Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار سرتیپ دوم پاسدار سید یوسف مولایی روز پنجشنبه در همایش بصیرتی «انتخاب قوی-  ایران قوی » که با همکاری روابط عمومی اداره کل اوقاف  و امورخیریه و بسیج جامعه مداحان استان البرز در در آستان مقدس امامزاده حسن (ع)‌کرج برگزار شد، افزود:  دشمنان هر زمان که در ایران انتخابات می خواهد برگزار شود از یکسال پیش از آن شروع به تحریم می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مگر چه اشکال و مشکلی در انتخابات ایران وجود دارد، اظهار داشت:  آمریکایی ها برای ورود و تجاوز به هر کشور و توسعه فرهنگ خودشان، شعار اینکه ما مامور هستیم دموکراسی را ترویج دهیم، وارد می شوند.

مولایی با بیان اینکه نماد دموکراسی، انتخابات است، گفت: ایران بهترین انتخابات را در دنیا و منطقه دارد ولی چرا این ها حتی مخالف حرف خودشان هستند؟

وی ادامه داد: ایران هر سال یا یک و نیم سال یکبار انتخابات برگزار می کند ولی چرا مخالفت می کنند و چگونه می خواهند دموکراسی را توسعه دهند در حالیکه تمام رفقایشان بدون استثنا از طریق کودتا از دهه ۶۰ میلادی تا کنون سرکار آمده اند.

فرمانده سپاه استان البرز دلیل این حساسیت آمریکایی ها نسبت به انتخابات ایران را این دانست که جمهوری اسلامی ایران مدلی را ارایه می دهد که حتی در آمریکا نیست زیرا انتخابات آمریکا الکتراد است یعنی مستقیم نیست بلکه انتخابات نخبگان است که این افراد رییس جمهور را انتخاب می کنند.

وی گفت:‌  ایران تنها جایی در منطقه و دنیا است که تمام ارکان آن به صورت مستقیم و غیرمستقیم از طریق انتخابات تعیین می شوند و جمهوری اسلامی یک مدل ارایه داده و خواسته آن ها را به هم ریخته است.

وی افزود: آمریکا بر این ادعا است که می خواهد دموکراسی را در دنیا ارایه دهد و موسسه ای مثل OSI یعنی موسسه جامعه باز که ترویج ارزش های غربی مثل دموکراسی را دارد، راه اندازی می کند و این موسسه در کشورهای مختلف ۱۰ تا ۱۵ انقلاب رنگی راه انداخته است.

فرمانده سپاه البرز با بیان اینکه آن ها انتخابات در جمهوری اسلامی که ریاست جمهوری با دست مبارک تک تک مردم به اسم انتخاب می شود را تحریم می کنند، تصریح کرد: امروز تمام فضای مجازی و تلویزیون های آنور آبی مثل وآ، اینترنشنال، بی بی سی پرشین و ...را مامور کرده اند که انتخابات را تحریم بکنید.

وی استفاده از هر وسیله ای برای تحریم انتخابات را تلاش دشمنان دانست و گفت: انتخابات ایران دشمنان را عصبانی می کند زیرا بغض و کینه از انقلاب یک جاهایی بیرون می زند که نتیجه این عصبانیت مثل شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی است زیرا نمی توانند خود را نگه دارد.

وی با بیان اینکه امروز وزیر خارجه آمریکا مستقیم وارد می شود انتخابات ایران را تحریم کند، افزود: یعنی این بغض و کینه از اصالت انقلاب و مدل های انقلاب است.

مولایی با اشاره به اینکه در دنیا نمی توانی پیدا کنی که رییس جمهور یک کشوری مستقیم و علنی برای ترور شخصیت رسمی یک کشور دستور بدهد و آمریکایی ها امروز این کار غلط را کرده اند، اظهار داشت: مدعی هم هستند که بزرگترین کشور اقتصادی، سیاسی و نظامی هستند ولی به قدری و پست و بی اعتبار شده اند که علنی می گویند خودمان دستور دادیم که شهید حاج قاسم را ترور کنند.

وی گفت:‌جایی که آمریکایی ها ناراحت می شوند معلوم است یک خبری است؛ حتی اگر در درون مشکل داشته باشیم و جناح های سیاسی به هم بریزند و فضا آلوده شود ولی اصل مطلب را نباید را فراموش کرد.

وی ادامه داد: آنان همه چیز ما را تحریم کرده اند حتی سیم خاردار را تحریم کردند ولی چرا موبایل وفضای مجازی ما را تحریم نمی کنند و هیچ وقت دیده نشده که ابزارها و امکانات انتقال اطلاعات تحریم شود؛ زیرا ابزار خودش است.

