Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، عصر روز گذشته محسن حاجی میرزایی در سومین نشست وزیر آموزش‌وپرورش با مدیران کل حوزه ستادی، اظهار کرد: بدون تردید موفقیت پایدار و اصیل منحصراً درگرو درک مشترک از موضوع و داشتن گرایش‌های همسو است لذا این جلسات را برای همسو شدن تلقی می‌کنیم.

وی با بیان اینکه هیچ اندیشه بلندی اگر توانایی ترکیب شدن را نداشته باشد به‌جایی نخواهد رسید، اظهار کرد: آموزش‌وپرورش همواره دستخوش تغییرات بوده است اما این تغییرات منجر به رضایتمندی نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در سال ۹۱ سندی را آموزش‌وپرورش تدوین کرد که ناشی از دو عامل بود، یکی تغییرات که در جهان و در جامعه به‌سرعت در حال انجام بوده است و آموزش‌وپرورش باید خود را به‌روز کند و عامل دوم ناکامی‌هایی که در رسیدن به اهداف تعلیم و تربیت وجود داشت، لذا در این راستا سند تحول بنیادین تدوین شد.

وزیر آموزش‌وپرورش خاطرنشان کرد: سال‌ها است که با چالش‌هایی روبرو هستیم لذا همسوسازی بسیار مهم است. همچنین در اجرای سند تحول باید مسیرها را به‌وضوح مشخص کنیم.

وی ادامه داد: نظام جمهوری اسلامی، توسعه دسترسی به عدالت و کیفیت را برای ما به‌عنوان هدف مشخص کرده است و ما در آموزش‌وپرورش امور آماده کردن افراد برای بهتر زیستن هستیم بنابراین لازمه زندگی بهتر، یادگیری است.

وی اظهار کرد: یادگیری و یاددادن کرامتی است که به انسان‌ها از طرف خداوند داده شده است لذا در قرآن به صراحت آمده است که انسان در بدو تولد چیزی نمی‌داند و در دنیا همه‌چیز را یاد می‌گیرد.

وی ادامه داد: چنانکه سند تحول نیز اشاره دارد باید یاد بگیریم چگونه با طبیعت رفتار کنیم لذا در نحوه تعامل با طبیعت پیشرفت کردیم و تکنولوژی‌های جدید را جایگزین روش‌های سنتی کردیم مانند بیل مکانیکی که جایگزین بیل دستی شد بنابراین مناسبات ما با طبیعت تغییر کرد.

حاجی میرزایی اطهار کرد: انسان‌ها نیز باید باهم تعامل داشته باشند تعامل بخشی از زیستن است همه نهادها محصول تعامل انسان‌ها با یکدیگر است تجارت، معاملات،.. تشکیل نهادهای مختلف نهاد خانواده و… جمع این تعاملات فرهنگ یک جامعه را تشکیل می‌دهد لذا برای تعامل با دیگران نیازمند یادگیری هستیم.

وی ادامه داد: باید یاد بگیریم چگونه با دیگران تعامل داشته باشیم همچنین یک وجه از تعاملات مربوط به خود ما است اینکه من کجا متولد شدم، یا در کجا رشد کردم، حتی وقتی ساکتیم انبوهی از افکار در درون ما فعال است و فهم ما به آن نیروی درونی جهت می‌دهد و فهمی که باید از خودمان داشته باشیم و ارتباطی که ما باخدا داریم مجموعاً نوع زیستن ما را تعیین می‌کند.

وی ادامه داد: در آموزش‌وپرورش ما برای ساختن انسان‌ها برای زیستن مأمور هستیم نه اینکه انسان را برای رفتن به دانشگاه آماده کنیم اما متأسفانه این باری است که بر عهده آموزش‌وپرورش گذاشته شده است و ما باید آن را اصلاح کنیم و افراد را برای زیستن و زندگی بهتر آماده کنیم.

حاجی میرزایی اضافه کرد: دیپلم ما باید کارنامه مهارت‌های واقعی برای زیستن باشد و اگر این خصایص را نداشته باشد فرد توانمند نیست بنابراین باید اندیشید تا ببینیم چگونه می‌توانیم به اهداف و مأموریت اصلی برسیم.

