Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@20:52:58 GMT

هرکسی از ظن خود با انتخابات یار شد

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۷۹۷۶۷

هرکسی از ظن خود با انتخابات یار شد

با آغاز فرآیند رای گیری در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در قزوین، از همان ساعات ابتدایی در بیشتر شعب مرکزی شهر، مردم حضور پرشوری از خود نشان دادند.

حوالی ساعت هشت صبح در مسجد امام خمینی (ره)، مسجد محمد رسول الله واقع در خیابان پادگان و چند واحد مدرسه در نقاط مختلف شهری، صف‌هایی بسیار بلند از زنان و مردان به چشم‌ می خورد که اقشار اجتماعی مختلفی را شامل می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صف‌های طولانی در این مسجد باعث شده بود تا برخی از پیرمردها و پیرزن‌ها تا رسیدن نوبت خود گرداگرد مسجد نشسته و منتظر باشند.

در این میان تیپ جمعیتی جوان از دختر و پسر نیز به چشم می‌خورد که در میان افراد مسن بیش از پیش خودنمایی می‌کردند و باعث جلب توجه خبرنگاران شده بودند.

خبرنگاران نیز در حال مصاحبه با مردم و مسؤولان بودند و اگر با یک نگاه کلی به شعبه‌های اخذ رای نگاه می‌کردید طوری به نظر می‌رسید که انگار همه مشغول کاری هستند.

علت این حضور پرشور دلیلی شد تا خبرنگاران ایرنا از چندین شهروند مصاحبه کنند:

صندوق رای همان خاکریز دوران دفاع مقدس است

رمضانعلی مافی ۷۴ ساله به خبرنگار ایرنا گفت: طبق عادت همیشگی روزهای جمعه برای حضور در نماز جمعه ساعت ۹ از خواب بیدار می‌شدم، اما این دفعه برای شرکت در انتخابات ساعت ۶ صبح از خواب بیدار شده‌ام و لحظه شماری کردم تا شعبه اخذ رای گشوده شود.

وی با بیان اینکه رای دادن ربطی به مشکلات اقتصادی ندارد، اظهار داشت: من از وضعیت کنونی جامعه رضایت ندارم، اما این دلیلی نمی‌شود که از رای دادن در انتخابات خودم را محروم کنم، به هرحال در این ممکلت مجلس وجود دارد و نماینده ما باید بتواند برای ما چانه زنی کند.

مافی به همسر و نوه خود در صف زنان برای رای گیری اشاره کرد و گفت: همسر من گرچه کمی مشکل جسمی داشت، اما با کمک نوه‌ام کمک کردم که به شعبه آمده و در کنار یکدیگر رای بدهیم.

این شهروند قزوینی خاطرنشان کرد: امروز صندوق انتخابات همان خاکریز دوران دفاع مقدس استن؛ من در دوران جنگ هم فعال بوده‌ام و اکنون معتقدم این صندوق‌ها کار همان خاکریزهای جبهه را می‌کند و می‌تواند دشمنان را در مقابل نظام و انقلاب مایوس کند.

رای اول من، گامی برای مشارکت‌های بیشتر سیاسی است

علیرضا سلیمانی ۱۹ ساله به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: من به عنوان یک رای اولی احساس غرور و افتخار می‌کنم که اکنون می‌توانم در سرنوشت سیاسی کشورم سهیم باشم و نماینده مورد علاقه خودم را به مجلس بفرستم.

وی با بیان اینکه دقت رای اولی‌ها در انتخاب افراد اصلح بالاتر است، گفت: چون برای اولین بار بود که رای می‌دادم، سعی کردم در شناسایی نامزد اصلح برای انتخابات مجلس شورای اسلامی موفق باشم، این احساس در دیگر وجود پدر و مادرم وجود نداشت و به نظر می‌رسید آنها در انتخاب فرد نماینده کمتر از من دقت به خرج داده‌اند.

