸۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد علی زلفی گل همزمان با برگزاری آئین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی (تیتر ۱۳) در دانشگاه فردوسی مشهد در پیامی به این جشنواره گفت: بدون تردید اهمیت ارتباطات در دنیای کنونی بر هیچ کس پوشیده نیست. دانشگاه‌ها به خاطر داشتن مجموعه‌های دانشجویی ظرفیت‌های زیادی برای تولید دانش و فناوری دارند. حجم و کیفیت دانش و فناوری تولید شده در سالهای اخیر در دانشگاه‌های ما به حدی هست که می‌تواند برای همه امیدآفرین و روحیه دهنده باشد و به افزایش سرمایه اجتماعی و اقتدار ملی ما منجر شود.

وی ادامه داد: انتقال و پیام رسانی این حجم از تولید دانش و فناوری زمانی به خوبی صورت می‌پذیرد که رسانه و نشریاتی باشند که با ظرفیت بومی به آن بپردازند. رسانه‌ها و نشریات دانشجویی در دانشگاه‌ها با ظرفیت کم نظیری که دارند با پویایی و بالندگی، قدرت تولید و نشر دستاوردهای علمی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری دانشگاه‌های کشور را در مقیاس و تراز ملی دارند.

وزیر علوم افزود: رونق نشریات دانشجویی در سالهای اخیر و ورود محتوایی آنها در عرصه‌های مختلف در ساحت نشریات مکتوب و مجازی، خود گویای آن است که دانشگاه در عرصه نشریات دانشجویی با همه مسائل و تنگناهای موجود، پویا، دغدغه مند و روبه جلو است و این گواه روشنی از اهتمام دانشجویان، استادان، مدیران و کارشناسان دانشگاه‌های کشور به امر مهم رسانه و نشریات دانشجویی است.

وی ادامه داد: سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی که با حضور نشریات دانشجویی دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در مشهد مقدس برگزار شده، روند رو به رشد و تعالی این عرصه مهم فعالیت دانشجویی را بازگو می‌نماید.

وی افزود: اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از همه دانشجویان فعال در عرصه رسانه و نشریه دانشجویی که در تولید و تعالی دانایی و اطلاع رسانی دستاوردهای علمی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی دانشگاه‌های کشور سهم جدی دارند، امید دارم که با استفاده از ظرفیت‌های ابتکاری، خلاق و هنرمندانه، با شعار "فرهنگ فناوری و فناوری فرهنگی" جهش نوینی در تولید آثار رسانه‌ای دانشجویی با رویکرد حل مساله در زمینه دانشگاه‌ها و دستاوردهای آن داشته باشند.

وزیر علوم خاطرنشان کرد: در پایان از همه داوران، استادان، مدیران مسئول، سردبیرها و هییت های تحریریه نشریات دانشجویی به ویژه دانشجویان فعال برگزیده جشنواره سیزدهم، اصحاب رسانه و مطبوعات، همکاران دانشگاه فردوسی مشهد و همکاران معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و وزارت بهداشت برای برگزاری موفق این دوره از جشنواره تقدیر می‌نمایم.

کد خبر 6099543

دیگر خبرها

  • خیرین مدرسه‌ساز بزرگ‌منش و اثرگذار هستند
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • تغییر تعطیلی آخر هفته از پنج‌شنبه به شنبه و تاثیر آن در آموزش
  • اختتامیه نخستین جشنواره قلب شهر برگزار می‌شود
  • از ارتقای اخلاق امدادگری تا توجه به فرهنگ دینی در هلال احمر
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • جامعه ما با شبیخون فرهنگی دشمن روبروست/پاسدار و نگهبان مساجد، علما و طلاب هستند
  • ماجرای متن حاج صادق آهنگران در نماز جمعه و پیامی که امام خمینی (ره) به او داد؟
  • جنجال شعرخوانی علم الهدی درباره منیژه از تریبون نماز جمعه /مشاوران شما بیت هایی بهتر از شاهنامه را می توانستند پیدا کنند