وی تصریح کرد: باید نظام تعلیم و تربیت ما شرایطی را فراهم کند تا به اهدافی در راستای زیستن برسیم معنای زندگی برای ما یعنی تکاپوی برای زندگی بهتر، لذا در این خصوص باید بیش‌ازپیش تلاش کنیم.

کد خبر 4856849

منبع: مهر

کلیدواژه: محسن حاجی میرزایی وزارت آموزش و پرورش سند تحول بنیادین آموزش و پرورش شورای شهر تهران شهرداری تهران قوه قضاییه 22 بهمن راهپیمایی 22 بهمن وزارت آموزش و پرورش محسن هاشمی شهر تهران کمیته امداد امام خمینی نیروی انتظامی محسن حاجی میرزایی دستگیری سارق انتخابات 98 پلیس راهور آموزش وپرورش حاجی میرزایی زندگی بهتر برای زیستن سند تحول انسان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۴۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی معلمان رتبه‌بندی می‌شوند / ۶۷ هزار فرهنگی در شرایط بازنشستگی 

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، علی فرهادی، با بیان اینکه افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان محقق می‌شود گفت: با این کار معلمان ماده ۲۸ کمتری استخدام می‌شوند و نیاز مدارس به معلم از روش‌های حق‌التدریس تامین می‌شود.

بیشتر بخوانید: واکنش صحرایی به کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان

رتبه‌بندی به شرط بارگذاری مدارک

وی با بیان اینکه اعتبار این موضوع تامین و پیش بینی‌های لازم شده است افزود: دو سال از آیین نامه رتبه‌بندی معلمان گذشته و باید اصلاح شود، اما رتبه‌بندی برای همه معلمان طبق قانون انجام می‌شود، معلمان بدو ورود به خدمت با مدرک کارشناسی، معلم پایه یک محسوب می شوند مگر اینکه معلمی مدرکی را بارگذاری نکند که در این صورت نمی توان پایه او را مشخص کرد.

سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه وزارت آموزش‌وپرورش کسری مزمن معلم دارد ادامه داد: با توجه به اینکه حداقل ۷۲ هزار معلم ماده ۲۸ را استخدام می‌کنیم اما نیاز واقعی حدود سه برابر این تعداد است که دو برابر باقی مانده(کسری معلم) از طریق جذب شاغلان، بازنشستگان و اضافه تدریس معلمان صورت می گیرد.

۶۷ هزار فرهنگی در شرایط بازنشستگی

فرهادی با اشاره به اینکه استخدام یکباره به تعداد زیاد مخاطره آمیز می‌شود گفت: هر سال حداقل ۳۵ هزار نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی وارد آموزش‌وپرورش می‌شوند و برای سال آینده هم ماده ۲۸ها وارد آموزش و پرورش می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه حدود ۶۷ هزار نفر شرایط بازنشستگی را دارند افزود: تلاش می کنیم بخش زیادی از این بازنشستگان را نگه داریم. این بازنشستگان در هر مقطعی که تدریس کرده باشند می توانند در همان مقطع به ادامه تدریس بپردازند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229093 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • جذب بیش از ۱۹۰۰ معلم در چهارمحال‌ و بختیاری
  • راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی چمعالی بعد از ۱۸ سال
  • وزیر آموزش‌وپرورش: مرگ سند ۲۰۳۰ در این دولت رقم خورد، اما...
  • قدردانی از آموزگارانی که اندیشیدن را آموزش می‌دهند
  • معلم، نویدبخش آینده روشن
  • چرا حضور مجدد انسان در ماه سخت است؟
  • آموزش، نقطه مشترک بین ارتش و آموزش وپرورش است 
  • تمامی معلمان رتبه‌بندی می‌شوند / ۶۷ هزار فرهنگی در شرایط بازنشستگی 
  • آزمون استخدامی آموزش وپرورش استان در۴۵ حوزه امتحانی برگزار می شود
  • راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد