Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید پیرهادی استاد دانشگاه و جامعه شناس در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،  درباره انتخابات مجلس گفت: یکی از مهم‌ترین بحث‌های اصلی در مورد مجلس این است که مجلس از جایگاه اصلی خودش فاصله گرفته است.

او افزود: وظیفه اصلی مجلس نظارت بر همه امور است، اما امروزه ما شاهد نظارت نهاد‌های دیگر بر امور جامعه هستیم، مجلسی موفق است که شخصیت‌های قوی و مستقل داشته باشد، در واقع شخصیت قوی و مستقل از اینکه کدام جناح پیروز شود، مهم‌تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: یک موضوع در خصوص دانشگاه‌های کشور این است که نمایندگان باید قانونی تصویب کنند یا اینکه از وزارت علوم بخواهند دانشگاه‌ها را سازماندهی کنند. چرا که در کشور ما به اندازه چین دانشگاه و موسسات آموزش عالی وجود دارد، اما یک کارخانه صدور مدرک ایجاد شده است که متاسفانه هم افراد بدون مهارت تربیت می‌شوند و هر سال شمار بسیاری به لشگر فارغ التحصیلان بیکار و در عین حال مدعی شغل با رتبه بالا اضافه می‌شود.

بیشتر بخوانید: ایفای نقش نماینده مجلس، مستلزم تخصص‌ است

این استاد دانشگاه و جامعه شناس تصریح کرد: ما انتظار داریم تا مجلس در خصوص بودجه نهادی‌های تحقیقاتی جدی‌تر وارد شود چرا که بودجه نهاد‌های پژوهشی و تحقیقاتی به نسبت بودجه کل دانشگاه خیلی کمتر دیده می‌شود و این موضوع باعث شده است تا اهمیت جدی به پژوهش و تحقیق داده نشود و در نهایت با این وضعیت، علم به تولید، ثروت و سرمایه منجر نمی‌شود. در صورتی که دانشگاه در جهان واسطه اصلی تبدیل علم به ثروت است.

پیرهادی با اشاره به مطالبات و انتظارات دانشجویان از مجلس اظهار کرد: در خصوص مطالبات و انتظارات دانشجویان از مجلس مباحث زیاد و مهمی مانند دغدغه اقتصادی دیده می‌شود، اما مطالبات سیاسی و فرهنگی و اجتماعی هم به همان میزان مهم هست که باید به این امور به صورت جدی تری رسیدگی شود.

او افزود: مجلس باید آزادی‌های تشکل‌های سیاسی را به رسمیت بشناسد و اجازه دخالت نهاد‌های غیر مرتبط را در دانشگاه ندهد همچنین نمایندگان باید صدای همه‌ی طیف‌های سیاسی و انجمن‌های دانشجویی باشند.

بیشتر بخوانید: رفع خلاء قانونی در حوزه‌های علمی انتظار دانشگاهیان از نمایندگان مجلس

پیرهادی در پایان گفت: موضوع مهم دیگر در مورد دانشجویان ساماندهی سهمیه گروه‌های مختلف در دانشگاه هاست، چرا که بعضی از این سهمیه‌ها از عدالت خارج هستند و باعث بروز آسیب‌های جدی روانی و اجتماعی به افراد یا دانشجویان شود. افرادی که بدون شایستگی در دانشگاه جذب می‌شوند و تحصیل می‌کنند در آینده پس وارد شدن به سیستم اجرایی کشور نمی‌توانند به خوبی فعالیت کنند و سیستم علملکرد نامناسب خود را به نمایش خواهند گذاشت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات مجلس انتخابات مجلس یازدهم انتخابات مجلس 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۴۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۳ تُن گل محمدی ارگانیک از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد زواره

محمدرضا معصومی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز زواره در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اعلام کرد که برداشت گل محمدی از تعداد ۴ هزار و ۵۰۰ اصله گل محمدی در سطح پنج هکتار از بوستان‌های گل محمدی در مزرعه آموزشی و تحقیقاتی شهید امید اکبری نیسیانی و محوطه و فضای سبز این مرکز آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود حدود ۳ تُن گل محمدی ارگانیک برداشت و برای تولید گلاب به کارگاه منتقل شود.

وی افزود: استفاده از نظام کشاورزی ارگانیک یعنی مصرف کود‌های آلی و استفاده از روش‌های به‌زراعی به‌جای مصرف کود‌های شیمیایی موجب افزایش کیفیت محصول گل محمدی مرکز در مقایسه با مکان‌های دیگر شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز زواره، پیش بینی درآمد این مرکز را بیش از ۲۰۰ میلیون تومان عنوان کرد و گفت به‌واسطه شرایط اقلیمی برداشت گل از اواسط فروردین آغاز شده و تا اواسط اردیبهشت ادامه خواهد داشت و به دلیل باردهی سریع، نگهداری آسان و درگیری کمتر با آفات می‌تواند درآمد بیشتری را برای مرکز به همراه داشته باشد، همچنین به صورت خشک شده نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد یا از آن گلاب و اسانس استحصال شود.

معصومی متذکر شد: دانشگاه آزاد اسلامی مرکز زواره با چالش فرآوری مواجه بوده که امسال به همت کارکنان با خریداری تجهیزات و راه‌اندازی کارگاه گلاب‌گیری، زنجیره ارزش گل محمدی تکمیل شد.

وی، هدف از کشت این محصول را ایجاد اشتغال، کسب درآمد غیرشهریه ای، مصرف کم آب، توسعه و ترویج کشت گیاهان دارویی در منطقه و درنهایت زیباسازی فضای سبز و محوطه دانشگاه عنوان کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشجویان حامی فلسطین رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را هو کردند+ فیلم
  • حامیان فلسطین رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را هو کردند+ فیلم
  • پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از رئیس دانشگاه کلمبیا خواست استعفا دهد
  • دانشجویان، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را «هو» کردند
  • سخنگوی مجلس نمایندگان آمریکا به دانشگاه کلمبیا رفت
  • برداشت ۳ تُن گل محمدی ارگانیک از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد زواره
  • بودجه دانشگاه شاهد ۳۰ درصد افزایش یافته است
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳ محقق می‌شود؟
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