سلیمانی حضور اولین مرتبه در انتخابات را آغازی برای مشارکت سیاسی عنوان کرد و اظهار داشت: از امروز که دارم رای می‌دهم، یعنی من هم به عنوان عضو کوچکی از این جامعه مسؤول انتخاب‌های بزرگ هستم و این برای من تعهد ایجاد می‌کند که از این به بعد در راه بصیرت افزایی گام بردارم.

این جوان ۱۹ ساله خاطرنشان کرد: صف‌های طولانی در شعبه‌های اخذ رای به من درسی داد که بزرگترها تا چه اندازه به انتخابات اهمیت می‌دهند و این موضوع باید برای من نیز به عنوان یک الگو و سرمش قرار گیرد.

عملکرد مجلس دهم مورد تایید من نبود، برای مجلس یازدهم بهترین را انتخاب خواهم کرد

سید جواد دودانگه ۴۵ ساله به خبرنگار ایرنا گفت: هرکسی که امروز دم از ناموس، غیرت و عقل می‌زند، باید پای صندوق‌های رای حاضر شود و من امروز افتخار می‌کنم که در این شعبه حاضر شده و آماده رای هستم.

وی اضافه کرد: صدها هزار شهید تقدیم نظام و انقلاب شد، مادران بسیاری داغ فرزندان شهیدشان را یک عمر تحمل کردند و خلاصه سردار سلیمانی از میان ما رفت تا اینکه امروز با خیال راحت و امنیت خاطر بتوانیم در انتخابات شرکت کنیم، چرا نباید رای داد وقتی می توان نماینده صالحی را به مجلس فرستاد.

دودانگه خاطرنشان کرد: متاسفانه انتخاب غلط افرادی مثل من در مجلس دهم باعث شد تا ۲۹۰ نماینده عملا در اوج گرانی و تحریم مردم را تنها بگذارند، ما خودمان انتخاب کرده بودیم، حالا مجددا فرصت انتخاب برای مجلس یازدهم فراسیده و باید با حضور پررنگ به انتخاب بهترین فرد اقدام شود.

برای رای سلبی در انتخابات شرکت کردم

فائزه نظری ۲۷ ساله به خبرنگار ایرنا گفت: من تصمیم نداشتم که در انتخابات شرکت کنم، اما وقتی متوجه شدم یکی از نامزدهای انتخاباتی قصد ورود به مجلس شورای اسلامی دارد، سریعا واکنش نشان دادم و خواستم با رای دادن به رقیب مقابل او، شانس او ورود نامزد را به خانه ملت کاهش دهم.

وی اضافه کرد: من اعتقاد دارم نماینده‌ای که به خانه ملت وارد می‌شود، باید از حداقل تخصص برخوردار باشد، بنابراین امروز آمده‌ام که متخصص‌ها وارد مجلاس شورای اسلامی شوند و می‌خواهم در این رقابت نقشی ایفا کنم.

نظری تصریح کرد: برای مجلس دهم در انتخابات شرکت نکردم، هیچ اتفاقی نیفتاد، فقط تعدادی وارد مجلس شورای اسلامی شدند که مورد نظر من نبودند، اکنون نمی‌خواهم این اتفاق مجددا تکرار شود و با شرکت در انتخابات شانس خودم را امتحان خواهم کرد.

این شهروند قزوینی خاطرنشان کرد: احترام به سلیقه دیگران مهم است، اما نباید به این بهانه از رقابت در انتخابات کناره‌گیری کنیم و همه باید برای آرمان‌ها و اعتقادات خودشان در درون نامزدها دست به انتخاب بزنند.

مجلس برای قرار گرفتن در راس امور نیازمند انتخاب اصلح است

نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین نیز صبح در ساعات ابتدایی امروز با حضور در پای صندوق رای به خبرنگاران گفت: همه اهمیت انتخابات را به خوبی درک کرده‌اند و حضور پرشور مردم در ابتدای زمان رای‌گیری نشان از هوشیاری و بصیرت مردم قزوین بود.

