Web Analytics Made Easy - Statcounter

آستان قدس رضوی چهارشنبه شب به نقل از حجتالاسلام احمد مروی گزارش داد: از همان ماه های آغازین پیروزی انقلاب اسلامی یکی از مسایلی که امام خمینی (ره) به عنوان رهبر انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی بر آن اهتمام داشتند، مراجعه به آرای مردم بود.
وی با بیان اینکه سال ۱۳۵۸ اولین انتخابات در طول تاریخ ایران تجربه شد، افزود: امام راحل همواره معتقد بودند در مسایل اساسی، مراجعه به افکار عمومی و مشارکت دادن همه مردم در تصمیمات کلان کشور باید به عنوان یک اصل مدنظر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی انتخابات را یکی از حقوق مردم دانست و ادامه داد: مردم به آن میزان رشد و بالندگی رسیده‌اند که از حق خود بهترین استفاده را ببرند و در طول ۴۰ سال گذشته نیز از این حق خود به خوبی استفاده کرده‌اند.
حجت الاسلام مروی به پیام انتخابات پیش رو از منظر دینی اشاره کرد و گفت: حضور پرشور مردم این پیام را به مردم جهان می‌رساند که یک حکومت دینی و اسلامی این ظرفیت و استعداد را دارد که در درون خود مردم سالاری، انتخابات آزاد و مراجعه به افکار عمومی را تقویت کند.
وی افزود: بنیادهای اساسی نظام جمهوری اسلامی بر پایه آرای مردم شکل می‌گیرد و نباید از این مسئله بسیار ارزشمند غافل شد.

وی ادامه داد: دموکراسی غربی ها فقط در حد شعار و حرف است اما حکومت اسلامی دموکراسی واقعی دارد.
تولیت آستان قدس رضوی یکی از مهمترین مولفه های قدرت جمهوری اسلامی را حضور مردم در صحنه های مختلف دانست و گفت: آن چیزی که در این ۴۰ سال نظام را از پیچ و خم های بزرگ به سلامت عبور داده، حضور آگاهانه مردم بوده است بنابراین اگر در انتخابات شرکت کنیم، در حقیقت ایران و نظام را تقویت و دشمنان انقلاب و کشور را ناامید کرده‌ایم.
وی با تاکید بر اینکه به هر میزان حضور مردم پای صندوق های رای پررنگ تر باشد، دشمن از طمع کردن به این کشور و نظام، بیشتر ناامید خواهد شد افزود: مردم نباید تصور کنند که رای آنها در نتیجه کار اثرگذار نیست.

وی ادامه داد: مردم گلایه‌های به حقی دارند اما مهمترین اثر حضور پرشور در انتخابات، تامین امنیت کشور و ناامید شدن دشمن از دست اندازی به کشور است.
حجت‌الاسلام مروی با اشاره به این فرمایش امام راحل مبنی بر اینکه باید افرادی مانند شهید مدرس به مجلس راه پیدا کنند، گفت: شهید مدرس در عین ساده زیستی، بسیار شجاع بود و از هیچ قدرتی در بیان حق نمی‌ترسید و حق را می‌گفت و از مردم دفاع می‌کرد.  
وی با بیان اینکه شهید مدرس، مجلس را تریبونی برای دفاع از عزت، رفاه و استقلال کشور می‌دانست افزود: فردی لایق نمایندگی مردم انقلابی ایران در مجلس است که مومن، انقلابی، ساده زیست و خداترس باشد و به دور از هرگونه بخشی نگری و منفعت طلبی، در تصمیم گیری ها، منافع مردم و رضایت خداوند متعال را مدنظر داشته باشد.

چهار میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت واجد شرایط رای دادن در خراسان رضوی روز جمعه دوم اسفند آرای خود را با حضور در چهار هزار و ۲۳ شعبه رای‌گیری، به صندوق‌های انتخابات مجلس یازدهم خواهند ریخت.