فرمانده سپاه استان البرز افزود: اگر سرعت اینترنت را کمی کم کنیم سریع عصبانی می شوند و جایی که دشمن عصبانی می شود بدانید که آنجا اثرات انقلاب است و ناراحتی دشمن را به همراه دارد.

وی خاطرنشان کرد: انتخابات یکی از مواردی است که دشمن را هر ۲ تا چهار سال یکبار عصبی می کند و حتی چیزی که نماد حرکت غربی هاست اگر انجام دهیم چون مدل اسلامی، ایرانی و بومی است آن ها را ناراحت می کند.

این جانباز هشت سال دفاع مقدس گفت: بعضی ها در کشاکش روزگار سنگ زیرین دشمن می شوند به جای اینکه سنگ زیرین خودی شوند و تقریبا یک ماه است که آتش تهیه دشمن در تمام عرصه ها می ریزد تا انتخابات را به هم بریزد که نخواهند توانست.

وی به انتخابات سال ۸۸ اشاره کرد و افزود:‌تا به حال مثل انتخابات ۸۸ از نظر امنیتی نداشتیم و آمریکایی ها به این نتیجه رسیدند که تمام توانشان را در همه عرصه ها به میدان بیاورند به طوریکه هشت عمل را انجام دادند تا انتخابات انجام نشود و در انتخابات اخیر هم چهار یا پنج مدل آن را باز هم عملی کرده اند.

وی اظهار داشت:‌ به انتخابات ۸۸ تقریبا پنج ماه به انتخابات مانده بود که تمام گروه های مسلح خود را به ایران اعزام کردند به طوریکه در کردستان زمان جنگ خیلی درگیری نداشتیم ولی در روانسر کردستان در سال ۸۸ بچه های سپاه و ناجا را به صورت عمده شهید کردند.

این جانباز مدافع حرم ادامه داد:‌به عبدالمالک ریگی که آن زمان به مکه رفته بود گفتند که سریع به ایران برگرد و عملیات انجام دهد و در شیراز هم به تندر ماموریت دادند که ۱۳ بمب گذاری انجام دهد.

وی گفت: خلق ترک اصلا وارد عملیات نمی شد و در آن زمان ۱۱ بمب دادند که منفجر کنند و حتی هواپیمایی رییس جمهور قبلی ایران را بمب گذاری کردند.

مولایی بیان داشت: دشمن می خواهد همه جا را به هم بریزد و تا انتخابات می شود تمام دارایی خود را برای به هم زدن انتخابات به میدان می آورد.

وی یادآور شد که دشمن دشمنی می کند و حساس است و می گوید انتخابات ایران تمام دارایی ما را به هم می ریزد و شما مداحان باید مردم را برای انتخاب اصلح هدایت کنید ولی بر روی شخص خاصی حساسیت و وسواس نداشته باشید.

در پایان این نشست از مداح اهل بیت (ع) صادق عبادی  تجلیل شد.

برچسب‌ها سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سازمان بسیج مداحان انتخابات مجلس شورای اسلامی استان البرز پروندهٔ خبری انتخابات مجلس در البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سازمان بسیج مداحان انتخابات مجلس شورای اسلامی استان البرز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سازمان بسیج مداحان انتخابات مجلس شورای اسلامی استان البرز انتخابات ایران فرمانده سپاه آمریکایی ها استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۶۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنش مستقیم میان ایران و اسرائیل تمام شد اما فعلا

به گزارش جماران، شورای آتلانتیک در تازه ترین نوشتار به بررسی آینده تنش میان جمهوری اسلامی ایران و رژیم اسرائیل پرداخته و می نویسد: 

حمله بی‌سابقه ایران به اسرائیل در 14 آوریل، در تلافی حمله هوایی ادعایی اسرائیل در سوریه، خطرناک‌ترین دور درگیری بین دو طرف در دهه‌های اخیر بود. این حمله شامل بیش از 350 موشک بالستیک، موشک کروز و پهپاد بود.

کشته شدن(شهادت) محمدرضا زاهدی، از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مجتمع متعلق به سفارت ایران در دمشق در روز اول آوریل، آخرین ضربه بود. زاهدی به فهرست بلندبالایی از مقام های ایرانی اضافه شد که در این سالهای اخیر توسط اسرائیل ترور شدند.  از جمله سید رضی موسوی، افسر ارشد سپاه پاسداران که در 25 دسامبر 2023 در دمشق ترور ( شهید) شد.

علیرغم تهدیدهای مقامات ارشد ایرانی مبنی بر اینکه جمهوری اسلامی ایران به ترورهای اسرائیل پاسخ سختی خواهد داد، ایران در نهایت اقدام محدودی انجام داد. در 17 ژانویه، نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حمله ای را به دو کشتی متعلق به اسرائیل در اقیانوس هند آغاز کرد و حمله دیگری نیز ساختمانی را هدف قرار داد که توسط ایران به عنوان مقر سازمان اطلاعات اسرائیل موساد در کردستان عراق شناسایی شده بود.

پس از ترور موسوی، صداهایی در ایران که خواستار بازنگری در سیاست «صبر استراتژیک» ایران در قبال اسرائیل بودند، در تلاش برای برقراری مجدد بازدارندگی بلندتر شد. خبرگزاری «تابناک» مدعی شد که اقدامات اخیر اسرائیل نشان‌دهنده افزایش بی‌سابقه «سطح استکبار صهیونیستی» است و ناکامی ایران در پاسخ به حملات اسرائیل ممکن است ضعف آن را آشکار کند.

 وب سایت محافظه کار الف تاکید کرد که مفهوم صبر استراتژیک به اشتباه به عنوان بی علاقگی و عدم واکنش تعبیر شده  که منجر به ترورهای زنجیره ای توسط اسرائیل شد. این وب سایت هشدار داد که ادامه سیاست موجود، فرماندهان ارشد را در معرض تهدید قرار می دهد و بازدارندگی ایران را تضعیف می کند.

حمله ایران به اسرائیل در پاسخ به حمله در دمشق لزوماً به معنای تغییر استراتژی ایران برای اجتناب از رویارویی مستقیم نظامی تمام عیار با اسرائیل نیست، چه رسد به ایالات متحده. برخی ادعا می‌کنند که حمله 14 آوریل ایران به اسرائیل با این تصور که رهبری ایران «محتاط» بوده و هرگز دستور حمله را صادر نمی‌کند، در تضاد است.

 با این حال، لزوماً اینطور نیست. به نظر می‌رسد که ترور زاهدی در ساختمانی مجاور کنسولگری ایران در دمشق یک قدم خیلی دور تلقی شده و محاسبات ایران را تغییر داده است. علیرغم پیام‌های گسترده‌ای که در روزهای قبل از حمله به تهران ارسال شد و از آن خواست از پاسخ مستقیم علیه اسرائیل خودداری کند، رهبری ایران تصمیم گرفت سیاست مهار خود را کنار بگذارد. ایران در این مرحله به دنبال احیای  بازدارندگی خود علیه اسرائیل  حتی به قیمت تشدید تنش نظامی احتمالی بود.

اولین حمله مستقیم ایران به اسرائیل، مرحله جدیدی در رقابت استراتژیک دو کشور است. برای سال‌ها، ایران تصمیم گرفته است از طریق شبکه منطقه‌ای شرکا و نیابت‌های خود علیه اسرائیل اقدام کند تا انکارپذیری خود را حفظ کند و خطر پیامدهای سیاسی یا نظامی را برای اقدامات خود به حداقل برساند. با این حال، جنگ داخلی در سوریه که در سال 2011 آغاز شد، منجر به افزایش تلاش‌های ایران برای استفاده از حضور خود در سوریه برای استقرار نظامی خود در این کشور شد و در نهایت منجر به اولین درگیری مستقیم نظامی ایران و اسرائیل در خاک سوریه شد. همزمان، از سال 2010، جنگ سایه‌ای بین ایران و اسرائیل بر سر تلاش‌های اسرائیل برای ممانعت از برنامه هسته‌ای ایران و تقویت قوای نظامی خود در برابر ایران از طریق جاسوسی، ترورهای هدفمند، خرابکاری‌ها و حملات سایبری شکل گرفت.

حمله ایران به اسرائیل از استفاده از نیروهای نیابتی و تقابل با اسرائیل در سوریه به رویارویی مستقیم نظامی تغییر یافته است. برای اولین بار از زمان جنگ خلیج فارس در سال 1991، اسرائیل با یک حمله موشکی دولتی مواجه شد، که ایران آن را به عنوان یک دستاورد مهم به تصویر کشید، علیرغم اینکه اسرائیل و متحدانش با موفقیت اکثریت قریب به اتفاق رگبار را رهگیری کردند.

در پی حمله به اسرائیل، حسین سلامی، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت که ایران رویکرد جدیدی در قبال «رژیم صهیونیستی» ایجاد کرده و از این پس به طور مستقیم به اسرائیل حمله خواهد کرد.

