Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از خبرگزاری مهر، سید محمد موسوی درباره اجرای مصوبات دولت جهت پرداخت کمک بلاعوض به خسارت دیدگان از سیل در بخش کشاورزی، بیان کرد: بر اساس گزارش‌های دریافتی از سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌های خسارت دیده از سیل تا تاریخ ۲۸ بهمن ماه امسال، از تعداد ۲۵۷۰۱۷ پرونده به مبلغ ۱۵,۳۲۰ میلیارد ریال در کمیته‌های تخصصی شهرستان‌های استان‌های خسارت دیده از سیل پس از بازدید میدانی، بررسی و تأیید شد و تعداد ۲۳۹۰۳۴ پرونده به مبلغ ۱۱,۷۸۴ میلیارد ریال ضمن تصویب در کارگروه استانی به مرحله پرداخت رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از این میزان، مبلغ ۱۰,۲۸۷ میلیارد ریال برای ۲۲۹۴۷۶ پرونده به حساب خسارت دیدگان واریز شده است.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی درباره پرداخت تسهیلات قرض الحسنه بانکی به خسارت دیدگان از سیل در بخش کشاورزی، اظهار کرد: تاکنون، تعداد ۱۷۳۶۲۳ پرونده به مبلغ ۱۶,۰۵۵ میلیارد ریال از طریق سازمان جهاد کشاورزی استان‌های خسارت دیده از سیل به بانک‌های عامل معرفی و تعداد ۷۹۴۳۲ پرونده به مبلغ ۸,۳۰۹ میلیارد ریال به خسارت دیدگان پرداخت شده است.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: سیل وزارت جهاد کشاورزی سید محمد موسوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۲۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلفات راهنمایی و رانندگی و مبلغ جریمه ها در کشورهای همسایه چگونه است؟

هر کشور قوانین راهنمایی و رانندگی و جرائم مربوط به خود را دارد. ندانستن قوانین در هر کشور می‌تواند بسیار خسارت‌زا باشد؛ برای مثال جریمه سرعت غیرمجاز در هلند بسیار بیشتر از اروپای شرقی است.

در عربستان، در صورتی که افراد از پل عابر پیاده عبور نکنند و مسیر مستقیم از وسط بزرگراه را برگزینند، بین هزار تا ۲ هزار ریال عربستان جریمه خواهند شد!

امارات متحده عربی

به گزارش روزیاتو، سیستم امتیاز سیاه دبی، رانندگانی را که قوانین راهنمایی و رانندگی را زیر پا می‌گذارند ردیابی می‌کند. این سیستم از امتیازهایی برای نشان دادن میزان جدی بودن تخلف استفاده می‌کند. هر بار که یک راننده کار اشتباهی انجام می‌دهد، مانند رانندگی با سرعت زیاد یا پیروی نکردن از علائم راهنمایی و رانندگی، چند امتیاز سیاه دریافت می‌کند.

رانندگی در حالت مستی می‌تواند جریمه بین ۲۰ هزار تا ۳۰ هزار درهم، تا سه ماه حبس، ۶۰ روز توقیف خودرو یا همه این موارد را به دنبال داشته باشد. متخلفان ممکن است امتیاز سیاه هم دریافت کنند.

در صورتی که رانندگان از سرعت مجاز، کمتر از ۳۰ کیلومتر در ساعت تخلف کنند، بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ درهم جریمه می‌شوند. اگر این تخلف از سرعت مجاز بیش از ۶۰ کیلومتر در ساعت و حتی بالاتر باشد، جریمه هزار و ۵۰۰ درهمی، ۱۲ امتیاز سیاه) و ۳۰ روز توقیف ماشین را به دنبال خواهد داشت.

عبور از چراغ قرمز، هزار درهم جریمه، ۱۲ امتیاز سیاه و توقیف ۳۰ روزه وسیله نقلیه را به همراه دارد. البته در قوانین راهنمایی رانندگی ذکر شده که عبور از چراغ قرمز تعلیق گواهینامه ندارد. بی‌توجهی به خط عابر پیاده و راندن بیش از سرعت مجاز در نزدیکی این خط نیز ۵۰۰ درهم جریمه را در پی خواهد داشت.

