Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@03:26:22 GMT

میشل آزاناویسوس رییس داوران جشنواره سارایوو ۲۰۲۰ شد

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۵۳۱۵۷

میشل آزاناویسوس رییس داوران جشنواره سارایوو ۲۰۲۰ شد

کارگردان سرشناس فرانسوی ریاست هیات داوران بیست و پنجمین دوره جشنواره فیلم سارایوو را برعهده گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ورایتی، میشل آزاناویسوس کارگردان فرانسوی برنده جایزه اسکار، ریاست داوران بیست و ششمین دوره جشنواره سارایوو را که از ۱۴ تا ۲۱ آگوست ۲۰۲۰ (۲۴ تا ۳۱ تیر ۱۳۹۹) برگزار می‌شود، برعهده گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارگردان ۵۲ ساله پس از شکستش در فرانسه با فیلم جاسوسی «اواس‌اس: ۱۱۷: لانه جاسوسان» با بازی ژان دو ژاردن در نقش اصلی و نیز شکست فیلم «اواس‌اس: ۱۱۷: گم شده در ریو» اکنون در سارایوو دیده می‌شود. این در حالی است که وی سال ۲۰۱۱ با فیلم «آرتیست» یا «هنرمند» در صحنه بین المللی درخشید.

آزاناویسوس سال ۲۰۱۴ با فیلم «جستجو» در جشنواره سارایوو حضور داشت.

میرساد پوریواترا مدیر جشنواره فیلم سارایوو از این کارگردان به عنوان کارگردانی مولف یاد کرد که برای بیان قوی آثارش شناخته می‌شود و همیشه از راه زبان و تاریخ به بازتجربه رابطه با فیلم می‌پردازد.

وی افزود: بیایید به یاد بیاوریم که در هزاره جدید او با فیلم «هنرمند» موجب شد تا همه جهان ظاهراً از یک فرمت منسوخ شده - یعنی فیلم صامت - دوباره لذت ببرند.

جدیدترین فیلم این کارگردان «پرنس گم شده» با بازی عمر سای است که هفته پیش در فرانسه اکران شد و از هفته‌های آینده در دیگر کشورهای اروپایی روی پرده می‌رود. این فیلمساز در عین حال در حال کار بر روی یک فیلم انیمیشن بلند بر مبنای نوشته‌های ژان کلود گرومبرگ است.

کریستی پویو در سال ۲۰۱۰، آری فولمان در سال ۲۰۱۱، کورنل موندراکزو در سال ۲۰۱۲، دنیس تانوویچ در سال ۲۰۱۳، بلا تار در سال ۲۰۱۴، کالین پیتر نتسر در سال ۲۰۱۵، الیا سلیمان در سال ۲۰۱۶، مایکل فرانکو در سال ۲۰۱۷، اصغر فرهادی در سال ۲۰۱۸ و روبن اوستلوند در سال ۲۰۱۹ ریاست جشنواره فیلم سارایوو را برعهده داشتند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: جشنواره فیلم سارایوو جشنواره سارایوو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۳۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستندی نیم‌‎ساعته که ساختش ۱۶ سال زمان برد

مستندی نیم‌ساعته که ساختش ۱۶ سال زمان برده به سوال‌های ثابتی که پدری هر سال در روز تولد دخترش از او پرسیده اختصاص دارد. دختر از کودکی به جوانی می‌رسد و هر سال با این سوالات پدر مواجه می‌شود.

به گزارش همشهری آنلاین، این ۴ مستند در ۴ ژانر مختلف تماشاگر را با جنبه‌هایی از جنگ، روابط انسانی، سینما و قتل و مرگ آشنا می‌کند که در یک کلام می‌توان آن‌ها را چهار پرده مختلف از زندگی دانست.

آن‌ها نباید پیر شوند

کارگردان: پیتر جکسون

سال ساخت: ۲۰۱۸

این فیلم با استفاده از فیلم‌های اصلی گرفته‌شده از جنگ جهانی اول، محفوظ در آرشیو موزه سلطنتی جنگ که بیشترشان تاکنون دیده نشده‌اند، به همراه صدا‌های ضبط‌شده توسط بی‌بی‌سی و مصاحبه‌های آی‌دبلیوام که از بریتانیایی‌های حاضر در نبرد گرفته شده، ساخته شده است. بیشتر این فیلم‌ها رنگی شده و با استفاده ابزار‌ها و تکنیک‌های مدرن تبدیل شده‌اند و برای اثرگذاری بیشتر و هرچه نزدیک‌تر شدن به تجربه واقعی سربازان از نبرد، از جلوه‌های صوتی و صداپیشه در آن بهره برده شده است. سازندگان فیلم ۶۰۰ ساعت مصاحبه با ۲۰۰ کهنه‌سرباز و ۱۰۰ ساعت فیلم ویدئویی اصلی را برای ساخت فیلم بازبینی و بررسی کردند.

