Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@23:55:41 GMT

هشدار آمریکا به ونزوئلا نسبت به تحریم‌های بیشتر

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۷۰۴۶۶

هشدار آمریکا به ونزوئلا نسبت به تحریم‌های بیشتر

نماینده ویژه آمریکا در امور ونزوئلا هشدار داد که تحریم‌های واشنگتن علیه کاراکاس تا زمانیکه این کشور آمریکای جنوبی دموکراسی خود را بازیابد، متوقف نخواهند شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، الیوت آبرامز، نماینده ویژه آمریکا در امور ونزوئلا با اشاره به تحریم‌هایی که واشنگتن روز سه شنبه علیه یکی از شرکت‌های تابع کمپانی روسی "روس‌نفت" به اتهام کمک به دور زدن تحریم‌ها علیه ونزوئلا اعمال کرده، از این تصمیم به عنوان یک گام نام برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: هدف آمریکا صحبت با مصرف کنندگان اصلی نفت ونزوئلا درباره کاهش میزان مصرف است.

تحریم این شرکت تابع ثبت شده در سوئیس که به گفته وزارت امور خارجه و وزارت خزانه داری آمریکا به عنوان یک کارگزاری نفت عمل می‌کند، به خاطر عملیات‌ در بخش نفتی ونزوئلا که آمریکا آن را از ژانویه ۲۰۱۹ تحریم کرده، اعمال شد.

الیوت آبرامز گفت: اقدامات دیگری نیز وجود دارند. اهداف دیگر و تحریم‌های بیشتری نیز در دستور کار هستند. این فشار کاهش نخواهد یافت مگر آنکه ونزوئلا بار دیگر بتواند دموکراسی خود را بازیابد.

وی تاکید کرد که هدف از این تحریم‌ها مجبور کردن دولت کاراکاس به انجام کاری است که هنوز تمایلی به انجام آن ندارد و آن مذاکره درباره یک انتخابات ریاست جمهوری جدید، عادلانه و آزاد است که به ونزوئلا اجازه می‌دهد از بحران کنونی خارج شود.

آبرامز درباره تحریم‌ها علیه شرکت نفت ونزوئلا موسوم به (PDVSA) گفت: این کمپانی بدهی‌های بسیاری دارد.

وی افزود: هنگامی که حساب‌های مسدود شده آزاد شوند به نظر من اعتبار دهندگان فورا تلاش خواهند کرد تا پول‌های خود را پس بگیرند. به همین خاطر اگر این پول‌ آزاد شود، تضمینی وجود ندارد که به دست دولت موقت برسد و به خاطر مزایای طلبکاران تجاری، مصادره و یا مجدد مسدود نشود.

آبرامز درباره بازگشت خوآن گوآیدو، رئیس جمهوری خود خوانده ونزوئلا به کاراکاس در سه شنبه گذشته پس از تور بین‌المللی‌اش با هدف سرنگونی نیکولاس مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا گفت: دستگیری عموی گوآیدو در فرودگاه یک اقدام شرورانه برای حمله به مشاوران نزدیک و خانواده خوآن گوایدو است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ونزوئلا آمريكا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۰۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت

داده‌های مربوط به رهگیری کشتی‌ها نشان داد صادرات نفت ونزوئلا در ماه آوریل ۳۸درصد کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، داده‌ها و اسناد مربوط به رهگیری کشتی‌ها نشان داد پس از انصراف مالکان و مشتریان نفتکش‌ها از بارگیری و خروج چند کشتی از آب‌های ونزوئلا، صادرات نفت این کشور در ماه آوریل ۳۸درصد کاهش یافت.

وزارت خزانه‌داری آمریکا ماه گذشته اعلام کرد که این کشور مجوز ۶ ماهه سال گذشته میلادی صنعت نفت ونزوئلا را تمدید نخواهد کرد و به شرکت‌ها تا پایان ماه مه فرصت داد تا مبادله‌های در حال انجام خود را متوقف کنند.

در مجموع ۳۷ کشتی در ماه آوریل از بنادر ونزوئلا حرکت کردند. داده‌های شرکت ال‌اس‌ئی‌جی بر اساس حرکت نفتکش‌ها نشان داد ونزوئلا در ماه آوریل به‌طور میانگین ۵۴۵ هزار بشکه نفت خام و سوخت در روز صادر کرده است که نسبت به بالاترین سطح صادرات روزانه این کشور در ماه مارس یعنی ۸۷۳ هزار و ۵۰۰ بشکه و ۷۰۳ هزار بشکه نفت صادرشده در مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است.

حدود ۶ نفتکش بزرگ در هفته‌های گذشته پس از ماه‌ها انتظار برای بارگیری نفت خام در بنادر تحت اداره شرکت نفت دولتی ونزوئلا، بنادر این کشور را بدون بارگیری ترک کرده‌اند. داده‌ها و اسناد این شرکت همچنین نشان می‌دهد که تاخیر در بارگیری و ترس مشتریان از پایان یافتن دوره مجوز صادرشده از سوی واشینگتن و در نتیجه تکمیل نیافتن فروش نفت از دلایل خروج نفتکش‌ها به‌شمار می‌رود.

حداقل دو نفتکشی که بدون بارگیری بنادر ونزوئلا را ترک کردند در اجاره پالایشگاه دولتی اورلن لهستان بودند و پیش‌بینی می‌شد که به سمت آسیا حرکت کنند.

دولت لهستان در حال بررسی خسارت حدود ۴۰۰ میلیون دلاری است که واحد تجاری پالایشگاه اورلن در سوئیس به‌عنوان پیش‌پرداخت محموله‌های نفتی ونزوئلا داده و شرکت این مبلغ را دریافت نکرده است.

محموله‌های بارگیری‌نشده به صادرات شرکت دولتی نفت و گاز ونزوئلا به آسیا در ماه آوریل خسارت زد و در نتیجه صادرات این کشور با ۶۴ درصد کاهش به ۲۰۶ هزار بشکه در روز رسید. صادرات ونزوئلا به آمریکا با ۳۴درصد افزایش به ۲۳۸ هزار بشکه در روز رسید که دلیل آن تولید بیشتر و صادرات شرکت سرمایه‌گذاری مشترک بین شرکت دولتی نفت و گاز ونزوئلا و شرکت شورون بود.

ونزوئلا همچنین ۲۳۶ هزار تن فرآورده جانبی نفت و مواد پتروشیمی در ماه آوریل صادر کرد که از ۴۶۳ هزار تن محصول صادراتی این کشور در ماه مارس کمتر است. واردات سوخت این کشور در ماه آوریل با اندکی افزایش نسبت به ماه مارس از روزانه ۵۳ هزار بشکه به حدود ۵۷ هزار بشکه در روز رسید.

دیگر خبرها

  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • هشدار؛ این قارچ‌ها را نخورید
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • اشتوتگارت و کسب 38 امتیاز بیشتر نسبت به مقطع مشابه فصل گذشته بوندسلیگا
  • هشدار پلیس نسبت به احتمال ریزش سنگ در جاده کرج
  • هشدار هواشناسی کاشان نسبت به وزش باد شدید
  • هشدار دموکرات‌ها به بایدن نسبت به نقض قوانین آمریکا توسط تل‌آویو
  • هشدار هواشناسی نسبت به بارش رگبار و رعد و برق
  • هشدار سازمان ملل نسبت به خطر حمله رژیم صهیونیستی به رفح
  • هشدار پلیس فتا نسبت به شایعات انتخاباتی در خوزستان