Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-07@09:12:24 GMT

اتصال هفت میلیون روستایی به منابع آب پایدار

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۶۲۳۶۵

اتصال هفت میلیون روستایی به منابع آب پایدار

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، شاهین پاکروح در آیین معارفه مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با اشاره به اقدامات خوب انجام شده در استان در عرصه خدمات آب و فاضلاب شهری و روستایی اظهار کرد: شرکت آبفای شهری استان مرکزی جزو شرکت‌های برتر کشور بوده و آبفای روستایی نیز همواره رتبه‌ مناسب و رده‌های یک تا پنج کشوری را به خود اختصاص داده است که این ظرفیت‌ها نشان دهنده ساختار نیروی انسانی، برنامه‌ریزی و اجرا در قالب شرکت‌هایی است که خدمات را در قالب لیتر بر ثانیه ارائه می‌دهند و علاوه‌بر موضوعات کمی، کیفیت نیز به عنوان خط قرمز این خدمات مطرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه رسالت اصلی آب و فاضلاب، تامین آب پایدار است و با یک برنامه‌ریزی جامع و با اولویت‌بندی در مدیریت تنش آب و تامین آب پایدار تلاش لازم در راستای انجام مناسب این رسالت انجام شده است، افزود: بیش از 15 سال خشکسالی سبب ایجاد چالش جدی در منابع آب زیرزمینی شد

معاون مهندسی و توسعه آبفای کشور تصریح کرد: در مقایسه شاخصه‌های مختلف کشور درمی یابیم که مجموعه اقدامات انجام شده در این حوزه رضایت‌مندی مناسبی را ایجاد کرده است. برنامه‌ریزی‌های جامعی در کشور در شهرها و روستاها در راستای تامین منابع آب انجام شده که مبتنی بر منابع آب موجود، پایداری به لحاظ کمی و کیفی، جمعیت های مستقر در مراکز جمعیتی شهری و روستایی و... بوده است.

پاکروح بیان کرد: علیرغم اینکه هنوز در میانه راه و متکی بر اعتبارات دولتی هستیم اما خوشبختانه وجوه اجرایی خدمات در حوزه شرکت ‌های آب و فاضلاب به خوبی شناسایی شده و با توجه به ظرفیت خوب این شرکت‌ها، از منابع غیردولتی نیز استفاده شده است.

وی ادامه داد: بیش از هشت هزار میلیارد تومان منابع توسط سرمایه‌گذاران بخش غیردولتی و از طریق وام‌های مختلف در راستای ایجاد پایداری مناسب در این زمینه تامین شده است.

معاون مهندسی و توسعه آبفای کشور در خصوص اقدامات انجام شده در عرصه آبرسانی روستایی اضافه کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی اقداماتی فوری در این حوزه توسط جهاد سازندگی وقت در عرصه‌های مختلف تامین آب، برق، مخابرات و ... انجام شد اما طبیعتا خشکسالی بسیاری از منابع آبی روستاها را دچار تنش کرد.

پاکروح ادامه داد: در سال 92 برای جمعیتی کمتر از یک میلیون نفر در کشور از منابع عمرانی، طرح‌های تامین آب پایدار انجام شده بود اما امروز با توجه به توجه دولت و مجلس به این موضوع و تامین منابع مالی مورد نیاز برای پروژه‌ها، بیش از هفت میلیون نفر جمعیت روستایی در کشور به آب پایدار متصل شده‌اند و پیش‌بینی می‌شود تا پایان دولت این رقم به مرز 10 میلیون نفر برسد.

وی خاطرنشان کرد: امروز در انتهای دهه سوم طبیعتا می‌طلبد ساختارهای متناسب با دغدغه‌های موجود به روز شوند و تشکلی در ساختار اداری و نظام اجرایی تعریف شود که بتواند دغدغه‌های موجود را برطرف کند.

معاون اقتصادی استاندار مرکزی نیز در این جلسه گفت: یکپارچه‌سازی آب و فاضلاب شهری و روستایی در استان مرکزی اقدام خوبی بود که سبب انسجام خدمات قابل ارائه در مجموعه آب و فاضلاب انجام شد.

سعید فرخی بیان کرد: در سال جاری مردم شاهد  کمترین تنش در حوزه‌ ارائه خدمات آب و برق بوده‌اند. با وجود سختی برخی معابر در کوچه‌های شهر اراک، اما در حال حاضر 100 درصد منازل شهری اراک به شبکه جمع آوری فاضلاب متصل شده‌اند.

فرخی در پایان بر حضور حداکثری مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان مرکزی نیز گفت: در استان مرکزی از مجموع یک میلیون و 400 هزار نفر جمعیت شهری و روستایی، 100 درصد جمعیت شهری و 85 درصد جمعیت روستایی از پوشش شبکه توزیع آب بهره‌مند هستند این در حالی است که میانگین ضریب بهره‌مندی جمعیت روستایی کشور از این شبکه 75 درصد است.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۲۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع ۳۲ مورد حادثه انسداد و پس زدگی فاضلاب در شهر ایلام

محمد محمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر با بیان اینکه گرفتگی و پس‌زدگی فاضلاب یکی از مشکلات اصلی در زمان بارندگی می‌باشد، در خصوص علت اصلی بروز اینگونه حوادث در شبکه فاضلاب گفت: شبکه جمع آوری فاضلاب شهری صرفاً برای جمع آوری فاضلاب خانگی طراحی و اجرا شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام در ادامه گفت: عدم گنجایش مناسب جداول برای هدایت آب‌های سطحی و اتصال غیر مجاز جداول به شبکه‌های جمع آوری فاضلاب باعث آبگرفتگی معابر و ورود روانابهای سطحی حاوی مواد جامد به داخل شبکه جمع آوری فاضلاب می‌شود، و با ورود به شبکه فاضلاب موجب پس زدگی فاضلاب در برخی منازل و خیابان‌ها می‌شود که می‌طلبد شهرداری ایلام با بررسی و طراحی سازه‌های انتقال آب این مناطق که در بارندگی‌های شدید مشکلات عدیده‌ای برای همشهریان عزیز به وجود می‌آورد جلوگیری نماید.

مدیرعامل شرکت آبفای ایلام افزود: در بارندگی اخیر حدود ۳۲ مورد رفع انسداد در شبکه شهرهای استان انجام گرفته و اکیپ‌های اجرایی نیز در این زمینه آماده به کار هستند تا در صورت بروز حادثه نسبت به انجام عملیات اجرایی اقدام کنند.

کد خبر 6098042

دیگر خبرها

  • بیش از یک هزار خانوار روستایی شاهین‌دژ از آب شرب پایدار برخوردار می‌شوند ‌
  • آب‌های خاکستری؛ نجات‌بخش حیات زمین
  • رفع ۳۲ مورد حادثه انسداد و پس زدگی فاضلاب در شهر ایلام
  • معافیت سازمان بیمه سلامت بر اساس قانون از اتصال به حساب خزانه
  • افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • جهاد آبرسانی در ۱۲۵ روستای لرستان
  • آبرسانی به ۷۸ هزار نفر از جمعیت روستایی لرستان
  • نشستی برای بررسی مسائل تامین آب شرب پایدار در شهر خضرآباد