۱۸ نفر از مجموع ۲۹۰ نماینده مجلس شورای اسلامی را نمایندگان خراسان رضوی در خانه ملت تشکیل می‌دهند.
استان ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی ۱۲ حوزه انتخاباتی دارد.
حوزه مشهد و کلات با پنج نماینده در مجلس شورای اسلامی بزرگترین حوزه انتخاباتی از نظر شمار جمعیت و تعداد نمایندگان در میان ۱۲ حوزه انتخاباتی خراسان رضوی محسوب می‌شود.
انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی دوم اسفند در سراسر کشور برگزار می‌گردد.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا جمهوری اسلامی خانه ملت مجلس شورای اسلامی مشهد نظام جمهوری اسلامی انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۲۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: به نظر می‌رسد مردم با توجه به اینکه در دور قبل به لیست‌ها توجه چندانی نداشتند و کاندیدای‌های خود را فارق از فهرست‌ها انتخابات کردند، در مرحله دوم به دلیل اینکه فرصت کمتری برای بررسی و شناسایی وجود دارد، گرایش و توجه بیشتری به لیست‌ها داشته باشند.

حمیدرضا ترقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به آرایس سیاسی فهرست‌ها در مرحله دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: به طور طبیعی و طبق تجربیات گذشته میزان مشارکت در دور دوم انتخابات کمی کاهش پیدا خواهد کرد.

وی با بیان اینکه ۴۵ نماینده باقی مانده منتخب در این مرحله از انتخابات، می‌توانند نقش تعیین کننده‌ای در سرنوشت مجلس داشته باشند، اذعان کرد: در این میان به طور ویژه نمایندگان تهران نقش موثرتری خواهند داشت و امیدواریم مردم با توجه به شرایط سخت اقتصادی از تأثیر مجلس در سفره، معیشت و شرایط اقتصادی آگاهی داشته باشند و با مشارکت خوب خود مجلسی قوی را تشکیل دهند که هم به مشکلات و مسائل اجتماعی و هم به مسائل اقتصادی مردم نظر مطلوب‌تری داشته باشد.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: در مجموع میزان مشارکت به حد دوره اول نخواهد رسید اما در حد قابل قبولی خواهد بود که بتواند مجلس را کامل کند و برآیند فراگیر برای تأثیرگذاری بر نظام قانونگذاری کشور باشد.

وی در ادامه به فهرست‌های ارائه شده اشاره کرد و افزود: عمده نامزدهای باقی مانده مربوط به سه ائتلاف شورای ائتلاف، شورای وحدت و امنا هستند و در این بین حزب موتلفه اسلامی هم به صورت مستقل فهرست انتخاباتی ارائه می‌دهد که البته مشترکاتی با شورای ائتلاف، شورای وحدت و امنا دارد.

ترقی ادامه داد: در مجموع به نظر می‌رسد مردم با توجه به اینکه در دور قبل به لیست‌ها توجه چندانی نداشتند اما احتمالاً در مرحله دوم به دلیل اینکه فرصت کمتری برای بررسی و شناسایی وجود دارد، گرایش به لیست‌ها تا حدودی بیشتر خواهد شد.

وی اضافه کرد: همچنین به نظر می‌رسد رقابت در این مرحله بیشتر در درون جریان اصولگرایی و انقلابی صورت گیرد؛ هر چند نتیجه انتخابات این مرحله هر چه که باشد غالب نمایندگان از طیف جریانات اصولگرایی در مجلس خواهند بود.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اختلاف سلایق جریان‌های اصولگرایی یادآور شد: منشأ بخشی از اختلافات روش اولویت بندی مسائل در مدیریت مجلس است که شاهد بودیم؛ اگر بتوانیم چنین مواردی را به حداقل برسانیم و اولین‌های مقام معظم رهبری را ملاک بررسی‌های مجلس قرار دهیم، اختلاف نظرها به طور طبیعی برطرف می‌شود.

وی با بیان اینکه تأکیدات مقام معظم رهبری بر حفظ وحدت و پرهیز از رفتارهای غیراخلاقی موجب می‌شود زمینه وحدت و انسجام در مجلس افزایش پیدا کند، خاطر نشان کرد: مهمترین مسئله پس از ورود نمایندگان جدید به مجلس، انتخاب هیئت رئیسه است که اگر از آن عبور کنیم وحدت و انسجام به میزان قابل توجهی افزایش پیدا خواهد کرد.

کد خبر 750582

دیگر خبرها

  • حضور پرشکوه مردم در آزمون بزرگ انتخابات
  • رونمایی از لیست‌های انتخابات؛ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • رونمایی از لیست‌های انتخاباتی/ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • حضور چشمگیر در مرحله دوم انتخابات پشتوانه‌ای برای نماینده است
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
  • افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس
  • اظهارات جدید سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره مرحله دوم انتخابات مجلس/ چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟
  • پیش بینی ۲۸۷ شعبه برای دور دوم انتخابات