آیت الله عبدالکریم عابدینی تاکید کرد: مردم نماینده‌ای را انتخاب می‌کنند که با شجاعت در مجلس مقابل قلدورمعابان و اجانب ایستادگی کند.

وی انتخاب اصلح را عامل اصلی مجلس برای قرار گرفتن در راس امور دانست و گفت: اگر امروز مردم به انتخاب فرد اصلح اقدام کنند، قطعا مجلس آینده نیز در راس امور کشور قرار می‌گیرد.

غفلت از انتخابات؛ خسارت بار است

استاندار قزوین نیز صبح امروز با حضور در پای صندوق‌های رای به خبرنگاران گفته بود که انتخابات مجلس شورای اسلامی به خاطر اهمیت مجلس و ریل گذاری برای کشور از جایگاه بالایی برخوردار است و امام میزان را رای ملت و مجلس را عصاره فضایل مردم نامگذاری کردند.

هدایت الله جمالی پور اضافه کرد: مجلس متعهد و توانمند در کنار سایر قوا بار مسئولیت مهم قانون گذاری را برعهده گرفته و کمک می‌کند کشور در شرایط امروز که دشمن همه ظرفیت را برای آسیب زدن به جمهوری اسلامی بسیج کرده روی پای خود ایستاده و نظر و خواسته مردم را محقق کند.

وی خاطرنشان کرد: غفلت از حضور در پای صندوق‌های رای می‌تواند خسارت بار بوده و موجب تشکیل مجلس ناکارآمد شود.

نیم نگاه: انگیزه متعدد رای دهندگان در گروه‌های سنی مختلف عامل اصلی حضور پرشور مردم در پای صندوق‌های رای بود که به نظر می‌رسد مردم در این دوره با آگاهی و آمادگی بیشتری در پای صندوق‌های رای حاضر شده‌اند.

حضور رای اولی‌ها و همچنین اقشار اجتماعی مختلف در صف‌های رای، خود دلیلی واضح در برآورده کردن انگیزه رای دهندگان است.

یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت هشت صبح امروز جمعه دوم اسفند ماه در سراسر کشور آغاز شده است.

استان قزوین در این دوره از انتخابات مانند ادوار قبلی دارای سه حوزه اتتخابیه با چهار کرسی نمایندگی است.

۱۳۹ نامزد از حوزه های انتخابیه استان قزوین تایید صلاحیت شده بودند که با انصراف ۵۲ نفر، ۸۷ نفر بخت خود را برای کسب رای از مردم و حضور در خانه ملت محک می رنند.

حوزه انتخابیه قزوین-آبیک-البرز دارای ۲ کرسی نمایندگی مجلس و حوزه های انتخابیه تاکستان و بوئین زهرا-اوج نیز هرکدام دارای یک کرسی نمایندگی هستند.

۹۲۵ هزار و ۴۷۸ شهروند در استان قزوین واجد شرایط رای دهی هستند که از این تعداد ۴۴ هزار و ۳۱۸ نفر رای اولی هستند.

برچسب‌ها مشارکت انتخاباتی مجلس یازدهم استان قزوین انتخابات مجلس شورای اسلامی مشارکت سیاسی پروندهٔ خبری انتخابات مجلس در قزوین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشارکت انتخاباتی مجلس یازدهم استان قزوین انتخابات مجلس شورای اسلامی مشارکت سیاسی مشارکت انتخاباتی مجلس یازدهم استان قزوین انتخابات مجلس شورای اسلامی مشارکت سیاسی انتخابات مجلس شورای اسلامی پای صندوق های رای انتخابات شرکت استان قزوین رای اولی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۹۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معتمدی: در انتخابات دوومیدانی بی‌طرف هستیم

