Web Analytics Made Easy - Statcounter

نامزدهای نمایندگی مجلس شورای اسلامی از نخستین ساعات شروع تبلیغات در ۱۲ حوزه انتخابیه خراسان رضوی همزمان با دیگر نقاط کشور به دنبال جلب نظر مردم در کسب رای هستند.

آنان با حضور در نشست‌های خانگی، تبلیغات میدانی و در مساجد و محافل به تشریح نظر و برنامه‌های خود پرداخته و اغلب مناطق کمتر برخوردار و روستایی را برای تبلیغات انتخاباتی خود در نظر گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

علاوه بر آن تبلیغات نامزدها و طرفداران آنان در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی نیز پر رنگ شده است. 

بیشتر شعارهای تبلیغاتی نامزدهای نمایندگی این دوره از مجلس شورای اسلامی در استان خراسان رضوی، شعارهای مردمی. توجه به جوانگرایی و خدمت به محرومان و مستضعفان است.

در این دوره از انتخابات تخریب چهره های حاضر در رقابت های انتخاباتی این استان به کمترین حد خود رسیده که این امر نشان می‌دهد نامزدها و طرفداران آن درچارجوب قانون فعالیت می‌کنند.

نامزدهای انتخاباتی در این دوره فعالیت خود را بیشتر به سوی فضای مجازی سوق داده‌اند که این امر سبب کاهش هزینه های غیر ضروری آنان شده است.

مسوولان نیز برای آرامش فضای انتخابات و حضور گسترده مردم در انتخابات در تلاش هستند.

در این میان استادان دانشگاه گرمابخش رقابت‌های انتخاباتی در استان خراسان رضوی هستند و برخی احزاب سیاسی نیز در این دوره پای کار آمده و برخی نیز به دلایل مختلف از جمله رد صلاحیت‌ها، کمرنگ ظاهر شده‌اند.

کاهش چشمگیر تخلفات انتخاباتی در خراسان رضوی
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی به خبرنگار ایرنا گفت: تخلفات انتخاباتی در این استان نسبت به دوره قبل انتخابات کاهش بسیار داشته است.

حسن جعفری افزود: تاکنون ۱۷ پرونده تخلف انتخاباتی مربوط به نامزدهای نمایندگی یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در این استان تشکیل شده است.

وی ادامه داد: اتهام زنی و تخریب نامزدها در این دوره به شدت کاهش یافته که نشان می‌دهد نامزدها و هواداران آنها به قانون توجه ویژه دارند.

وی گفت: هر روز بر مشارکت کنندگان و تبلیغات انتخابات در این استان افزوده می‌شود که نشان می‌دهد مردم به خوبی حساسیت‌ها را درک می‌کنند.

جعفری افزود: تمام زیرساخت‌های لازم برای برگزاری انتخابات دوم اسفند ماه در این استان آماده شده است.

وی ادامه داد: هماهنگی‌های خوبی در حوزه امنیتی انجام شده و در این حوزه هیچ دغدغه‌ای نداریم و احکام دست‌اندرکان حوزه امنیتی نیز صادر شده است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های خوب فضای مجازی نیز گفت: تبلیفات نامزدها در این دوره به سوی فضای مجازی سوق پیدا کرده که این امر سبب کاهش هزینه‌ها می‌شود.  

محدود نبودن فعالیت احزاب سیاسی به روزهای خاص
عضو هیات علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد نیز گفت: احزاب سیاسی در روشنگری جامعه تاثیرگذار هستند لذا فعالیت‌های آنها نباید محدود به ایام خاص از جمله انتخابات باشد.

دکتر علی یوسفی افزود: نگاه احزاب در کشور کوتاه مدت است که باید برای سرنوشت جامعه فعالیت آنها تداوم یابد.

وی با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در جامعه ما به دلیل کمرنگ بودن احزاب، مردم در چارچوب سیاسی افراد را انتخاب نمی‌کنند.

وی گفت: فعالیت سیاسی احزاب در کشور به ۳۰ درصد نمی‌رسد بنابراین جامعه ما نمی‌تواند به درستی با نامزدهای انتخاباتی آشنا باشد.

عضو هیات علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد افزود: فعالیت احزاب و گروه‌ها اغلب در کلانشهرها بیشتر مشاهده می‌شود و این نگاه در شهرستان‌ها وجود ندارد لذا فردی که در انتخابات حضور پیدا می‌کند نمی‌تواند مسایل کلان کشور را حل کند زیرا نگاه محلی بر فرد حاکم است.

وی با اشاره به مشارکت مردم در این دوره انتخابات ادامه داد: مشارکت مردم در این دوره به احتمال زیاد نسبت به دوره قبل آن به دلیل کمرنگ بودن فعالیت احزاب و افزایش رد صلاحیت‌ها کمتر خواهد بود. 

وی گفت: گروهی در جامعه هستند که رای خاکستری دارند و در شرایط خاص پای صندوق رای می‌روند که به دلیل رد صلاحیت‌ها احتمال دارد در این دوره شرکت نکنند.

یوسفی افزود: این افراد چارچوب نظام را قبول دارند اما به مسوولان و متصدیان جامعه اعتماد ندارند.

این استاد دانشگاه ادامه داد: در شرایط کنونی گرایش نامزدها بر محله گرایی است و تنها به فکر منطقه خود هستند که این نگاه، آنان را از اهداف ملی باز می دارد.

اهمیت انتخابات در کشور 

عضو هیات علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه فرودسی مشهد نیز  گفت: اهمیت انتخابات در کشور بسیار است و نباید آن را مورد تردید قرار دهیم. 

دکتر وحید سینایی افزود: برخی رد صلاحیت ها برای ما مخاطرات جدی دارد زیرا مشارکت مردم را کاهش می‌دهد.

