Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا نیکبخت امروز پنج شنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: تاکنون هیچ موردی از بیماری ویروس «کرونا» در لرستان گزارش نشده است.

وی، تاکید کرد: ولی به هر حال این ویروس برای پیشگیری قواعدی دارد که همه باید بدانند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با تاکید بر اینکه یکی از این قواعد این است که دست خود را با آب و صابون بشوییم و حتی اگر در کیف خود ژل شستشوی دست داریم، از آن استفاده کنیم، گفت: همچنین جلوگیری از پخش ترشحات تنفسی هم باید مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیکبخت، تصریح کرد: هنگام عطسه و صرفه باید با دستمال کاغذی جلوی دهان خود را بگیریم، اگر حتی دستمال کاغذی در اختیار نداریم باید با آرنج و دست هنگام عطسه و سرفه جلوی دهان خود را بگیریم.

وی همچنین با تاکید بر رعایت فاصله ۱.۵ متری برای جلوگیری از پخش این ویروس و یا هر گونه ویروس دیگر، بیان داشت: همچنین تقویت مواد غذایی افراد به خصوص ویتامین c و ترکیباتی که دارای این ویتامین هستند باید مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 4857963

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی لرستان ویروس کرونا انتخابات 98 راهپیمایی 22 بهمن دهه فجر بارش برف ایلام بوشهر انتخابات مجلس شورای اسلامی تعطیلی مدارس قزوین شهرکرد انقلاب اسلامی ایران گرگان مجلس شورای اسلامی بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۰۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بعد از دستشویی، شستشو با آب بهتر از پاک کردن با دستمال است؟

گرچه موضوعی نیست که در مکالمات روزمره از آن صحبت شود، اما می‌توان گفت روش ثابتی برای تمیز کردن خود بعد از مدفوع کردن وجود ندارد. برخی صرفاً از دستمال توالت برای پاک کردن خود استفاده می‌کنند، اما برخی هم شستشوی خود با آب را ترجیح می‌دهند.

به گزارش روزیاتو، اما اینکه چرا به لحاظ علمی بهتر است به پاک کردن خود با دستمال توالت کفایت نکنیم و حتماً از آب برای شستشوی خود استفاده کنیم، سؤالی است که در ادامه به آن پاسخ خواهیم داد.

۱- پاک کردن با دستمال باعث پخش باکتری‌ها می‌شود

بله درست است که پاک کردن با دستمال توالت اگر به درستی انجام شود می‌تواند عمده‌ی مدفوع را از مقعد پاک کند، اما این کار باعث پخش مدفوع در سرتاسر مقعد می‌شود. این مسأله به ویژه برای زنان خطرناک است، چرا که ممکن است باکتری‌ها وارد مجرای ادرارشان شوند.

۲- ممکن است مدفوع به طور کامل پاک نشود

صرف پاک کردن مقعد با دستمال توالت همیشه کارساز نیست و ممکن است بقایای مدفوع در قسمت‌هایی که دسترسی به آن‌ها دشوار است باقی بماند، امری که باعث خارش مقعد و کثیف شدن لباس زیر می‌شود.

۳- استفاده‌ی بیش از اندازه از دستمال می‌تواند مضر باشد

وقتی تنها از دستمال برای تمیز کردن مقعد استفاده می‌کنید، اگر با اولین تلاش هایتان موفق به تمیز کردن نشوید، ممکن است در استفاده از دستمال زیاده روی کنید. این کار می‌تواند باعث تحریک شدن پوست حساس دور مقعد شود و مشکلات پزشکی‌ای ایجاد کند.

۴- دیگر خبری از گرفتگی چاه توالت نخواهد بود

اگر بعد از دستشویی رفتن از آب برای شستشوی خود استفاده کنید، احتمالاً دستمال کمتری مصرف خواهد شد و اگر عادت به انداختن دستمال در چاه توالت داشته باشید، احتمال گرفتگی چاه هم کمتر می‌شود. توالت‌های فرنگی که بعد از کشیدن سیفون، جریان آب را به خوبی از خود عبور نمی‌دهند، بسیار غیر بهداشتی هستند، چون احتمالاً حاوی باکتری‌هایی هستند که می‌توانند هم سطوح دستشویی و هم هوای آن را آلوده کنند، امری که می‌تواند منجر به عفونت شود.

۵- در معرض مواد شیمیایی کمتری قرار خواهید گرفت

برخی دستمال‌های توالت حاوی مواد سمی‌ای از جمله وایتکس هستند و می‌توانند مشکلات پزشکی ایجاد کنند. دستمال‌های مرطوب کننده هم ممکن است حاوی مواد محرکی مانند پروپیلن گلیکول باشند. با استفاده از آب برای شستشوی خود می‌توانید مطمئن شوید که آن مواد شیمیایی تا مدت طولانی روی پوست تان باقی نخواهند ماند.

دیگر خبرها

  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • چرا بعد از دستشویی، شستشو با آب بهتر از پاک کردن با دستمال است؟
  • ۴۰ درصد پروانه های کسب در لرستان الکترونیکی شد
  • ۲۵ اردیبهشت آخرین مهلت دریافت شناسه یکتا در لرستان
  • جشن فارغ‌التحصیلی با فضای ضد جنگ غزه در دانشگاه میشیگان آمریکا
  • هشدار بیماری زنگ زرد مزارع جو و گندم لرستان
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