Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیروهای مشترک یمن وابسته به دولت مستعفی از توافقی هفت ماده‌ای با صنعاء خبر دادند تا بر اساس آن سازوکار آتش‌بس در استان الحدیده در غرب یمن فعال شود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، نیروهای مشترک یمن وابسته به دولت مستعفی اعلام کردند به توافقی با صنعاء برای فعال‌سازی مکانیزم نظارت بر آتش‌بس در استان «الحدیده» در غرب یمن رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش مرکز رسانه‌ای این نیروها، «دانییلا کروسلاک» معاون رئیس هیأت سازمان ملل برای حمایت از اجرای توافق آتش‌بس در الحدیده از نقطه اول ارتباطی در منطقه «الخامری» در شرق الحدیده بازدید و با افسران نیروهای مشترک و سران صنعاء دیدار کرده تا درباره سازوکار آتش‌بس میان طرفین صحبت کند.

بر اساس این گزارش، در دیدار مذکور بر هفت نکته زیر توافق شد:

اول: توقف تمام انواع اقدامات نظامی در شهر «حیس»

دوم: توقف تعرض‌ها به نقاط نظارتی و ابقای نقاط در مکان‌های تماس

سوم: هر حمله توپخانه‌ای یا موشکی از دو طرف نقض آتش‌بس و شاخصی برای تشدید تنش نظامی از سوی طرف متعرض به حساب می‌آید

چهارم: در صورت نفود یا تجمعات مشکوک در هر طرف، برخورد با آن ممنوع است مگر پس از آنکه به افسران مربوطه در اتاق عملیات سه‌گانه در کشتی سازمان ملل اطلاع داده شده و زمان برای رسیدن پیام به طرف‌های مختلف ظرف حداکثر پانزده دقیقه در نظر گرفته شده باشد.در صورت عدم همکاری با هدف بدون هیچ عذری برخورد خواهد شد.

پنجم: پرواز در انواع مختلف آن ممنون است و حملات هوایی باید متوقف شود.

ششم: تعهد به آتش‌بس در تمامی جبهه‌ها و شهرهای الحدیده

هفتم: دعوت از تیم سازمان ملل برای استقرار ناظرات ضمن نقاط نظارتی پنجگانه برای ارتباط افسران با دو طرف.

شهر استکلهم سوئد اواخر سال ۲۰۱۸ میلادی، میزبان مذاکراتی بین دو هیات صنعاء و دولت مستعفی «عبد ربه منصور هادی» بود که به توافق آتش‌بس در شهرها و بنادر اصلی الحدیده منتهی شد. ائتلاف سعودی با وجود این توافق هر روز اقدام به نقض آتش‌بس می‌کند.

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: یمن سازمان ملل انصارالله آتش بس نیروهای مشترک دولت مستعفی سازمان ملل آتش بس بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۲۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین جمع‌بندی کمیسیون اجتماعی برای توافق یک تعطیلی پربحث

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: به نظر می‌رسد که آخرین جمع‌بندی کمیسیون و امضایی که دوستان کردند بر مبنای تعطیلات روز شنبه است و احتمالا گزارش کمیسیون به عنوان تعطیلات روز شنبه به هیات و برای صحن ارسال خواهد شد.

به گزارش ایلنا، علی‌اصغر عنابستانی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، درخصوص آخرین تصمیمات پیرامون لایحه اصلاح قانون خدمات کشوری که به طرح تعطیلات ۲ روزه آخر هفته مشهور است، گفت: کمیسیون در حال بررسی است، بنده از بحث استفتاء و استعلام اطلاع ندارم، اما کمیسیون اجتماعی به عنوان کمیسیون تخصصی در حال بررسی است و یک جلسه هم با اتاق بازرگانی و بخش خصوصی برگزار شد و نظرات مختلف شنیده شد.

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد که آخرین جمع بندی کمیسیون و امضایی که دوستان کردند بر مبنای تعطیلات روز شنبه است و احتمالا گزارش کمیسیون به عنوان تعطیلات روز شنبه به هیات و برای صحن ارسال خواهد شد.

نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که «در صورت تصویب این لایحه و اجرای آن، آیا کارگران و بخش خصوصی هم مشمول آن خواهند شد؟»، عنوان کرد: ببینید ما براساس لایحه دولت درحال اصلاح قانون مدیریت خدمات کشوری هستیم وقتی این قانون را اصلاح می‌کنیم یعنی داریم روی ساختار دولت صحبت می‌کنیم؛ البته در دولت ما نظام کارگری هم داریم، یعنی بخشی از کارگرها، کارمندان دولت هستند که قرارداد کارگری دارند، این دسته از کارگران در این مساله جزو دولت محسوب می‌شوند.

وی افزود:، اما قاعده اش این است که وقتی دولت در یک روز مشخصی تعطیل می‌شود، بخش خصوصی هم خودش را وفق می‌دهد و تعطیلی اعمال خواهد شد.

عنابستانی در پاسخ به این سوال که «بانک‌ها از اجرای قانون مستثنی خواهند شد؟»، تصریح کرد: در متن لایحه‌ای که در کمیسیون مصوب شده دستگاه‌های امدادرسان که ضرورت دارد خدمات ارایه دهند فعال هستند که می‌تواند بخشی از شعب منتخب بانک‌ها هم جزو این‌ها باشد. ما در متن آوردیم که دستگاه‌های امدادرسان که فعالیت‌شان ضروری است مثل آتش نشانی و اورژانس و شعب منتخب بانک‌ها هم می‌توانند مشمول این متن باشند.

وی در رابطه با این سوال که «آیا ساعت کاری بانک‌ها ۴۰ ساعته می‌شود یا بیشتر؟»، تاکید کرد: وقتی قانون اصلاح شود دیگر نظام اداری ۴۰ ساعت کار در هفته می‌شود و آن وقت اگر کسی بیش از این یعنی در روز تعطیل شده (شنبه یا پنجشنبه) کار کند باید اضافه کار و حق شیفت و این موارد را به نیروی خود بپردازد و ساعت برای همه ۴۰ ساعت خواهد بود.

 

دیگر خبرها

  • نتانیاهو مانع از انعقاد توافق درباره جنگ غزه می‌شود
  • هیئتی از مصر وارد اسرائیل شد
  • درخواست مشترک ۱۸ کشور از حماس برای توافق آتش‌بس
  • میانگین سن پدر و مادر در اولین فرزندآوری چقدر است
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • میانگین سن پدرها و مادرها در اولین فرزندآوری ۳۲ و ۲۷ سال
  • سال گذشته میانگین سن پدر و مادر در اولین فرزندآوری چقدر بود؟
  • ضرورت اصلاح قانون معادن به نفع محیط زیست
  • توافق مهم امنیتی ایران و عراق (+جزئیات)
  • آخرین جمع‌بندی کمیسیون اجتماعی برای توافق یک تعطیلی پربحث