Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - معاون امور تولید شرکت ملی نفت ایران، بازسازی و نوسازی تأسیسات نفتی را از جمله اولویت‌های این شرکت در مسیر تحقق تولید ایمن و پایدار نفت و گاز در کشور برشمرد.
به گزارش خبرنگار شانا، فرخ علیخانی صبح امروز (چهارشنبه، 30 بهمن‌ماه) در نشست تخصصی «معرفی فرصت‌ها و چارچوب سرمایه‌گذاری در پروژه‌های فرآورش نفت خام» به دو مؤلفه توسعه و تولید اشاره کرد و گفت: در موضوع توسعه، فعالیت‌های افزایش و نگهداشت توان تولید در حال پیگیری است و در بخش تولید، دستیابی به تولید ایمن و پایدار را دنبال می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: برای رسیدن به تولید ایمن و پایدار، ماژول‌های مختلفی تعریف شده است که بر اساس زنجیره ارزش از مخزن آغاز می‌شود و در ادامه مرحله چاه، تاسیسات فرآورشی، خطوط لوله و در انتها نقطه تحویل خواهد بود. در مرحله تاسیسات فرآورشی، دو مبحث بازسازی و نوسازی تجهیزات فرسوده نفتی در حال پیگیری است.
معاون امور تولید شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه مبحث نوسازی بسیار برجسته‌تر از مقوله بازسازی دنبال می‌شود، ادامه داد: مناطق نفت‌خیز جنوب به عنوان تأمین‌کننده 74 درصد نفت تولیدی کشور، در اولویت نوسازی و بازسازی تاسیسات فرسوده قرار دارد.
علیخانی همچنین به اهمیت تأسیسات نمک‌زدایی و شیرین‌سازی در تولید ایمن و پایدار اشاره کرد و افزود: نوسازی کارخانه‌های نمک‌زدایی‌ و شیرین‌سازی در مناطق نفت‌خیز جنوب در حال پیگیری است. چهار پروژه نمک‌زدایی و فرآورش در مناطق نفت‌خیز جنوب برای سرمایه‌گذاری مدنظر قرار گرفته است.
وی روزآمد شدن در اجرای پروژه‌های نفتی را با توجه به شرایط حاکم بر صنعت نفت ضروری خواند.
نشست تخصصی فرصت‌ها و چارچوب سرمایه‌گذاری در پروژه‌های فرآورش نفت خام با استفاده از تجهیزات سریع‌الاحداث کارخانه‌ای و در قالب قراردادهای ساخت، بهره‌برداری و مالکیت (B.O.O) هم‌اکنون در مجموعه کوشک نفت در حال برگزاری است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مناطق نفت خیز جنوب حال پیگیری بازسازی و نوسازی سرمایه گذاری نمک زدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۴۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۳.۲ میلیاردی سیل اخیر به تأسیسات پارک ملی هفتادقله

مدیرکل محیط زیست استان مرکزی گفت: براساس برآورد اولیه، بارندگی و سیلاب اردیبهشت ماه امسال بیش از ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان خسارت جدی به زیرساخت‌ها و تأسیسات پارک ملی هفتاد قله از جمله تخریب فنس‌ها، جاده‌ها، کانال‌ها و آبشخورها و غیره وارد کرد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، یوسف یوسفی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به خسارت ناشی از سیلاب و باران به پارک ملی هفتاد قله، اظهار داشت: سیلاب اخیر موجب تخریب تعدادی از آبشخورهای حیات وحش شد که با توجه به نزدیکی به ایام گرم سال نیز ضرورت تأمین آب برای حیات وحش منطقه احساس می‌شود.

وی افزود: براساس برآورد اولیه، بارندگی و سیلاب اردیبهشت ماه امسال بیش از 3 میلیارد و 200 میلیون تومان خسارت جدی به زیرساخت‌ها و تأسیسات پارک ملی هفتادقله ازجمله تخریب فنس‌ها، جاده‌ها، کانال‌ها و آبشخورها و غیره وارد کرده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی با اشاره به اهمیت اکولوژیکی و زیستی پارک ملی هفتاد قله در حفظ گونه‌های گیاهی و جانوری و لزوم رسیدگی هرچه سریعتر نسبت به رفع مشکلات ایجاد شده، بیان کرد: بازسازی هرچه سریعتر آبشخورهای آسیب‌دیده و احیای آبشخورهای جدید در دستور کار قرار دارد تا خسارت‌های فنی وارده به برخی از آبشخورها تا جای ممکن رفع شود.

یوسفی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در جریان این سیل تلفاتی در حیات وحش منطقه وجود نداشت، اما این سیل همچنین آسیب‌هایی به تأسیسات آبرسانی وارد کرده، که موضوع در حال پیگیری است.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • افزایش سرانه فضای ورزشی در شرق تهران
  • برداشت کلزا از مناطق گرمسیری برای اولین بار
  • آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا رویکرد محوری دولت سیزدهم است
  • امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است
  • زنگ خطر کمبود «آب» در شاهرود/ اهمیت بیش از پیش حفظ «شاهوار»
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • نامگذاری اداره تأسیسات آب شرب مشهد به نام سرلشکر شهید فلاحی
  • خسارت ۳.۲ میلیاردی سیل اخیر به تأسیسات پارک ملی هفتادقله
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی