Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@02:41:07 GMT

با هم سرنوشت کشور را می‌سازیم

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۵۸۵۴۸

با هم سرنوشت کشور را می‌سازیم

مردم ایران همیشه و در همه دوره‌ها ثابت کرده اند که مدافع انقلاب اسلامی و پاسدار خون شهیدان بوده و به این انقلاب وفادارند.

آنها حتی در سختترین شرایط و مشکلات از ایران و انقلاب اسلامی، آرمان ها و اهداف امام خمینی(ره) دفاع می‌کنند.

شرکت در انتخابات یک تکلیف اجتماعی و وظیفه شرعی است و مردم با حضور در پای صندوق های رای توطئه های دشمنان را خنثی کرده و بار دیگر دین خود را به انقلاب اسلامی ادا خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتخابات پشتوانه نمایندگان ایران در عرصه‌های بین‌المللی است

مسوول جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: چرا باید رای بدهیم؟ این سوال، یکی از مهم‌ترین مباحثی است که در هفته‌های پیش از انتخابات مطرح می‌شود.

رضا نظری افزود: انتخابات ابزاری است که شهروندان از این طریق، اراده خود را در شکل دادن به نهادهای سیاسی و قدرت سیاسی به نمایش می‌گذارند.

وی ادامه داد: انتخابات بارزترین شاخص نوع مشارکت مردم در عرصه سیاسی، و ملاک خوبی برای ارزیابی قدرت جامعه به حساب می‌آید.

نظری بیان کرد: جوامعی که از پشتوانه اجتماعی بالایی برخوردار هستند در عرصه‌های مختلف اعم از سیاسی، اقتصادی و حتی بین‌المللی دارای اعتبار و قدرت چانه زنی زیادی هستند.

مسوول جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: به گفته رهبر معظم انقلاب و دیگر مراجع شرکت در انتخابات یک واجب عینی است، حتی کسانی که ذره‌ای دل در گرو ایران بزرگ دارند با هرعقیده‌ای باید در انتخابات شرکت کنند چرا که همین انتخابات پشتوانه نمایندگان ایران در عرضه‌های بین‌المللی است.

وی با بیان اینکه آگاهی بخشی و بصیرت افزایی مردم، نقش مؤثری در افزایش مشارکت مردمی در انتخابات دارد، افزود: گسترش مشارکت و حضور گسترده‌ آنها در پای صندوق‌های رای در آینده‌ کشور، امنیت، استقلال و اقتصاد تاثیرگذار است.

انتخاب نمایندگان اصلح در راستای حل مشکلات جامعه

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز نیز با بیان اینکه ما دانشگاهیان نیز مانند دیگر اقشارملت باید یک انتخابات پرشور را رقم بزنیم گفت: این انتخابات فرصت مناسبی است تا مردم با انتخاب صحیح نمایندگانی به مجلس بفرستند که مشکلات جامعه را حل کنند.

عبدالرحیم هوشمند ادامه داد: مردم نباید این فرصت را از دست بدهند اگر چه ممکن است به دلیل برخی از مشکلات دلخوری‌هایی داشته باشند ولی قابل رفع است؛ اگر نمایندگان قوی به مجلس بفرستیم که منجر به چاره اندیشی برای رفع مشکلات کشور شود.

وی گفت: با شرکت در انتخابات می توانیم نمایندگانی انتخاب کنیم تا از کشور در مقابل خطرات محافظت و صیانت شود.

وی بیان کرد: در دانشگاه نیز کرسی آزاداندیشی پیرامون انتخابات برگزار کردیم و به تشکل‌های دانشجویی اعلام کردیم برنامه ها در چهارچوب قانون برگزار می شود.

حضور مردم در انتخابات دشمنان را ناامید می‌کند

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز نیز گفت: به امید خدا انتخابات پرشوری در دوم اسفند خواهیم داشت و از همه مردم کشور و استان خوزستان دعوت می‌کنم در این انتخابات سرنوشت ساز حضور حداکثری داشته باشند.

فرهاد ابول نژادیان افزود: ما نیز به همراه دانشگاهیان در پای صندوق های رای حاضر می‌شویم.

وی بیان کرد: مجلس شورای اسلامی محل تصمیم گیری‌های کلان در کشور است و امید است مردم با مشارکت جدی در انتخابات مجلس یازدهم، در سرنوشت کشور نقش‌آفرینی موثری داشته باشند.

ابول نژادیان گفت: چشم دشمنان خارجی به حضور مردم در انتخابات است؛ اگر مردم در صحنه باشند و مشارکت حداکثری داشته باشند امید آنها ناامید خواهد شد.

بر اساس این گزارش، ۸۹۱ نفر برای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در خوزستان ثبت نام کرده بودند که ۶۶۳ نفر (۷۷ درصد) در هیات‌های اجرایی و ۳۹۲ نفر در شورای نگهبان تایید صلاحیت شدند.

تا روز دوشنبه ۲۸ بهمن، که ۳۳ نفر از نامزدها انصراف خود را اعلام کرده بودند، تعداد نامزدهای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در خوزستان به ۳۶۲ نفر رسید.

