Web Analytics Made Easy - Statcounter

مربی تیم ملی واترپلو گفت: کار و کمک اصلی برای برگزاری مسابقات واترپلوی انتخابی المپیک را باید کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش انجام دهند و این کار نیاز به ورود کردن یک قدرت بین‌المللی دارد که کمیته ملی المپیک این توان را دارد و نباید کوتاه بیایند.

به گزارش ایسنا، پس از شیوع ویروس کرونا فدراسیون جهانی شنا شیرجه و واترپلو پیشنهاد داد، قهرمانان بازی های آسیایی ۲۰۱۸ در دو بخش مردان و زنان سهمیه المپیک توکیو را بگیرند و برخلاف برنامه قبلی دیگر مسابقه انتخابی المپیک برگزار نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فدراسیون ایران فوراً نسبت به این مسئله واکنش نشان داد و به فدراسیون جهانی اعتراض کرد.
وحید رضایی مربی تیم ملی واترپلوی ایران در گفت و گو با ایسنا، در مورد نتیجه نامه فدراسیون شنا ایران به فینا اظهار کرد: هنوز پاسخی نگرفته‌ایم. اگر فدراسیون جهانی بخواهد عادلانه برخورد کند، باید حق و حقوق ما را در نظر بگیرد.

وی ادامه داد: حداقل این است که قزاق ها هم در کنار ما به مسابقات انتخابی المپیک هلند بیایند و آنجا مثل بسکتبال تیم برتر آسیا به المپیک برود و سایر تیم‌ها هم انتخابی خود را داشته باشند. پلی آف هم گزینه دیگر در پی لغو مسابقات قهرمانی آسیا است. این لغو مسابقات و اعزام قهرمان بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ به المپیک مثل همه جریانات دیگر در سایر زمینه ها است که ایران را اذیت می کنند، خیلی اوضاع بهتری نیست.

مربی تیم ملی واترپلو در پاسخ به این سوال که فکر می کنید پیشنهاد برگزاری پلی آف یا انتخاب بهترین تیم آسیا در انتخابی هلند نتیجه بدهد گفت: خیلی قضیه پیچیده است و احتمال آن را نمی توان قوی دانست. آن‌ها حسابی پول خرج کردند و بر این موضوع حاکم هستند. نویسندگان کتاب قانون، آن نامه (لغو مسابقات انتخابی المپیک) را نوشته‌اند. اکنون مگر قرار است چه کسی تصمیم بگیرد؟ همان هایی که این نامه را زده اند. ما به  انجام ندادن قانونی که خود گذاشته اند اعتراض کرده ایم. باید ببینیم تکلیف چه می‌شود.

وی در ادامه در خصوص حضور ایران در انتخابی هلند اظهار کرد: اگر در بازی‌های انتخابی المپیک هلند تمام تیم‌های آسیایی مدعی مثل ایران، چین و قزاقستان با هم مسابقه بدهند و تیم برتر آسیا سهمیه آسیا و سایر تیم‌ها سهمیه خود را بگیرند شرکت کردن در آن مناسب و عقلانی است. در غیر اینصورت حضور در مسابقات هلند جنبه تدارکات دارد. کسی برای باج به این مسابقات نمی آید ما همچنان فاصله مان با تیم‌های برتر دنیا زیاد است. تیم‌های حاضر در این مسابقات سابقه مدال جهانی و المپیک دارند.

رضایی گفت: همه جنگیدن ما این است که نشان دهیم ما استحقاق شرکت در انتخابی را داریم و باید از حق خود دفاع کنیم. ادعا نداریم که المپیکی می‌شویم اما به این مقام نزدیک هستیم پس باید در انتخابی شرکت کنیم. به جایی رسیده‌ایم که قزاق ها از این مسابقه فرار می کنند. اگر بازی رو در رو را ببازیم به المپیک نخواهیم رفت.

مربی تیم ملی واترپلو به حمایت شدید کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش در این مورد اشاره کرد و گفت: در حال حاضر کار و کمک اصلی را باید کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش انجام دهند. یک قدرت بین المللی می خواهد که کمیته ملی المپیک  این توان را دارد. نباید کوتاه بیایند. این وسط نباید سر واترپلو معامله کنند. نفراتی که در فینا و آسیا این تصمیم را گرفتند همه کرسی آسیایی و جهانی دارند. نباید واترپلو را خرج رشته های دیگر کنند.

او افزود: ما به حمایت وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک نیاز داریم. مردم چقدر خبر دارند که انتخابی المپیک ما تا این حد جدی شده است. بعد از بازی‌های آسیایی برای رشته ما چه کردند. هر جا هم که رسانه‌ها می خواهند کار کنند به دلیل نداشتن اسپانسر سانسور می شوند. اگر حمایت وزارت و کمیته باشد رسانه ها هم به رشته ما روی می آورند. همه به سیاست‌های کلان برمی‌گردد که تنها به یک رشته توجه شده و همان یک رشته هم هنوز آباد نشده است، همه را قربانی یک رشته کرده ایم. پول کشور خرج رشته‌ای می‌شود که خودش ورودی دارد و پول ساز است.