سرپرست دبیری فدراسیون دوومیدانی گفت که این فدراسیون در انتخابات ریاست بی‌طرف است و از هیچ نامزدی حمایت نمی‌کند. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، پژمان معتمدی سرپرست دبیری فدراسیون دوومیدانی در نشست خبری که ظهر امروز (دوشنبه) در محل این فدراسیون برگزار شد، اظهار داشت: از سال 1378 در بخش‌های مختلف دوومیدانی بوده‌ام و تجربه و سبقه شخصی‌ام معرف انتخابات هست. تمام افرادی که در مجمع کاندیدا شده‌اند، جزو نفرات نخبه و ذی‌صلاح هستند. احسان حدادی، هاشم صیامی، افشین داوری و سایر نامزدها جمعی از بزرگان هستند و شاید انتخاب من برای این بود که در این شرایط محیط بی‌طرف و خنثی داشته باشیم. دغدغه دوومیدانی برای من کلیدی است و تمام وقتم برای فدراسیون است. ورزشکاران المپیکی ما برای‌شان ثانیه‌ها و دقایق مهم هستند‌. در این یک سال چهار مدیر عوض کردیم که بالاخره ورزشکاران از سیاست‌ها متأثر شده‌اند. نباید زمانی را از دست می‌دادیم، چون 10 تیر ماه آخرین زمان ورودی المپیک ماست.

مطیعی: وزارت ورزش دخالتی در انتخابات دوومیدانی ندارد

 

وی در ادامه خاطر نشان کرد: ورزشکارانی که شانس کسب سهمیه هستند به فدراسیون آمدند و برنامه آنها را بررسی و قراردادی را بین ورزشکاران و فدراسیون بستیم تا با خیال راحت تمام وقت خود را صرف تمرین و رسیدن به سهمیه کنند. 45 روز بعد از برگزاری هیئت رئیسه می‌توانیم مجمع انتخاباتی را برگزار کنیم. از اوایل تا نیمه دوم خرداد و بعد از تأیید صلاحیت‌ها مجمع را با دستور مقام عالی وزارت برگزار خواهیم کرد. ما مسابقات برون مرزی برای دیگر دوومیدانی‌کاران در سطح B در نظر گرفتیم. همچنین روی مربیگری رده‌های بین‌الملل فعالیت خاصی نداشتیم که در اوایل خرداد تلاش می‌کنیم سمینار بین‌المللی برای مربیان موفق برگزار کنیم. ما تمام تلاش‌مان این است تا در این سمینار با سه مربی بین‌المللی تعامل داشته باشیم.

سرپرست دبیری فدراسیون دوومیدانی همچنین افزود: در سال 1385 طرح ملی استعدادیابی را با 17 هزار نفر برگزار و 500 نفر را انتخاب کردیم. ما دنبال این هستیم تا با آموزش و پرورش تفاهم‌نامه‌ای را منعقد و بستر را برای نیروهای مستعد فراهم کنیم و به جمعیت دوومیدانی اضافه شود.

معتمدی در مورد پرداخت نشدن حقوق دوومیدانی‌کاران گفت: ورزشکاران را کاملاً درک می‌کنم و خیلی وقت‌ها شاید بر اثر خستگی تصمیماتی گرفته شود که موردپسند نیست. درخواست برای امکانات، اردو و مسابقه حق ورزشکاران است، اما شاید مدل انتقال درخواست‌شان متفاوت بوده است. من با دوستان صحبت کردم، ورزشکاران ما نمونه اخلاقی برای جوانان هستند. شاید مدل نقل درخواست خوب نیست و باید فدراسیون به دیده منت، خواسته‌ها را انجام بدهد. در بحث پرداختی‌ها استعلام گرفتم تا جایی که می‌دانم تمام ورزشکاران المپیکی ما از بحث حقوق، تسویه شده‌اند.

