Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-دولت اسپانیا قصد دارد مالیات دیجیتال بر شرکت‌های بزرگ فناوری را وضع کند.

دولت اسپانیا روز گذشته لایحه مالیات بر کسب و کارهای دیجیتال و تراکنش‌های مالی بورس را تصویب کرد.

این در حالی است که پیش از اسپانیا کشورهای اروپایی دیگر نیز اقدامی مشابه انجام داده‌اند. کابینه دولت این کشور در جلسه هفتگی خود تصمیم گرفته‌اند اقداماتی به نام «مالیات گوگل» و «مالیات توبین» را اجرایی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته پارلمان اسپانیا هنوز این اقدامات را تأیید نکرده است.

به گفته «مارا خسوس مونترو» وزیر اقتصاد این کشور، قانون «مالیات گوگل» از پایان ۲۰۲۰ اجرایی می‌شود. این مالیات مقامات آمریکایی را خشمگین کرده است. همچنین دولت ترامپ تهدید کرده در صورت اجرایی شدن «مالیات گوگل»، تعرفه‌های وارداتی سنگینی بر کالاهای اسپانیایی وضع کند.

دولت اسپانیا امیدوار است تا پایان سال جاری، جامعه بین‌المللی برای وضع مالیات بر کسب و کارهای دیجیتال به توافقی دست یابد. درهمین راستا سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD) هم اکنون سعی دارد این توافق را به وجود بیاورد.

به گفته مونترو دولت اسپانیا خواهان یک سیستم مالیاتی عادلانه تر است که مبتنی بر روندهای اقتصادی جهانی سازی باشد.

بسیاری از شرکت‌های بزرگ فناوری مانند گوگل و فیس بوک از روش‌های مختلفی برای فرار مالیاتی استفاده می‌کنند. وضع مالیات جدید در اسپانیا نیز برای مواجهه با این امر است.

اسپانیا تصمیم دارد ۳ درصد مالیات بر تبلیغات آنلاین، معاملاتی که در پلتفرم‌های دیجیتال انجام می‌شود و فروش آنلاین اطلاعات کاربران توسط شرکت‌های بزرگی وضع کند که درآمد آنها در سطح بین‌الملل بیش از ۷۵۰ و در داخل اسپانیا بیش از ۳ میلیون یورو است.

فرانسه، ایتالیا و بلژیک قبلاً قانون «مالیات توبین» را وضع کرده‌اند.

مهر

برچسب ها: مالیات

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مالیات دولت اسپانیا مالیات گوگل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۵۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین درخواست دولت برای رفع فیلتر گوگل پلی

به گزارش صدای ایران، عیسی زارع پور در حاشیه جلسه این هفته هیئت دولت درباره آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی با بیان اینکه برای بار سوم این موضوع را در گروه تعیین مصادیق مجرمانه مطرح کردیم، گفت: امیدوارم در جلسه آتی، دوستان همراهی کنند و بررسی کنند تا از گوگل پلی رفع فیلتر شود.


وی همچنین ادامه داد: ۷ میلیون خانوار راحت پوشش فیبرنوری قرار گرفته اند و هدف گذاری ما ۱۴ میلیون خانوار است.
وزیر ارتباطات همچنین گفت: این کارگروه  تعیین مصادیق مجرمانه ۱۲ عضو دارای حق رای  دارد که وزارت ارتباطات یک عضو است و دولت در کل ۶ رای دارد. اکثریت با دولت نیست و باید تصمیم جمعی گرفته شود.


وی ادامه داد: امسال برنامه ریزی برای ساخت و پرتاب ماهواره داریم. ظرف یکی دو ماه آینده رونمایی و پرتاب ماهواره اتفاق خواهد افتاد.

دیگر خبرها

  • یوفا تهدید کرد: احتمال محرومیت اسپانیا از یورو
  • سومین درخواست دولت برای رفع فیلتر گوگل پلی
  • قانون امباپه چیست: خوش‌خدمتی یا فرصت‌طلبی!‏
  • کمک دولت اسپانیا به رئال مادرید برای خرید امباپه
  • کارنامه ۴ساله مجلس یازدهم؛ از جهش تولید مسکن تا واردات خودرو
  • کاهش ۱۷۰ هزار میلیاردی مالیات با دستکاری دولت و مجلس
  • تعیین دارایی‌هایی که انتقال آن مشمول مالیات بر عایدی سرمایه می‌شود
  • اصلاح طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی
  • قانون مالیات بر سوداگری منجر به تشویق بخش واقعی اقتصاد می‌شود
  • کمتر از نیم درصد مردم مشمول قانون مالیات بر سوداگری می‌شوند