ترکیه

به نقل از سایت ikamet، رانندگی در حالت مستی چندین حالت دارد. بابت اولین تخلف ۶۴۴۰ لیره، بابت دومین بار هشت هزار و ۷۵ لیره و بابت سومین بار ۱۲ هزار و ۹۷۸ لیره جریمه برای فرد به دنبال دارد.

تخلف از سرعت مجاز تا ۳۰ درصد سرعت مجاز، هزار و ۵۰۷ لیره و تخلف از سرعت مجاز، بیش از ۳۰ درصد تا ۵۰ درصد سه هزار و ۱۳۶ لیره جریمه در پی خواهد داشت. تخلف از سرعت مجاز بیش از ۵۰ درصد، فرد خاطی را متوجه جریمه ۶ هزار و ۴۴۰ لیره‌ای خواهد کرد. عبور از چراغ قرمز هزار و ۵۰۷ لیره و بی‌توجهی به خط عابر پیاده سه هزار و ۱۳۶ لیره جریمه دارد.

عربستان

این کشور جرائم راهنمایی و رانندگی را به چهار دسته عمده تقسیم کرده است. دسته اول جرائم که از همه سنگین‌تر هستند، بین ۵۰۰ ریال تا ۹۰۰ ریال جریمه فرد و حتی توقیف وسیله نقلیه را در پی خواهند داشت. رانندگی در حالت مستی، عبور از چراغ قرمز و تخلف از سرعت مجاز بیش از ۲۵ کیلومتر جزو این دسته هستند.

دسته دوم جرائم بین ۳۰۰ ریال تا ۵۰۰ ریال هستند و مجدداً امکان توقیف وسیله نقلیه را دارند. تخلف از سرعت مجاز کمتر از ۲۵ کیلومتر جزو این دسته به شمار می‌رود. به این ترتیب دسته‌های سوم و چهارم جرائم کوچک‌تر و مجازات‌های کمتر را پوشش می‌دهند.

عمان

رانندگی در حالت مستی در عمان برای اولین بار هزار ریال عمان (۲۶۰۰ دلار) و برای دومین بار ۲ هزار ریال عمان (۵۲۰۰ دلار) جریمه در پی خواهد داشت. مشخص است که این جریمه بسیار سنگین است زیرا در مقایسه با تخلف از سرعت مجاز تا ۲۰ کیلومتر که تنها ۱۰ ریال عمان جریمه دارد، مبلغ بسیار بیشتری از فرد دریافت می‌شود. تخلف از سرعت مجاز از ۲۱ تا ۳۰ کیلومتر در ساعت نیز ۱۵ ریال عمان و ۲ امتیاز منفی در پی خواهد داشت.

رد کردن چراغ قرمز یکی از بدترین تخلفات رانندگی است که یک راننده می‌تواند در عمان مرتکب شود؛ چراکه علاوه بر جریمه ۵۰۰ ریالی، می‌تواند او را تا یک سال در زندان حبس کند! بی‌توجهی به خط عابر پیاده نیز ۱۵ تا ۳۰ ریال عمان جریمه خواهد داشت.

قطر

رانندگی در حالت مستی در قطر نیز به دلیل خطرناک بودن جرم سنگینی محسوب می‌شود. هر فرد متخلف ممکن است با ۱۰ هزار تا ۵۰ هزار ریال قطر، احتمال حبس و حتی تبعید مواجه شود!

تخلف از سرعت مجاز با هر ۱۰ کیلومتر بیشتر، ۱۰۰ ریال قطر جریمه دارد. این جریمه تا سقف هزار ریال می‌تواند بالا برود. عبور از چراغ قرمز تا ۶ هزار ریال قطر و توقیف وسیله نقلیه را به همراه خواهد داشت.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند
  • مبلغ محکومیت متخلفان اقتصادی استان ۲۱۸ میلیارد ریال است
  • پلیس فتا حق۱۷۰میلیاردی کشاورز قلعه گنجی را از یک کلاهبردار گرفت
  • احقاق حق ۱۷۰ میلیاردی کشاورز قلعه گنجی از سوی پلیس فتا
  • چتر حمایتی بانک کشاورزی بر سر کشاورزان کردستانی + فیلم
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • آیا «دخل و تصرف در مشاعات ساختمان» جایز است؟
  • تخلفات راهنمایی و رانندگی و مبلغ جریمه ها در کشورهای همسایه چگونه است؟
  • حکم قرض به شرط پرداخت مبلغ اضافه