وی در این باره که اگر ورزشکاری سهمیه المپیک نگیرد باید پول اردوها و تمرینات را برگرداند، تصریح کرد: اولین بار است این موضوع را می‌شنوم. ما قرارداد بچه‌ها را در اختیار همه می‌گذاریم. جسارتی به ورزشکار نکردیم و باید برای ورزشکار هزینه شود. تعهداتی هست، ولی چنین مسائلی نیست.

سرپرست دبیری فدراسیون دوومیدانی راجع به محل برگزاری اردوهای دوومیدانی‌کاران تأکید کرد: الان رکورد ورودی مستقیم را برای انتخاب ورزشکار داریم و بحث رنکینگ ‌که پنج مسابقه را امتیاز می‌دهند. یک مشکل اصلی ما اخذ ویزاست. مسابقات گرید B و C هستند و سعی کردیم مسابقات لیست فدراسیون جهانی را انتخاب کنیم. مسابقات قهرمانی یک کشور دیگر را هم منطقی نیست شرکت کنیم. رنکینگ تمام افراد را استخراج کردیم و در یک جمع‌بندی با مربی و ورزشکار، به تفکیک مسابقات رسیدیم.

معتمدی درباره اهدای سکه به مدال‌آوران مسابقات جوانان آسیا اظهار داشت: مطیعی سرپرست فدراسیون تأکید داشت که این کار صورت بگیرد و امروز جوایز آنها پرداخت می‌شود.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا فدراسیون دوومیدانی از نامزد خاصی در انتخابات حمایت می‌کند یا خیر، گفت: شک نکنید که ما یک انتخابات کاملاً بی‌طرفانه را برگزار خواهیم کرد. من با تعداد زیادی از نامزدها دوست هستم و کار کرده‌ام و جهت‌گیری ندارم. فکر نمی‌کنم وزارت ورزش هم جهت‌گیری داشته باشد. شایعه شده است که برخی افراد رد شده‌اند، اما خیال‌تان راحت باشد که هیچ جهت‌گیری خاصی در انتخابات نیست.

سرپرست دبیری فدراسیون دوومیدانی در واکنش به انتقاد حسین رسولی از انتخابات کمیسیون ورزشکاران اظهار داشت: ما هر چیزی که وزارت برای ما ابلاغ کند مبنی بر لغو یا تأیید، انجام می‌دهیم. شکل برگزاری کمیسیون مشکل نداشته است، اما دو نفر در جلسه به‌صورت آنلاین حضور داشتند و نماینده وزارت هم گفت که ایرادی ندارد آنها رأی بدهند. در آیین‌نامه آمده است که جلسه با دو سوم اعضا تشکیل شود که این اتفاق رخ داده. رأی‌گیری هم دو بار انجام شد که تکرار این رأی‌گیری به دلیل ناآگاهی ورزشکاران بوده است. به هر حال تصمیم بر آن شده است که انتخابات کمیسیون ورزشکاران برای انتخاب نفرات حاضر در مجمع، مجدداً انجام شود.

معتمدی در پاسخ به این پرسش که آیا فدراسیون دوومیدانی با بدهی از دوره سرپرستی مهدی مبینی مواجه شده است یا نه، خاطر نشان کرد: مطیعی بهتر می‌تواند پاسخگو باشد، اما می‌توانم بگویم که او مسئولیت‌پذیر بوده و در تلاش است تا بدهی‌ها را به سرانجام برساند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قرعه کشی برنامه تبلیغاتی نامزدهای انتخابات مجلس دوازدهم شورای اسلامی حوزه بیرجند، درمیان و خوسف  در صدا و سیمای خراسان جنوبی
  • معتمدی: در انتخابات دوومیدانی بی‌طرف هستیم
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • آغاز ضبط مناظره تلویزیونی کاندیداهای حوزه انتخابیه خرم آباد و چگنی
  • اقدامات خوب رسانه و هوشیاری مانع از تحقق اهداف دشمن می‌شود
  • تاثیر مثبت انتخاب فرد اصلح در دور دوم انتخابات بر آبادانی شهرستان
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • استقرار شعب ویژه برای رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد