Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیده مرضیه شفاپور دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور و رئیس نهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر، در خصوص ارزیابی خود از جشنواره این دوره، در گفت‌وگو با خبرنگار  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: جشنواره مد و لباس امسال در تاریخ ۲۴ بهمن ماه افتتاح شد، اما مراسم افتتاحیه به شکل رسمی نداشت و هزینه آن صرف کمک به هموطنان سیل زده سیستان و بلوچستان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اینکه تبلیغات گسترده‌ای نداشتیم، استقبال مردم از این رویداد ملی بسیار خوب بود. به‌ ویژه استقبال خوبی از کلاس‌های آموزشی و نشست‌های تخصصی داخلی و خارجی شد و طبق آماری که داریم، روزانه بالغ بر ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ نفر بازدید کننده داشتیم که در این نشست‌ها حاضر می‌شدند و برای آن‌ها نیز گواهی حضور صادر می‌شد.

وی با اشاره به برگزاری مسابقه ایده تا اجرا در جشنواره مد و لباس فجر اظهار کرد: در این مسابقه ۲۰ گروه در قالب گروه‌های ۳ نفره طراحی، برش و دوخت را انجام می‌دادند که آثار مورد ارزیابی و داوری قرار گرفتند. این بخش بسیار مورد استقبال واقع شد. بخش حجاب و عفاف هم بخش پر رنگ جشنواره امسال بود؛ در جشنواره امسال رنگ را وارد بخش حجاب و عفاف کردیم ولی در دوره‌های پیشین اینگونه نبود. در ابن دوره نگاه ویژه‌ای به سوزن‌دوزی‌هایی که از بین رفته داشتیم و آن‌ها را دوباره احیا کردیم؛ در محل جشنواره مکانی را قرار داده بودیم که اساتید با تجارب ارزشمندشان در کنار ما قرار گرفته و آموزش‌های لازم را به مردم و علاقه‌مندان به سوزن دوزی می دادند.

او ادامه داد: در بخش ویترین ملی،۲۷ ویترین به کار‌های خوب هنرمندان ایرانی اختصاص داده شد که در این ویترین‌ها ویترین کیف و کفش و لباس، مانتو، زیورآلات و لباس‌های راحتی داشتیم که صفر تا صد آن توسط برند‌های داخلی تولید شده بود. برای اولین بار در بخش بین‌الملل جشنواره، بیش از ۱۱ کشور حضور داشتند و از نشست‌های تخصصی هم استقبال کردند.

دبیر نهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر با اشاره به اینکه هر روز نشست‌هایی با فعالان عرصه مد و لباس داشتیم، بیان کرد: من در طول جشنواره در غرفه‌ها حاضر می‌شدم و با مسئولان آن گفت‌وگو می‌کردم. بخش صنعت و فناوری‌ها این دوره بسیار خوب بود و اتفاق خوب جشنواره امسال این بود که طراحان به صورت مستقیم با صنعتگران حوزه پارچه و چاپ ارتباط برقرار کردند. پیش از این از پارچه‌های خارجی با قیمت بالا استفاده می‌شد، اما اکنون از چرخه خارج شده و پارچه‌های مرغوب توسط صنعتگران داخلی تولید و به طراحان ارائه شد و طراحان توانستند با مبالغ بسیار پایین از تولیدات داخلی استفاده کنند. امسال سالی بود که ما کار اتحادیه پوشاک و خیاط و انجمن طراحان و انجمن پوشاک مدارس را با توجه به شعار سال و توصیه مقام معظم رهبری پیش بردیم.

شفاپور در خصوص بودجه جشنواره و حمایت‌های صورت گرفته بیان کرد: بودجه امسال نسبت به سال گذشته افزایش نداشته و این ما را دچار مشکل کرد؛ ولی خوشبختانه سعی کردیم جشنواره را با اقتصاد مقاومتی پیش ببریم. ضمن اینکه امسال برای اولین‌بار به رسانه‌ها توجه ویژه‌ای کردیم و قسمتی را برای رسانه‌ها در نظر گرفتیم. قرار است که پوشاک عرضه شده در جشنواره راهی بازار شود. طبق اعلام اتحادیه پوشاک به تولیدگران، هر روز شاهد حضور ۲۰۰ الی۳۰۰ تولید کننده بودیم که طرح‌ها را بدون واسطه از طراحان دریافت می‌کردند. ۴ اسفند ماه اختتامیه رسمی جشنواره را در تالار وحدت خواهیم داشت.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مد و لباس جشنواره فجر مد و لباس فجر نشست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۰۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان

شهردار خوی از مسیرگشایی در بافت فرسوده و قدیمی این شهر با هدف کاهش ترافیک خبر داد و گفت: اجرای پروژه‌های مسیرگشایی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیارد تومان در دستور کار قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، حسن نصرالله‌پور امروز _شنبه پانزدهم اردیبهشت_ در گفت‌وگو با خبرنگاران با توجه به اقدامات عمرانی شهرداری خوی شامل احداث کمربندی و مسیرگشایی در ۵ نقطه از بافت فرسوده شهر با اعتباری بالغ بر ۸۰۰ میلیارد تومان اظهار کرد: اجرای این پروژه‌ها پاسخی به مطالبات مردمی در راستای کاهش ترافیک است.

وی افزود: همچنین با اجرای این پروژه‌ها در راستای بازآفرینی شهری اقدام و سعی داریم که مناطق کم برخوردار خوی نیز توسعه یابند.

شهردار خوی با اشاره به عملیات احداث کمربندی شهید سلیمانی گفت: کمربندی شهید سلیمانی به طول ۶ کیلومتر در مسیر رفت و برگشت که هر مسیر آن چهار بانده بوده و احداث آن موجب کاهش ترافیک خواهد شد.

نصرالله‌پور با اشاره به پروژه‌های مسیرگشایی در راستای کاهش ترافیک شهری توسط مدیریت‌شهری خوی تصریح کرد: مسیرگشایی ادامه شیخ نوایی، بهشتی شمالی، پشت پارک ملت منتهی به جمشیدآباد از جمله این پروژه‌ها است با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیارد تومان در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 750525

دیگر خبرها

  • گردش مالی ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بازار خودرو
  • ذخیره روزانه بیش از ۱۰۰۰ تن مرغ گرم/ صادرات مرغ بلامانع است
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • تلفیق هنر دست و صنعت
  • تامین آب شرب سالم و پایدار برای روستای «دره دول» بخش ماژین
  • افزایش لوکس نوری در بوستان‌های منطقه ۷ اصفهان
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد
  • رونمایی از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک سمنان