وی ادامه داد: در راستای اعتماد مردم باید بین حاکمیت با انتخابات پیوند ایجاد کنیم تا مردم از آن فاصله نگیرند.

وی گفت: برخی نهادها به دنبال بی اعتبار کردن انتخابات هستند به طوری که هر روز حاکمیت ملی را تضعیف می‌کنند.

این استاد دانشگاه افزود: برخی اقدام‌ها سبب شده است مجلس شورای اسلامی در موقعیت ضعیف قرار بگیرد و از جایگاه قانونگذاری ملی به قانونگذاری محلی عدول کند. 

وی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی در قانون اساسی از جایگاه والایی برخوردار است اما برخی نهادها نمی‌گذارند مجلس در مکان واقعی خود باشد.

وی گفت: در این دوره از انتخابات بیشتر مشارکت مردم در حوزه‌های کوچکتر است و در کلانشهرها با کاهش مشارکت روبرو هستیم.

نقش مهم مردم در مجلس کارآمد

عضو دیگر هیات علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه فردوسی مشهد نیز گفت: یکی از منابع قدرت مردم هستند که می‌توانند مجلسی کارآمد تشکیل دهند.

دکتر روح الله اسلامی افزود: اگر مردم نمایندگانی دارای تخصص و متعهد انتخاب کنند می‌توانیم مجلسی کارآمد و قوی داشته باشیم.

وی ادامه داد: اگر برای مجلس ما افراد کارآمد و دارای تخصص انتخاب شوند نگاه محلی به ملی تبدیل می‌شود.

وی گفت: مهمترین عاملی که می‌تواند نگاه نمایندگان مجلس شورای اسلامی را از محلی به ملی تبدیل کند، احزاب قوی هستند.

این استاد دانشگاه افزود: در این دوره از انتخابات با تعداد بسیاری از نامزدها روبرو هستیم که نیاز است مردم در انتخاب خود دقت کافی داشته باشند.

وی ادامه داد: بین احزاب شکاف وجود دارد که این امر سبب می‌شود با تصمیم اشتباه آنان، افرادی وارد مجلس شوند که نگاه محلی داشته باشند.

تاکنون علاوه بر ۴۹۷ نامزد تایید صلاحیت شده برای نمایندگی این استان در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی طی مراحل قبل، ۱۷۷ نفر از نامزدهای رد صلاحیت شده استان نیز در بررسی مجدد شورای نگهبان تایید صلاحیت شدند.
در مجموع از هزار و ۵۴ داوطلب نامزدی نمایندگی مجلس شورای اسلامی در استان خراسان رضوی تاکنون ۶۴ درصد تایید صلاحیت شده‌اند.
۱۸ نفر از مجموع ۲۹۰ نماینده مجلس شورای اسلامی را نمایندگان خراسان رضوی در خانه ملت تشکیل می‌دهند.
استان ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی ۱۲ حوزه انتخاباتی دارد.
حوزه مشهد و کلات با پنج نماینده در مجلس شورای اسلامی بزرگترین حوزه انتخاباتی از نظر شمار جمعیت و تعداد نمایندگان در میان ۱۲ حوزه انتخاباتی خراسان رضوی محسوب می‌شود.
انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی دوم اسفند در سراسر کشور برگزار می‌گردد.

برچسب‌ها مشهد انتخابات مجلس شورای اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد تبلیغات انتخاباتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد انتخابات مجلس شورای اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد تبلیغات انتخاباتی مشهد انتخابات مجلس شورای اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد تبلیغات انتخاباتی مجلس شورای اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد هیات علمی گروه علوم رد صلاحیت ها مشارکت مردم خراسان رضوی فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۱۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاصی|لیست ۱۶ نفره انتخاباتی شانا هفته آتی منتشر می‌شود

لیست ۱۶ نفره شورای ائتلاف برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران، اوایل هفته آتی منتشر می‌شود. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی (شانا) در جلسه‌‌ای اخیری که داشت درباره نحوه ورود به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران به جمع بندی رسید.

توضیحات عضو جبهه پایداری درباره ائتلاف با شانا

 

بر پایه این خبر، از بین 32 نفری که به دور دوم انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه تهران راه‌ یافته‌اند، 13 نفر در لیست اولیه شانا حضور داشتند؛ شورای ائتلاف تصمیم گرفته است برای دور دوم، یک لیست 16 نفره برای تهران ارائه کند.

برابر پیگیری‌های خبرنگار تسنیم، برخی کاندیدا رایزنی‌های با شورای ائتلاف داشتند تا به عنوان سه عضو جدید به لیست شورای ائتلاف اضافه شوند که گفته می‌شود تاکنون درباره دو نفر آنها تصمیم نهایی گرفته شده است. لیست 16 نفره شورای ائتلاف که 13 نفر آن مشخص است اوایل هفته آینده منتشر خواهد شد.

به گزارش تسنیم، در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی که جمعه 21 اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد، 16 نماینده دیگر تهران مشخص خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر کشور: ایران، محیای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • وزیر کشور: ایران، محیای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • دور دوم انتخابات مجلس در هشت حوزه انتخابیه کشور تمام الکترونیک خواهد بود
  • مناظرات دور دوم انتخابات مجلس در مشهد کلید خورد
  • مناظرات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در مشهد کلید خورد
  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است
  • اعلام برنامه های صدا وسیمای خراسان رضوی برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • لیست ۱۶ نفره انتخاباتی "شانا" هفته آتی منتشر می‌شود
  • اختصاصی|لیست ۱۶ نفره انتخاباتی شانا هفته آتی منتشر می‌شود
  • ۱۰۶۴ شعبه اخذ رای در مشهد و کلات برای دور دوم انتخابات برپا می‌شود