Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@19:21:52 GMT

برای نگین «توپخانه» خواب‌های طلایی دیده‌اند

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۷۸۶۹۸

برای نگین «توپخانه» خواب‌های طلایی دیده‌اند

برای چهلمین سال آغاز به کارشان، تصمیم گرفته‌اند قدیمی‌ترین بنای ساخته شده برای فعالیت بانک در کشور را به موزه تبدیل کنند، پس با کمک یک موزه‌دار، نخست به سمت ایجاد موزه‌ای موقت رفته‌اند، تا در ادامه‌ی طرح و با برنامه‌ریزی گاوصندوق بانک را به موزه‌ای دائمی تبدیل کنند.

به گزارش ایسنا، نگینِ زیبا اما کوچک میدان توپخانه تهران، با کاشی‌های خاص و معماری متفاوت‌اش این روزها، کاربری جدیدی را نجربه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجموعه ساختمانی که یکی از بناهای داخلی‌اش در اواخر دهه ۸۰ هم  یک بار به موزه تبدیل شد، اما کمتر از یک سال بعد تعطیل شد تا برخی اقدامات شهری را در داخل فضای مجموعه عملیاتی کنند.

حالا برای مدت کوتاهی یعنی حدود ۱۰ روز دیگر، دو طبقه بالای ساختمان قدیمی «بانک بازرگانی ایران» یا همان «بانک تجارت» (مسئوولان فعلی بانک) در میدان توپخانه را به گالری‌های موقت تبدیل کرده‌اند و تعدادی از تابلوهای نفیس نقاشی را به نمایش گذاشته‌اند و یک شعبه نمادین بانک با طراحی دهه ۴۰ و ۵۰ شمسی برای آشنایی گردشگران با بانکداری آن سال‌ها  طراحی و به نمایش گذاشته شده‌اند وحتی تعدادی از قدیمی‌ترین اسناد صنعت بانکداری کشور نیز در موزه بانک تجارت به نمایش گذاشته شده است.

ساختمان بانک شاهی که بعد از مدتی با نام «بانک بازرگانی» معرفی شد و امروز در ضلع شرقی میدان توپخانه (میدان امام خمینی (ره)) قرار دارد، ۱۲ بهمن ۱۳۸۱ در فهرست آثار ملی به ثبت رسید. بنایی تاریخی که استفاده از عناصر تزیینی معماری ایران، مانند کاسه‌سازی در نیم‌گنبد سردر ورودی، کاشیکاری و گچبری از ویژگی‌های آن محسوب میشود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بانک تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۸۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز مسابقات فوتسال جام یاریگران زندگی در بخش نگین کویر فهرج

فرماندار شهرستان فهرج در آئین افتتاحیه این مسابقات با گرامیداشت یاد و خاطره شهید هادی رئیسی، رئیس پلیس مواد مخدر شهرستان که در درگیری با سوداگران مواد مخدر در بخش نگین کویر به شهادت رسید، گفت: یکی از دلایل ساخت زمین‌های چمن ورزشی کاهش آسیب‌های اجتماعی به خصوص مصرف مواد مخدر است و در این زمینه طی ۲ سال گذشته ۱۱ زمین چمن به بهره برداری رسیده است.

رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان فهرج هدف از برگزاری مسابقات فوتسال جام یاریگران زندگی را، ترویج سبک زندگی سالم و با نشاط، گسترش فرهنگ دوری از مواد مخدر، کمک به سالم سازی محیط‌های روستایی و ایجاد انگیزه و امید در بین بهبود یافتگان با کمک خیرین محلی دانست.

وی افزود: جا دارد از مساعدت‌های احمد یوسفی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان در راه اندازی این بازی‌ها ویژه تشکر کنم.

رئیس شورای ورزش شهرستان فهرج نیز از کدخدامنش خیر ورزشی این روستا برای کمک به رسیدن به اهداف جام یاریگران زندگی تشکر کرد و یاد و خاطره ورزشکاران فقید روستای امام علی را گرامی داشت. 

حسین سعیدنیا فرماندار شهرستان فهرج هم از تلاش‌های بخشدار نگین کویر، رئیس اداره ورزش و جوانان، اعضای شورای اسلامی و دهیار روستا و بنیاد علوی برای ساخت ورزشگاه امام علی (ع) تشکر کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • چادگان؛ نگین گردشگری اصفهان
  • عکسی دیده نشده از رهبر انقلاب در سال های دور /برادر محسن هم بود
  • ناگفته‌های کهگیلویه و بویراحمد در گفتن نگین
  • آغاز مسابقات فوتسال جام یاریگران زندگی در بخش نگین کویر فهرج
  • تصویری دیده نشده از هشتاد سال قبل میدان شهرداری رشت
  • خواهر لاتین‌تبار اصفهان؛ شهر میادین و دروازه دنیای جدید
  • پاکستان؛ فرصتی طلایی برای اکران و تولیدات مشترک سینمایی
  • قابل توجه فعالان اقتصادی
  • انقلاب اسلامی به یک چالش برای استکبار تبدیل شده است
  • موزه فسیل مراغه گنجینه‌ای از مهره داران ارزشمند