رضایی گفت: مربی خارجی واترپلوی ایران در تمام ۴ سال و خورده ای که ایران بوده اندازه یک سال مربی فوتبالی لیگ حقوق نگرفته است. حال کی‌روش با هر عملکردی آمده و رفته باز ویرانی داریم، آن مربی چه کاری را بنیان‌گذاری کرده است. چیریچ سرمربی تیم ملی واترپلو در همین مدت بینش و نگرش واترپلوی ما را تغییر داده اما چه کسی قرار است به این‌ها امتیاز بدهد. مغموم شدن واترپلو به این خاطر است که حمایت ندارد که به عدم توجه بعد از بازی‌های آسیایی برمی گردد. اگر اسم واترپلو مطرح می شد چهار اسپانسر جذب می شد و اکنون مردم از ما دفاع می کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش مربی تیم ملی واترپلو بازی های آسیایی انتخابی المپیک فدراسیون جهانی نباید کوتاه لغو مسابقات یک رشته تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۳۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رضایی: المپیکی شدن امامی و آذرپیرا تصمیم درست و عادلانه بود

نایب‌قهرمان پیشین المپیک، ملی‌پوش شدن کشتی‌گیرانی که در گزینشی بیشکک کسب سهمیه کردند را تصمیمی درست و عادلانه خواند. - اخبار ورزشی -

علیرضا رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره کسب دو سهمیه المپیک از سوی آزادکاران ایران در مسابقات گزینشی آسیایی اظهار داشت: همه کشورهای آسیایی می‌خواستند در این میدان که قطعاً از گزینشی جهانی راحت‌تر است، کسب سهمیه کنند و همین رقابت حساسی را بین کشتی‌گیران ایجاد کرده بود. خصوصاً اینکه هرچه زودتر هر تیمی سهمیه‌های خود را کامل کند، زمان بیشتری برای اجرای برنامه آماده‌سازی المپیک دارد. کار به گزینشی جهانی بکشد، به مراتب همه چیز سخت‌تر خواهد شد. کسب دو سهمیه المپیک در 3 وزن باقی‌مانده، کار ارزشمندی بود. انصافاً رسیدن به سهمیه المپیک در 57 کیلوگرم آسیا سخت است.

وی ادامه داد: در دو وزن 74 و 97 کیلوگرم هم سخت بود اما بچه‌ها خوب کشتی گرفتند و امیدوارم نماینده 57 کیلوگرم ایران در مسابقه گزینشی بعدی هر کشتی‌گیری که هست، بتواند سهمیه بگیرد و کشتی آزاد با 6 سهمیه به المپیک برود.

رضایی در رابطه با اینکه پیش از این عنوان شده بود هر کسی سهمیه بگیرد خودش به المپیک خواهد رفت و آیا این تصمیم درستی در رابطه با این اوزان بود؟، گفت: به نظر من حرف درست و عادلانه‌ای بود چرا که بقیه کسانی که مدعی این وزن هستند در مسابقات مختلف محک خوردند و مورد ارزیابی قرار گرفتند، نه اینکه اینها بچه‌های تهران بودند، در مورد هر کشتی‌گیری که بود، از نظر من تصمیم درستی گرفته شد. بحث تهران و مازندران و بقیه استان‌ها نیست، اینها همه بچه‌های ایران هستند. اینکه عنوان شد هر کسی سهمیه بگیرد خودش هم به المپیک می‌رود، انگیزه خوبی برای بچه‌ها شد.

سرمربی تیم بزرگسالان تهران در رابطه با یونس امامی و امیرعلی آذرپیرا که به عنوان کشتی‌گیران تهرانی قرار است در المپیک کشتی بگیرند، خاطرنشان کرد: هر دو خوش درخشیدند و کشتی‌های خوبی در بیشکک گرفتند. برای هر دو نفر آنها و سایر ملی‌پوشان آرزوی موفقیت در پاریس را دارم.

وی درباره با اینکه چقدر برای امیرعلی آذرپیرا شانس مدال المپیک قائل است، گفت: او در این چند سال خیلی رو به جلو و پیشرفت بوده، یک مقدار باید از احتیاطش کم کند و قطعاً در همین رابطه کادرفنی تیم ملی با او صحبت خواهد کرد. اگر هجومی‌تر کار کند، با فیزیک خوبی که دارد، می‌تواند نتیجه بگیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دلیل محرومیت چی‌چی اوغلو از المپیک؛ آنتونیو کوتاه می‌آید؟
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک
  • استقبال بابلسری‌ها از مرد المپیکی قایقرانی 
  • استقبال از قهرمان قایقرانی آسیا و مرد المپیکی در بابلسر
  • رضایی: المپیکی شدن امامی و آذرپیرا تصمیم درست و عادلانه بود
  • جای خالی صالحی امیری در کمیته ملی المپیک
  • اعزام شمشیربازان ایران به رقابت‌های زون آسیا و انتخابی المپیک 
  • یک مصاحبه قدیمی در مورد قاتل جادوگر آمریکایی؛ دیوید تیلور را می‌برم و به المپیک می‌روم!
  • اعزام شمشیربازان ایران به مسابقات زون آسیا و انتخابی المپیک
  • انتخابی جام جهانی ووشو/ جلیلی نخستین مدال‌آور کاروان ایران شد