Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر اسبق ایران در کره جنوبی درباره همراهی کره جنوبی با تحریم های آمریکا و خارج شدن نمایندگی های سامسونگ و ال جی از ایران گفت: کره ای ها به خوبی می دانند تا وقتی دلالی ها و قاچاق وجود دارد، غمی ندارند. ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۳ اقتصادی صنعت و تجارت نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، فریدون انتظاری بیان کرد: اگر محکم مقابل قاچاق بایستیم و با حمایت از تولید داخل در برابر شرکت های کره ای ایستادگی کنیم و پول اضافه به آن ها ندهیم، می توانیم این کشور را تنبیه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 سفیر اسبق ایران در کره جنوبی با تصریح بر اینکه کره جنوبی در حقیقت یکی از ایالت های آمریکا است، گفت: پس از انقلاب به عنوان نخستین سفیر در کره جنوبی فعالیت داشتم و این وضعیت وابستگی از ابتدا وجود داشته است. البته کره جنوبی مردم خیلی خوبی دارد اما دولتمردان آنها تحت آموزش آمریکایی ها هستند و در حال حاضر نیز 50 هزار سرباز آمریکا در این کشور حضور دارد.

وی درباره سیاست های آمریکا در کره جنوبی اظهار کرد: یکی از راهبردهای آمریکا ترساندن این کشور از کره شمالی است و اشتباه کره شمالی نیز این بوده است که همیشه کره جنوبی را تهدید کرده است در حالی که آمریکا را باید بیشتر تهدید کند.

سفیر اسبق ایران در کره جنوبی درباره همراهی کره جنوبی با تحریم های آمریکا و خارج شدن نمایندگی های سامسونگ و ال جی از ایران عنوان کرد: تا زمانی که در کشور قاچاق وجود دارد، کشورهایی مانند کره جنوبی حداکثر استفاده را می برند زیرا جنس های خودشان را با وسیله قاچاق می فروشند و کره ای ها نیز به خوبی می دانند تا وقتی این دلالی ها و قاچاق وجود دارد، غمی ندارند و اگر این کشور به صورت رسمی در ایران حضور نداشته باشد، ایرانی ها به وسیله قاچاق محصولات این شرکت ها را می خرند.

وی تصریح کرد: اگر محکم مقابل قاچاق بایستیم و با حمایت از تولید داخل در برابر شرکت های کره ای ایستادگی کنیم و پول اضافه به آن ها ندهیم، می توانیم این کشور را به دلیل همراهی با آمریکا در تحریم ها تنبیه کنیم. به هیچ وجه مخالف ارتباطات نیستم اما این ارتباطات باید دو جانبه و به صورت انتقال فناوری باشد.

این دیپلمات با سابقه کشور با بیان اینکه تا زمانی که قاچاق وجود دارد، این بازار رسمی به صورت غیررسمی وجود خواهد داشت، عنوان کرد: کره ای ها همچنین با گرو گرفتن پول نفت ایران، به جای پرداخت پول، کالاهای خود را به کشور می دهند.

انتهای پیام/

R1012122/P/S7,77,78/CT12

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حمایت از تولید داخل قاچاق وجود کره جنوبی کره جنوبی کره ای ها تحریم ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۱۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ کشته و ۷۵ مجروح در سقوط باورنکردنی آسانسور

همشهری آنلاین _ حوادث: به نقل از خبرگزاری فرانسه، آسانسور معدن پلاتین راستنبرگ در شمال غربی ژوهانسبورگ در آفریقای جنوبی در حین انتقال کارگران از اعماق زمین به بالا بود که ناگهان از ارتفاع حدود ۲۰۰ متری سقوط کرد.

این اتفاق در پایان شیفت کاری کارگران معدن و زمانی رخ داد که آنها پس از یک روز کاری قصد خروج از معدن و رفتن به خانه‌هایشان را داشتند.

در بررسی‌های انجام شده مشخص شد که ایجاد اشکال در چرخ‌دنده‌های آسانسور باعث سقوط آن شده است. تا جایی که مکانیزم عملکرد آسانسور معکوس شد و شتاب گرفت و باعث شد بالابر با سرعت زیاد به پایین سقوط کند. آسانسور معدن، آسانسوری بزرگ با ظرفیت ده‌ها نفر است که در زمان حادثه بیش از ۸۰ نفر داخل آن بودند.

به دنبال این حادثه، تیم‌های امدادی وارد عمل شدند و تمامی کارگران مجروح به بیمارستان انتقال یافتند.

نیکو مولر، مدیر عامل شرکت امپالا پلاتینیوم هولدینگ، در بیانیه‌ای گفت: «این تلخ‌ترین اتفاقی بود که در تاریخ شرکت تجربه کردیم. تحقیقات در مورد علت سقوط آسانسور ادامه دارد و تمام عملیات‌های معدن تا اطلاع ثانوی متوقف است.

به گفته وی، برخی از کارگران به شدت مجروح شده‌اند که بیشتر آنها ار ناحیه مچ پا و ساق پا دچار شکستگی شدند. بقیه با خراش‌های جزئی از بیمارستان مرخص شدند.

یوهان ترون، معاون شرکت امپالا گفت: آسانسور تقریبا ۲۰۰ متر سقوط کرد و از ۸۶ کارگری که داخل آن بودند، ۱۱ نفر جان باختند. آفریقای جنوبی عمیق ترین معادن جهان را دارد و بسیاری از آنها آسانسورهایی دارند که می‌توانند بیش از ۱۰۰ نفر را در یک زمان حمل کنند.

در این حادثه سیستم «اضطراری» نتوانست آسانسور را متوقف کند و این مساله اعتراضات زیادی را درباره ایمن نبودن تجهیزات معدن برانگیخته است.

کد خبر 847560 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها آفریقای جنوبی حوادث جهان معدن

دیگر خبرها

  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • ویپ های ۲ میلیون تومانی در کشور/ چرا سیگارهای الکترونیک در ایران ممنوع نمی شود؟!
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • ۱۱ کشته و ۷۵ مجروح در سقوط باورنکردنی آسانسور
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ
  • مصباحی مقدم: آمریکا بدنبال تدابیر جدید برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی است
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور