Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-05@14:21:16 GMT

ایران به فهرست سیاه FATF بازگشت

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۸۳۶۳۸

خرداد: کارگروه اقدام مالی (FATF) روز جمعه ایران را به فهرست سیاه خود بازگرداند.
به گزارش خرداد، خبرگزاری رویترز روز جمعه گزارش داد که کارگروه اقدام مالی ایران را به دلیل آنچه عدم انطباق با هنجارهای بین‌المللی مقابله با تامین مالی تروریسم خواند به فهرست سیاه بازگرداند.
ایران در سال‌های اخیر بر اساس برنامه عمل ارائه شده از سوی گروه ویژه اقدام مالی اجرای ۴۱ توصیه این نهاد مالی را در دستور کار قرار داد که از این تعداد ۳۷ مورد در حوزه اجرایی و ۴ مورد در حوزه تقنین و قانونگذاری بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


۳۷ مورد اجرایی و دو مورد تقنینی از توصیه‌های FATF عملیاتی شد و دو لایحه برای الحاق به کنوانسیون‌های سی‌اف‌تی و پالرمو پس از تصویب در مجلس و رد در شورای نگهبان، برای تصمیم‌گیری نهایی در مجمع تشخیص مصلحت نظام بلاتکلیف ماند.
نشست گروه ویژه اقدام مالی از روز یک‌شنبه ۲۷ بهمن در پاریس آغاز شد و تا امروز جمعه دوم اسفند ادامه داشت که مصادف با آخرین مهلت این نهاد به ایران درباره لزوم پذیرش توصیه‌های آن بود.
بیش از ۸۰۰ نماینده از ۲۰۵ کشور جهان و سازمان‌ بین‌المللی نظیر صندوق بین‌المللی پول، سازمان‌ ملل و بانک جهانی در این نشست حضور داشتند و درباره موضوعات مختلف مطروحه بحث و تبادل نظر کردند.پایان مهلت گروه ویژه اقدام مالی به ایران و پیامدهای آن برای کنشگران اقتصادی زمینه‌ساز بروز نگرانی‌هایی شده است.
لعیا جنیدی معاون حقوقی رییس جمهوری هفته گذشته در گفت‌وگو با ایران پیرامون پیامدهای بازگشت به فهرست سیاه FATF با تاکید بر این که دولت تمامی تلاشش را بر جلوگیری از قطع ارتباط مالی بین المللی گذاشته است، گفت: در صورت نپذیرفتن لوایح چهارگانه گروه اقدام مالی مشترک، تقریبا تمامی روابط پولی و مالی بین‌المللی خود را با خطر مواجه خواهیم کرد.
معاون حقوقی رییس جمهوری با توضیح این که لوایح چهارگانه نگاه نظارتی و مشتورتی دارد و به دخالت در امور کشورها نمی انجامد، افزود: جمهوری اسلامی ایران برای ورود به اقتصاد بین‌المللی باید به این سیستم متصل شود. برچسب ها: FATF

منبع: خرداد

کلیدواژه: فهرست سیاه بین المللی اقدام مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۸۳۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش حماس به شهادت ۲ فلسطینی در بازداشتگاه‌ و اقدام ترکیه در قطع روابط تجاری با رژیم صهیونیستی

جنبش حماس تأکید کرد شهادت ۲ تن از فلسطینی‌های غزه در بازداشتگاه‌های رژیم فاشیست صهیونیستی ادامه جنایت‌های جنگی هولناک این رژیم است.

به گزارش ایسنا، جنبش حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد: اعلام شهادت ۲ تن از فلسطینی‌های غزه در بازداشتگاه‌های رژیم فاشیست به خاطر شکنجه وحشیانه، ادامه جنایت‌های جنگی هولناک این رژیم است. رژیم صهیونیستی همچنان به جنایت‌های جنگی خود علیه مردم ما و زندانیانی که این رژیم جنایتکار آنها را از مدارس و بیمارستان‌ها به بازداشتگاه‌های خود برده است و از جمله آنها پزشکانی هستند که به وظایف انسانی خود برای درمان مجروحان و بیماران عمل می‌کردند، ادامه می‌دهد.

به نقل از المیادین، در این بیانیه آمده است: جامعه بین‌المللی برای مقابله با این جنایت‌های مکرر باید فورا وارد عمل شده و این برخورد وحشیانه را جرم حساب کرده و آن را محکوم کند. جامعه بین‌المللی باید رژیم اشغالگر را مجبور کند تا سرنوشت ربوده شدگان را مشخص و آنها را آزاد کند. جامعه بین‌المللی باید دست عدالت بین‌المللی را برای مجازات رهبران رژیم صهیونیستی که جنایت‌هایشان از حد و مرز عبور کرده و به قوانین و معاهده‌های بین‌المللی عمل نمی‌کنند، باز بگذارد.

پیش از این باشگاه اسیران فلسطینی از شهادت ۲ تن از ربوده شدگان از غزه در بازداشتگاه‌های رژیم صهیونیستی خبر داد که یکی از آنها عدنان البرش، رئیس بخش استخوان در بیمارستان الشفا است.

ارتش رژیم صهیونیستی از هفت اکتبر تجاوز خود را علیه غزه با حمایت آمریکا ادامه داده و بیمارستان‌ها، ساختمان‌ها و منازل غیرنظامیان را ویران کرده است و مانع از ورود آب، غذا، دارو و سوخت به غزه می‌شود.

از سوی دیگر جنبش حماس اقدام ترکیه درباره تعلیق تجارت با رژیم صهیونیستی و پیوستن به شکایت آفریقای جنوبی در دادگاه بین‌المللی دادگستری علیه رژیم صهیونیستی به دلیل نسل کشی در غزه را ستود.

این جنبش اعلام کرد: این تصمیمات جسورانه نشان دهنده موضع اصیل ملت ترکیه در حمایت از مبارزه ملت فلسطین و حق آن برای آزادی و تعیین سرنوشت است. ما از تمام کشورها و در راس آن کشورهای عربی و اسلامی می‌خواهیم تمام روابط را با رژیم نازی صهیونیستی قطع کرده و برای مجازات این رژیم و رهبران تروریستی آن تلاش کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خبر مهم برای یارانه بگیران | چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • توصیه به یارانه‌بگیران؛ چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • توصیه به یارانه‌بگیران/ چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • بازگشت حجاج خوزستانی از بیت الحرام به فرودگاه بین‌المللی اهواز
  • ۴ کوهنورد گمشده درارتفاعات بام ایران، تلفنی نجات یافتند
  • ناشران بخش مجازی نمایشگاه سی‌وپنجم نسبت به آماده‌سازی پنل مجازی‌ اقدام کنند
  • دولت ترینیداد و توباگو کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • بریکس می‌تواند جایگزینی برای دلار آمریکا ارائه کند
  • واکنش حماس به شهادت ۲ فلسطینی در بازداشتگاه‌ و اقدام ترکیه در قطع روابط تجاری با رژیم صهیونیستی