روزنامه کیهان این حمله را شدیدترین واکنش نظامی علیه اسرائیل از زمان جنگ یوم کیپور در سال 1973 توصیف کرد و مدعی شد که ایران توانسته است در پوشش دفاعی چندلایه اسرائیل نفوذ کند و خساراتی وارد کند.

این موضع گیری ها می تواند نشان دهنده این ارزیابی باشد که جمهوری اسلامی علیرغم تداوم برتری هوایی، فناوری و اطلاعاتی اسرائیل به سمت تعادل استراتژیک با اسرائیل پیش می رود. به نظر می‌رسد رهبری ایران به این نتیجه رسیده  که وضعیت ژئواستراتژیک کشور به لطف قابلیت‌های نظامی استراتژیک بهتر، شبکه‌ای از نیروهای نیابتی و حمایت روسیه و چین، دو عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد، به طور پیوسته در حال بهبود است.

یحیی رحیم صفوی، مشاور ارشد نظامی مقام معظم رهبری اخیرا در مراسمی  با ابراز اطمینان از پیروزی محور مقاومت به رهبری ایران، اعلام کرد که خاورمیانه جدید با محوریت ایران در حال ظهور است. به گفته صفوی، پیروزی محور مقاومت قطعی است، زیرا اسرائیل حمایت بین المللی را از دست داده، با رقابت های داخلی مواجه شده و در جنگ غزه شکست خورده است.

چند روز بعد، روزنامه جوان وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد که حمله ایران به اسرائیل نقطه عطفی است و نظم جدیدی در منطقه با ایران به عنوان معمار آن برقرار خواهد شد.

واکنش اسرائیل به حمله 19 آوریل ایران به دو طرف اجازه داد تا به طور موقت دور کنونی درگیری خود را پایان دهند. مقامات ایرانی واکنش اسرائیل را کم اهمیت جلوه داده و به تمسخر گرفته اند اما همزمان تمایل خود را برای اجتناب از تشدید بیشتر تنش هم نشان داده اند.

با این حال، بعید است که کارزار مستمر خصومت بین این دو دشمن پایان یافته باشد. اکنون سابقه درگیری مستقیم ایجاد شده میان این دو  به گزینه دیگری روی میز رویارویی ایران و اسرائیل تبدیل شده است.   مشخص نیست که آیا تهران پیامی را که اسرائیل قصد داشت با حمله واکنشی خود منتقل کند، دریافت کرد یا خیر. ظاهرا این حمله نشان دهنده امتناع اسرائیل از تبعیت از معادله جدید ایران بود.

انتقال رویارویی اسرائیل و ایران به مرحله جدید خطرناک است. تنش چشمگیر بین دو طرف در هفته های اخیر پتانسیل بالایی برای اشتباه محاسباتی در فقدان کانال های ارتباطی مستقیم را نشان می دهد. اگر ایران تصمیم بگیرد وضعیت خود را به عنوان یک کشور دارای آستانه هسته ای کنار بگذارد و سیاست خود را به سمت دستیابی به سلاح هسته ای بچرخاند، این خطر حتی جدی تر خواهد شد. احمد حق طلب، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مسئول امنیت هسته ای ایران، گفته است که تهدیدات اسرائیل می تواند ایران را به بازنگری در دکترین هسته ای خود و انحراف از ملاحظات قبلی خود سوق دهد.

دیگر خبرها

  • جانشین فرمانده سپاه: دشمن با اقتدار تنبیه شد
  • جانشین فرمانده سپاه : عملیات «وعده صادق» صهیونیست ها را مضحکه تمام جهان کرد / دشمنان از هر راهی التماس کردند تا جمهوری اسلامی اقدامی نکند، اما در این عملیات تصمیم حیدری گرفته شد
  • جانشین سپاه درباره احتمال ورود به خودروسازی : هرجا معظم له صلاح بدانند، ورود پیدا می‌کند
  • سردار فدوی: دشمن با اقتدار تنبیه شد / صهیونیست‌ها با حمله به کنسولگری حماقت کردند
  • سردار فدوی: دشمن با اقتدار تنبیه شد
  • عملیاتی که صهیونیست‌ها را مضحکه تمام جهان کرده است
  • دشمن با اقتدار تنبیه شد
  • تنش مستقیم میان ایران و اسرائیل تمام شد اما فعلا
  • آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد
  • دشمن در شن‌های غزه گیر افتاده است | پاسخ ایران قواعد جدیدی ایجاد کرد