یک‌سال را چطور اندازه می‌گیرید؟

کارگردان: جِی روزنبلات

سال ساخت: ۲۰۲۱

این مستند درباره رابطه یک پدر و دخترش به وسیله فیلم‌های خانگی است. پدر هر سال در روز تولد دخترش از او فیلم می‌گیرد و سوالات یکسانی می‌کند. دختر از طفلی نوپا به زنی جوان با همه زیبایی و مراحل ناخوشایندش در این میانه تبدیل می‌شود در حالی که رابطه پدر و دختر با تمام پیچیدگی‌هایش تکامل می‌یابد. پدر تولد‌های دختر را از ۲ سالگی تا ۱۸ سالگی با دوربین ثبت کرده و از آن مستندی ساخته که تماشاگر را به اندیشیدن درباره زندگی خودش وامی‌دارد. ساخت این فیلم نیم‌ساعته که در مراسم اسکار نودوپنجم نامزد جایزه بهترین مستند کوتاه بود، ۱۶ سال زمان برده.

کینگ بر پرده سینما

کارگردان: دافنه بای‌ویر

سال ساخت: ۲۰۲۲

استیفن کینگ پادشاه داستان‌نویسانی است که آثارشان از صفحات کاغذی به پرده نقره‌ای سینما رسیده است. حتی کارگردان سختگیری مثل استنلی کوبریک هم از یکی از داستان‌های کینگ اقتباس کرد و فیلم درخشان «درخشش» را بر اساس کتابی از کینگ به همین نام ساخت؛ هرچند کینگ هر جا که فرصتش را پیدا کرده، نارضایتی خودش را از اقتباس کوبریک اعلام کرده و هیچ خودش را در محذورات قرار نداده که خیلی رُک و علنی فیلم کوبریک را نکوبد. از سال ۱۹۷۶ تاکنون بیش از پنجاه کارگردان از آثار این نویسنده اقتباس کرده‌اند. این مستند به بررسی آثار این کارگردانان، اقتباس‌ها و منابع آن‌ها می‌پردازد.

قاتل هیلساید: شیطان در لباس مبدل

کارگردان: الکسا دانر

سال ساخت: ۲۰۲۲

اعمال آدم همیشه دنبال آدم می‌روند. هرقدر هم کسی بخواهد از کار‌هایی که کرده و تاثیرات مخربی که روی زندگی دیگران داشته دوری کند و خیال کند که نتیجه اعمالش دور از او باقی می‌ماند، کسانی هستند که واقعیت را فراموش نمی‌کنند. «قاتل هیلساید» درباره قاتلی سریالی به نام کنت بیانچی است که فکر نمی‎کرد بابت کارهایش محاکمه شود. ویدئو‌های به جای مانده از ماه‌های منتهی به دستگیری وی در این مستند استفاده شده که روانشناسی جالبی نه صرفا از ذهن یک قاتل زنجیره‌ای، بلکه از ذهن آدمی است که خود را محق به انجام هر کاری می‌داند، اما ذهن بسته و دیکتاتورمآبش اجازه نمی‌دهد بفهمد که بالاخره کابوس مجازات به سراغش می‌آید.

دیگر خبرها

  • میشل: شکست دادن بارسا جشن گرفتن دارد
  • چهره‌هایی که نمی‌دانستید صداپیشگی هم کرده اند
  • انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگتر‌ها؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها
  • اولین موزیک‌ ویدئوی رسمی با هوش مصنوعی ساخته شد
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • مستندی نیم‌‎ساعته که ساختش ۱۶ سال زمان برد
  • این مربی می‌تواند در سیتی جانشین پپ شود
  • زنانی که در کن رئیس شدند
  • انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگترها ؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها
  • تکلیف جایزه بزرگ جشنواره شهرنما چه شد؟