نامزدهای باقیمانده در رقابت انتخاباتی شامل ۱۰۷ نفر در حوزه انتخابیه اهواز، کارون، باوی و حمیدیه؛ ۲۳ نفر در حوزه آبادان؛ ۲۳ نفر در حوزه اندیمشک؛ ۳۷ نفر در حوزه ایذه و باغملک؛ ۱۵ نفر در حوزه بندر ماهشهر، امیدیه، هندیجان و جولکی؛ ۲۱ نفر در حوزه بهبهان و آغاجاری؛ ۱۷ نفر در حوزه خرمشهر؛ ۲۸ نفر در حوزه دزفول؛ ۲۱ نفر در حوزه دشت آزادگان و هویزه؛ ۲۱ نفر در رامهرمز و رامشیر؛ ۱۲ نفر در حوزه شادگان؛ ۱۰ نفر در حوزه شوش؛ ۱۱ نفر در حوزه شوشتر و گتوند و ۱۶ نفر در حوزه مسجدسلیمان، اندیکا، لالی و هفتکل هستند.
خوزستان ۱۸ نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد. این استان دارای ۱۴ حوزه انتخابیه اصلی، ۱۳ حوزه انتخابیه فرعی و ۴۰ بخشداری مستقل است.
یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی دوم اسفند امسال در سراسر کشور برگزار می‌شود.

برچسب‌ها انتخابات مجلس شورای اسلامی اهواز پروندهٔ خبری گذر انتخاباتی ایرنا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات مجلس شورای اسلامی اهواز انتخابات مجلس شورای اسلامی اهواز مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس داشته باشند نفر در حوزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۸۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است

«علی‌اکبر علیزاده» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اظهار کرد: از آنجایی که مجلس شورای اسلامی در همه حوزه‌ها مجاز به قانون‌گذاری است و در جمهوری اسلامی ایران جایگاه بالایی دارد، مشارکت بالای مردم در انتخابات باعث تشکیل مجلسی قوی می‌شود.

وی افزود: نباید اینگونه تصور شود که مشارکت مردم در دور دوم انتخابات اهمیتی ندارد؛ مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده است، بسیار اهمیت دارد. نماینده‌ای که با پشتوانه رأی بالا راهی مجلس شود، قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای خواهد بود که پشتوانه رأی بالایی نداشته است.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر مشارکت در انتخابات بالا باشد، مجلسی قوی به وجود می‌آید و اگر مجلس قوی و با پشتوانه رأی بالا باشد، دولت‌ها چاره‌ای ندارند جز اینکه در ریلی که مجلس می‌گذارد، حرکت کنند.

علیزاده تصریح کرد: همچنین زمانی که مجلس قوی باشد، قدرت نظارت بالایی خواهد داشت و می‌تواند تخطی از اجرای قوانین را به خوبی شناسایی کرده و به دستگاه‌ها و مسؤولان اجرایی کشور گوشزد کند که در ریل قانون حرکت کنند.

منتخب مردم دامغان در مجلس دوازدهم ادامه داد: هنوز ۴۵ نماینده مجلس دوازدهم مشخص نشده است و از آنجایی که این افراد قطعاً تأثیر زیادی بر مجلس آینده خواهند داشت، بر این اساس نباید کسی تصور کند که دور دوم انتخابات مجلس فاقد اهمیت است.

وی اظهار کرد: مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بسیار مؤثر است چراکه آیت الله مدرس هم یک نماینده بود و بر این اساس حتی یک نماینده روی مجلس تأثیر دارد و نباید دور دوم انتخابات مجلس کم اهمیت جلوه داده شود؛ برای مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم نیز باید رسانه‌ها به ویژه صداوسیما امکان تبلیغات برابر را برای داوطلبان دور دوم انتخابات فراهم کنند.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید اهمیت دور دوم انتخابات به خوبی برای مردم تبیین شود تا مردم در حوزه‌های انتخابیه‌ای که انتخابات به دور دوم کشیده شده است، حضور پُر شوری پای صندوق‌های رأی داشته باشند. تبیین و آگاهی‌بخشی به مردم، مهم‌ترین کاری است که باید مورد توجه باشد.

علیزاده اظهار کرد: در نظام جمهوری اسلامی ایران حضور و مشارکت مردم در عرصه‌هایی مانند انتخابات اهمیت زیادی دارد و امیدواریم مردم مشارکت بالایی در مرحله دوم انتخابات مجلس داشته باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در ۲۰۸ حوزه انتخابیه سراسر کشور برگزار شد که انتخابات ۲۱ حوزه به مرحله دوم کشیده شد. قرار است دور دوم انتخابات مجلس روز ۲۱ اردیبهشت برگزار شود.

کد خبر 6084386 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • آمادگی کشور برای برگزاری دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس
  • دور دوم انتخابات مجلس در هشت حوزه انتخابیه کشور تمام الکترونیک خواهد بود
  • آمادگی کشور برای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • کشور مهیای برگزاری دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس است
  • کشور محیای برگزاری دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس است
  • دور دوم انتخابات مجلس در تبریز الکترونیکی برگزار می‌شود
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • برگزاری انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه کرمانشاه